Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από asimike »

Καλησπερα τρελε. Δεν θελω να σε απογοητευσω ουτε να το παρεις τοσο στα σοβαρα απλα θα σου πω την προσωπικη εμπειρια μ. Οταν μπηκαμε πευκο και μας ειδαν σε φαση που ειμασταν γυμνοι και σε κοιτανε εκει γινεται η ολη δουλεια απο τους γιατρους. Το παλικαρι που κοιμοταν απο πανω μου, μου ελεγε ευτυχως που δεν το ειδαν (την πλατυποδια) γιατι θα με εκοβαν κλπ κλπ και ξαφνικα μια μερα μετα απο 15 μερες περιπου Ι2 το παλικαρι πεζικο... Παρακαλεσε παρακαλεσε αλλα τιποτα... Τωρα τι να σου πω; Τα συμπερασματα δικα σου...
ΕΛΛΑΣ
Kritikos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Kritikos »

Σε ευχαριστώ πάντως φίλε μου. Ελπίζω τουλάχιστον να μην με κόψουν επειδή είναι ελαφριάς μορφής αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα συνεχίσω να ελπίζω πάντως γιατί τις αγαπάω τις Ειδικές Δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από asimike »

Kritikos έγραψε:Σε ευχαριστώ πάντως φίλε μου. Ελπίζω τουλάχιστον να μην με κόψουν επειδή είναι ελαφριάς μορφής αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα συνεχίσω να ελπίζω πάντως γιατί τις αγαπάω τις Ειδικές Δυνάμεις.
Εικόνα να ελπιζεις φιλε γιατι το παλικαρι μπορει να ειχε τερμα πλατυποδια ενω εσυ να εισαι κομπλε ή να πεσεις σε πιο χαλαρο γιατρο οποτε Keep walking Εικόνα
ΕΛΛΑΣ
Kritikos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Γιας σας και πάλι! Διαβάζοντας το ΦΕΚ διαπίστωσα πως η πλατυποδία κρίνεται I1 εάν δεν παρουσιάζεις λειτουργικές διαταραχές και βλαισότητα της πτέρνας οπότε υπαρχει περίπτωση να μην με κόψουν; Το πόδι μου κάνει καμάρα απλώς λίγο πιο μικρή με λίγα λόγια δεν έχω χαλαρή πλτυποδία, ασχολιέμαι και με τον στίβο διότι θέλω να περάσω γυμναστική ακαδημία... Λέτε να έχω ελπίδες;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Greek_Army »

Kritikos έγραψε:Γιας σας και πάλι! Διαβάζοντας το ΦΕΚ διαπίστωσα πως η πλατυποδία κρίνεται I1 εάν δεν παρουσιάζεις λειτουργικές διαταραχές και βλαισότητα της πτέρνας οπότε υπαρχει περίπτωση να μην με κόψουν; Το πόδι μου κάνει καμάρα απλώς λίγο πιο μικρή με λίγα λόγια δεν έχω χαλαρή πλτυποδία, ασχολιέμαι και με τον στίβο διότι θέλω να περάσω γυμναστική ακαδημία... Λέτε να έχω ελπίδες;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,

Δεν θα σε κόψουνε χαλάρωσε
Kritikos
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Greek Army σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ακριβώς αυτό ήθελα να ακούσω διότι απο την στιγμή που μου δημιουργήθηκε η αμφιβολία δεν είχα ηρεμήσει! Το σκεφτόμουν τουλάχιστον τέσσερις φορές την ημέρα διότι σημαίνει πολλά πράγματα για εμένα. Συγνώμη που έγηνα κουραστικός και σε ευχαριστώ, γιατι με απάλλαξες κατά κάποιο τρόπο απο πολύ άγχος. Να είσαι καλά!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Greek_Army »

Kritikos έγραψε:Greek Army σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ακριβώς αυτό ήθελα να ακούσω διότι απο την στιγμή που μου δημιουργήθηκε η αμφιβολία δεν είχα ηρεμήσει! Το σκεφτόμουν τουλάχιστον τέσσερις φορές την ημέρα διότι σημαίνει πολλά πράγματα για εμένα. Συγνώμη που έγηνα κουραστικός και σε ευχαριστώ, γιατι με απάλλαξες κατά κάποιο τρόπο απο πολύ άγχος. Να είσαι καλά!

Γι'αυτό είμαστε εδώ. Ότι άλλο θες ρώτα
Dimis

Δημοσίευση από Dimis »

Γεια σας παιδιά! Μια ερώτηση:

Είδα ότι χρειάζονται το ατομικό βιβλιάριο υγείας αυτό με τα εμβόλια όταν παρουσιάζεσαι. Εγώ είχα άσθμα πριν από 15 χρόνια και γράφει μέσα ότι έκανα 1-2 εμβόλια. Υπάρχει περίπτωση να με βγάλουν Ι2 αν τα δουν και να μη μπορέσω να μπω ειδικές δυνάμεις;

Σας Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Deathdiver »

Dimis έγραψε:Γεια σας παιδιά! Μια ερώτηση:

Είδα ότι χρειάζονται το ατομικό βιβλιάριο υγείας αυτό με τα εμβόλια όταν παρουσιάζεσαι. Εγώ είχα άσθμα πριν από 15 χρόνια και γράφει μέσα ότι έκανα 1-2 εμβόλια. Υπάρχει περίπτωση να με βγάλουν Ι2 αν τα δουν και να μη μπορέσω να μπω ειδικές δυνάμεις;

Σας Ευχαριστώ

Aν το εχεις ξεπερασει δεν υπαρχει προβλημα...

Ερεβος

Δημοσίευση από Ερεβος »

Ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα να μαθω αν λογο σπασιματος χεριου κοβομαι στις ειδικες δυναμεις
Nikos4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nikos4 »

Ερεβος έγραψε:Ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα να μαθω αν λογο σπασιματος χεριου κοβομαι στις ειδικες δυναμεις

Αν το έχεις τώρα σπασμένο μπορεί να σου δώσουν αναβολή απ'τον στρατό. Αν το είχες σπάσει παλιά και τώρα είσαι μια χαρά, αν δεν το αναφέρεις δεν θα κοπείς.

Ανωνυμος

Δημοσίευση από Ανωνυμος »

Καλησπέρα σε όλους.
Εγώ έχω πλατυποδία και μυωπία (φοράω φακούς επαφής). Μπορώ να ελπίζω για ειδικές δυνάμεις ή δεν υπάρχει περίπτωση;

Δεν με επηρεάζουν πουθενά καθώς αθλούμαι εντατικά (έχω μαύρη ζώνη σε 2 πολεμικές τέχνες.)
Άβαταρ μέλους
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ »

Αμα εχεις κατω απο 3.50 (νομιζω) μυωπια δεν θα εχεις κανενα Πρόβλημα Βγαίνεις Ι1

οσο για την Πλατυποδία...

Χαλαρωσε Δεν θα σε κοψουνε

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από D.Y.K »

Την πλατυποδία αρκεί να μην την δηλώσεις και δεν θα έχεις πρόβλημα.
Ανωνυμος

Δημοσίευση από Ανωνυμος »

Μυωπία έχω πολύ (9 βαθμούς) αλλά φοράω φακούς επαφής αν και δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι βολικοι...
Αν κανω laser θα ειναι καλυτερα;

Επίσης εχω και πολυ πλατυποδια οποτε δυσκολα θα μπορεσω να την κρυψω σε εξετασεις...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης