Σωματική ικανότητα στις Ειδικές Δυνάμεις
Καλησπερα τρελε. Δεν θελω να σε απογοητευσω ουτε να το παρεις τοσο στα σοβαρα απλα θα σου πω την προσωπικη εμπειρια μ. Οταν μπηκαμε πευκο και μας ειδαν σε φαση που ειμασταν γυμνοι και σε κοιτανε εκει γινεται η ολη δουλεια απο τους γιατρους. Το παλικαρι που κοιμοταν απο πανω μου, μου ελεγε ευτυχως που δεν το ειδαν (την πλατυποδια) γιατι θα με εκοβαν κλπ κλπ και ξαφνικα μια μερα μετα απο 15 μερες περιπου Ι2 το παλικαρι πεζικο... Παρακαλεσε παρακαλεσε αλλα τιποτα... Τωρα τι να σου πω; Τα συμπερασματα δικα σου...
ΕΛΛΑΣ
Σε ευχαριστώ πάντως φίλε μου. Ελπίζω τουλάχιστον να μην με κόψουν επειδή είναι ελαφριάς μορφής αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα συνεχίσω να ελπίζω πάντως γιατί τις αγαπάω τις Ειδικές Δυνάμεις.
Kritikos έγραψε:Σε ευχαριστώ πάντως φίλε μου. Ελπίζω τουλάχιστον να μην με κόψουν επειδή είναι ελαφριάς μορφής αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα συνεχίσω να ελπίζω πάντως γιατί τις αγαπάω τις Ειδικές Δυνάμεις.

ΕΛΛΑΣ
Γιας σας και πάλι! Διαβάζοντας το ΦΕΚ διαπίστωσα πως η πλατυποδία κρίνεται I1 εάν δεν παρουσιάζεις λειτουργικές διαταραχές και βλαισότητα της πτέρνας οπότε υπαρχει περίπτωση να μην με κόψουν; Το πόδι μου κάνει καμάρα απλώς λίγο πιο μικρή με λίγα λόγια δεν έχω χαλαρή πλτυποδία, ασχολιέμαι και με τον στίβο διότι θέλω να περάσω γυμναστική ακαδημία... Λέτε να έχω ελπίδες;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας,
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 50
Kritikos έγραψε:Γιας σας και πάλι! Διαβάζοντας το ΦΕΚ διαπίστωσα πως η πλατυποδία κρίνεται I1 εάν δεν παρουσιάζεις λειτουργικές διαταραχές και βλαισότητα της πτέρνας οπότε υπαρχει περίπτωση να μην με κόψουν; Το πόδι μου κάνει καμάρα απλώς λίγο πιο μικρή με λίγα λόγια δεν έχω χαλαρή πλτυποδία, ασχολιέμαι και με τον στίβο διότι θέλω να περάσω γυμναστική ακαδημία... Λέτε να έχω ελπίδες;
Δεν θα σε κόψουνε χαλάρωσε
Greek Army σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ακριβώς αυτό ήθελα να ακούσω διότι απο την στιγμή που μου δημιουργήθηκε η αμφιβολία δεν είχα ηρεμήσει! Το σκεφτόμουν τουλάχιστον τέσσερις φορές την ημέρα διότι σημαίνει πολλά πράγματα για εμένα. Συγνώμη που έγηνα κουραστικός και σε ευχαριστώ, γιατι με απάλλαξες κατά κάποιο τρόπο απο πολύ άγχος. Να είσαι καλά!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 50
Kritikos έγραψε:Greek Army σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ακριβώς αυτό ήθελα να ακούσω διότι απο την στιγμή που μου δημιουργήθηκε η αμφιβολία δεν είχα ηρεμήσει! Το σκεφτόμουν τουλάχιστον τέσσερις φορές την ημέρα διότι σημαίνει πολλά πράγματα για εμένα. Συγνώμη που έγηνα κουραστικός και σε ευχαριστώ, γιατι με απάλλαξες κατά κάποιο τρόπο απο πολύ άγχος. Να είσαι καλά!
Γι'αυτό είμαστε εδώ. Ότι άλλο θες ρώτα
Γεια σας παιδιά! Μια ερώτηση:
Είδα ότι χρειάζονται το ατομικό βιβλιάριο υγείας αυτό με τα εμβόλια όταν παρουσιάζεσαι. Εγώ είχα άσθμα πριν από 15 χρόνια και γράφει μέσα ότι έκανα 1-2 εμβόλια. Υπάρχει περίπτωση να με βγάλουν Ι2 αν τα δουν και να μη μπορέσω να μπω ειδικές δυνάμεις;
Σας Ευχαριστώ
Είδα ότι χρειάζονται το ατομικό βιβλιάριο υγείας αυτό με τα εμβόλια όταν παρουσιάζεσαι. Εγώ είχα άσθμα πριν από 15 χρόνια και γράφει μέσα ότι έκανα 1-2 εμβόλια. Υπάρχει περίπτωση να με βγάλουν Ι2 αν τα δουν και να μη μπορέσω να μπω ειδικές δυνάμεις;
Σας Ευχαριστώ
- Deathdiver
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Dimis έγραψε:Γεια σας παιδιά! Μια ερώτηση:
Σας Ευχαριστώ
Aν το εχεις ξεπερασει δεν υπαρχει προβλημα...
Ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα να μαθω αν λογο σπασιματος χεριου κοβομαι στις ειδικες δυναμεις
Ερεβος έγραψε:Ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα να μαθω αν λογο σπασιματος χεριου κοβομαι στις ειδικες δυναμεις
Αν το έχεις τώρα σπασμένο μπορεί να σου δώσουν αναβολή απ'τον στρατό. Αν το είχες σπάσει παλιά και τώρα είσαι μια χαρά, αν δεν το αναφέρεις δεν θα κοπείς.
Καλησπέρα σε όλους.
Εγώ έχω πλατυποδία και μυωπία (φοράω φακούς επαφής). Μπορώ να ελπίζω για ειδικές δυνάμεις ή δεν υπάρχει περίπτωση;
Δεν με επηρεάζουν πουθενά καθώς αθλούμαι εντατικά (έχω μαύρη ζώνη σε 2 πολεμικές τέχνες.)
Εγώ έχω πλατυποδία και μυωπία (φοράω φακούς επαφής). Μπορώ να ελπίζω για ειδικές δυνάμεις ή δεν υπάρχει περίπτωση;
Δεν με επηρεάζουν πουθενά καθώς αθλούμαι εντατικά (έχω μαύρη ζώνη σε 2 πολεμικές τέχνες.)
- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
Αμα εχεις κατω απο 3.50 (νομιζω) μυωπια δεν θα εχεις κανενα Πρόβλημα Βγαίνεις Ι1
οσο για την Πλατυποδία...
Χαλαρωσε Δεν θα σε κοψουνε
οσο για την Πλατυποδία...
Χαλαρωσε Δεν θα σε κοψουνε
Την πλατυποδία αρκεί να μην την δηλώσεις και δεν θα έχεις πρόβλημα.
Μυωπία έχω πολύ (9 βαθμούς) αλλά φοράω φακούς επαφής αν και δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι βολικοι...
Αν κανω laser θα ειναι καλυτερα;
Επίσης εχω και πολυ πλατυποδια οποτε δυσκολα θα μπορεσω να την κρυψω σε εξετασεις...
Αν κανω laser θα ειναι καλυτερα;
Επίσης εχω και πολυ πλατυποδια οποτε δυσκολα θα μπορεσω να την κρυψω σε εξετασεις...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες