Όριο ύψους για Σώματα Ασφαλείας (2010)
Σιγουρα δεν ειναι απλα! αλλα οι γυναικες εχουν αλλα ''οπλα'' για να περασουν καλα! σιγα ποσο καιρο νομιζεις εκτελουν μαχημες υπηρεσιες; το πολυ 2-3 χρονια οι ε. φ κ καθολου οι αστυφυλακινες! ειδικα αν ειναι ευπαρουσιαστες!
ελ. ας το μεγαλειο σου!
ελ. ας το μεγαλειο σου!
Με εκοψαν γαδα για 3 χιλιοστα. Σας παρακαλω πειτε μου μπορω να κανω προσφυγη; Και τι γινεται σχετικα με αυτο; Θελω πολυ να μπω αστυνομια. Και οσον αφορα την συζητηση για το υψος ενας γυμνασμενος 1.65 που ασχολειται με πολεμικη τεχνη τον 1.80 τον κανει κομματια. Εγω προσωπικα που εχω μανια με γυμναστικη πιστευω οτι ειμαι πολυ πιο ευελικτος απο εναν 1.85++
Δοκιμασε να πας κ σε αλλο τμημα να κανεις τα χαρτια σου. θα σε μετρησει αλλος εκει.
Δεν γινεται μονο σε αυτο της περιοχης σου!
Και που ξερουν αυτοι που μενεις μονιμα; κατα δηλωση σου ειναι, αλλωστε ειναι προσωπικο δεδομενο η μονιμη διευθυνση κατοικιας.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
ChrisGreece έγραψε:Με εκοψαν γαδα για 3 χιλιοστα. Σας παρακαλω πειτε μου μπορω να κανω προσφυγη; Και τι γινεται σχετικα με αυτο; Θελω πολυ να μπω αστυνομια. Και οσον αφορα την συζητηση για το υψος ενας γυμνασμενος 1.65 που ασχολειται με πολεμικη τεχνη τον 1.80 τον κανει κομματια. Εγω προσωπικα που εχω μανια με γυμναστικη πιστευω οτι ειμαι πολυ πιο ευελικτος απο εναν 1.85++
τι προσφυγή νά κάνεις; Από την στιγμή που δεν έχεις το ύψος δυστηχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Τώρα αυτά που λες για γυμναστικές και 1.85++ δεν νομίζω να τους πολυνοιάζει
`οποιος δεν είναι σίγουρος παρακαλώ να μην παραπλανεί.
Φιλε μου προσπαθησε το κ δεν θα χασεις, μπορει να επεσες σε κανενα στραβοξυλο ξερω αρκετους που τα καταφεραν ετσι αρκει να εισαι 1.69+++. μην εισαι 1.68 κ περιμενεις να περασεις! ξεχασε το ! δηλωσε διευθυνση καποιου συγγενη σου, δεν το ψαχνει κανενας με απολυτη βεβαιωτητα!
Οπως καταλαβαινεις τετοιες ''συμβουλεσ'' δεν δινονται επωνυμα !
η ανωνυμια που προσφερει το διαδυκτιο πολλες φορες προσφερει πολλα απο ατομα που δεν μπορουν να μιλησουν λογο της θεσης τους πολλες φορες ομως παραπλανουν απο ανιδεους. εσυ αποφασιζεις τι θα πιστεψεις.
η ανωνυμια που προσφερει το διαδυκτιο πολλες φορες προσφερει πολλα απο ατομα που δεν μπορουν να μιλησουν λογο της θεσης τους πολλες φορες ομως παραπλανουν απο ανιδεους. εσυ αποφασιζεις τι θα πιστεψεις.
-
- Στρατηγός
Άννα ελπίζω να έχεις δει όλες τις λεπτομέριες ας πουμε για το ύψος που είναι 1.70
-
- Στρατηγός
Να φανταστώ ότι έχεις μετρηθεί χωρίς υποδήματα και κάλτσες ε;
Ειμαι 24 χρονων και αυτο που πραγματικα ηθελα να κανω στη ζωη μου ηταν να μπω στην αστυνομια. Δυστυχως ομως ειμαι 1.68. Βρηκα Ο οποιος μου ειπε οτι ισως μπορεσει να με βοηθησει να μπω αλλα δεν ξερω τι να κανω. Να κανω τα χαρτια μου η αδικα θα τα κανω; Θα ηθελα τη δικη σας γνωμη...
-
- Στρατηγός
To όριο ύψους είναι 1.70 αν το θέλεις πραγματικά κάνε γυμναστική μονόζυγο και όταν βγει προκήρυξη κάνε τα χαρτιά σου
Παιδια καλησπερα να σας κανω μια ερωτηση. Ακουω εδω και καιρο οτι τα ορια υψους σχολη αστυνομιας θα κατεβουν... Εσεις μηπως εχετε ακουσει κατι τετοιο; Ευχαριστω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες