Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 126
Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Γεια σας ειμαι νεος στη παρεα σας και και ετοιμαζομε και εγω καποια στιγμη να δω τι θα γινει με τη θητεια μου. Ειμαι ετεροζυγωτης και εχω θρομβοφυλια (γρηγορη πηξη του αιματος) πριν απο καιρο ειχα διαβασει το ΦΕΚ με την σωματικη ικανοτητα και ειχα βρει την παθηση μου και τι Ι ακριβως ειμαι, τωρα ομως που το ξανα διαβαζω δεν μπορω να το βρω (εχω ψαξει αρκετα καλα) . Γνωριζει καποιος τι διαδικασιες χρειαζονται να κανω για να βρω τι Ι εχω πριν αποφασισω να διακοψω την αναβολη μου, η καποιος τουλαχιστον με παρομοια κατασταση με εμενα;
Ευχαριστω Ηρακλης
Ευχαριστω Ηρακλης
-
- Στρατηγός
iraklis1987 έγραψε:Γεια σας ειμαι νεος στη παρεα σας και και ετοιμαζομε και εγω καποια στιγμη να δω τι θα γινει με τη θητεια μου. Ειμαι ετεροζυγωτης και εχω θρομβοφυλια (γρηγορη πηξη του αιματος) πριν απο καιρο ειχα διαβασει το ΦΕΚ με την σωματικη ικανοτητα και ειχα βρει την παθηση μου και τι Ι ακριβως ειμαι, τωρα ομως που το ξανα διαβαζω δεν μπορω να το βρω (εχω ψαξει αρκετα καλα) . Γνωριζει καποιος τι διαδικασιες χρειαζονται να κανω για να βρω τι Ι εχω πριν αποφασισω να διακοψω την αναβολη μου, η καποιος τουλαχιστον με παρομοια κατασταση με εμενα;
Ευχαριστω Ηρακλης
Στο ΦΕΚ στην σελίδα 33 έχει την κατηγορία με τις ασθένειες του αίματος
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Μπορω να παω σε καποια υπηρεσια και να μου βγαλουν το Ι μου πριν κοψω αναβολη;
-
- Στρατηγός
iraklis1987 έγραψε:Μπορω να παω σε καποια υπηρεσια και να μου βγαλουν το Ι μου πριν κοψω αναβολη;
Απ'όσο γνωρίζω όχι, δεν έχει και νόημα κάτι τέτοιο.
Γεια σας παρουσιαζομαι σε περιπου 20 ημερες και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις
ειμαι 1.78 και 105 κιλα, εχω αλλεργια στη γυρη, τενοντιτιδα στον ωμο και χαλαρωση αρθρωσεων στον ωμο στον καρπο και σε δυο δαχτυλα του ενος χεριου απο ατυχημα, μικρου βαθμου σκολιωση, ισχυαλγια
και εκανα χειρουργιο κυστη κοκικα και δν πετυχε και ακομα αιμοραγω κ δν εχει κλεισει
μπορω να βγω αοπλος; Παρακαλω απαντιστε
ειμαι 1.78 και 105 κιλα, εχω αλλεργια στη γυρη, τενοντιτιδα στον ωμο και χαλαρωση αρθρωσεων στον ωμο στον καρπο και σε δυο δαχτυλα του ενος χεριου απο ατυχημα, μικρου βαθμου σκολιωση, ισχυαλγια
και εκανα χειρουργιο κυστη κοκικα και δν πετυχε και ακομα αιμοραγω κ δν εχει κλεισει
- Gladiatore
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
κωστας έγραψε:Γεια σας παρουσιαζομαι σε περιπου 20 ημερες και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις
Τι άοπλος, εδώ πας για αναβολή για ιατρικούς λόγους. Κύστη κόκυγγα σημαίνει ότι δεν μπορείς ούτε θαλαμοφυλίκι Να κάνεις εφόσον - φανταζομαι - δεν μπορείς ούτε να κάτσεις σε καρέκλα.
«Γεννιόμαστε μέσα στην υποκρισία, μεγαλώνουμε μαζί της, την σπουδάζουμε με ζήλο, την διδάσκουμε με φανατισμό. Και όταν πεθαίνουμε, την αφήνουμε τρίτη Διαθήκη στα παιδιά μας.» Δημήτρης Λιαντίνης
Οχι δν ειναι και τοσο χαλια η κυστη... Με τα αλλα προβληματα που εχω βγαινω αοπλος ποιοια ειναι η γνωμη σου; Δν μπορω να παρω αναβολη πρεπει να ολοκληρωσω την θητεια μου για οικογενοιακους λογους
- Gladiatore
- Υποδεκανέας
κωστας έγραψε:Οχι δν ειναι και τοσο χαλια η κυστη... Με τα αλλα προβληματα που εχω βγαινω αοπλος ποιοια ειναι η γνωμη σου; Δν μπορω να παρω αναβολη πρεπει να ολοκληρωσω την θητεια μου για οικογενοιακους λογους
Σίγουρα γνωρίζεις καλύτερα το πρόβλημα σου. Εγώ το είπα εκ πείρας, απο έναν φίλο που το είχε πάθει και ούτε να κάτσει δε μπορούσε. Όσον αφορά τα υπόλοιπα προβλήματα σου, αν είναι τέτοια ώστε να σε δυσκολεύουνε στην εκτέλεση της υπηρεσίας, τότε ναι, θα βγείς άοπλος. Όπως μου τα περιέγραψες το θεωρώ βέβαιο καθώς είναι δεδομένο ότι θα έχεις δυσκολία τόσο στην υπηρεσία σου όσο και σε ασκήσεις. Πάρε τις γνωματεύσεις μαζί σου, και μην ανυσηχείς καθόλου.
«Γεννιόμαστε μέσα στην υποκρισία, μεγαλώνουμε μαζί της, την σπουδάζουμε με ζήλο, την διδάσκουμε με φανατισμό. Και όταν πεθαίνουμε, την αφήνουμε τρίτη Διαθήκη στα παιδιά μας.» Δημήτρης Λιαντίνης
Πρεπει να παω απο μονος μ σε νοσοκομειο να κανω ολες αυτες τις εξετασεις η τα λεω οτν παρουσιαστω και θα με στειλουν αυτοι?
-
- Στρατηγός
Θα τα πεις όταν παρουσιαστείς και θα σε στείλουν σε στρατιωτικό νοσοκομείο
Καλησπέρα, έχω διαγνωστεί πριν 2 χρόνια με οισοφαγίτιδα και διαφραγματοκήλη και είμαι απο τότε υπο αγωγή.O ΦΕΚ αναφέρει την πάθηση απο Ι3-Ι5 αλλά δεν είναι σαφής. Πριν απο δύο υποτροπίασε ξαναμπήκα νοσοκομείο εξετάσεις κλπ και πέρνω πλέον άκομα πιο ισχυρή αγωγή. Το θέμα είναι οτι και Ι4 να υπηρετήσω θα έχω πρόβλημα με το φαγητό εκεί μέσα καθώς είναι πολυ περιορισμένα αυτά που μπορώ να τρώω και άν φαω ότι ναναι με πιάνει το στομαχι μου κλπ. Γνωρίζει κανείς τι Ι παίρνει αυτή η κατάσταση; Ξέρω οτι το forum δεν είναι αρμόδιος γιατρός να βγάλει τη σωματική μου ικανότητα αλλά μήπως έχει ακούσει κανείς παρόμοια περίπτωση ή αν υπάρχει κάποιος στρατιωτικός γιατρός που διαβάζει το forum. Επιπλέον πάσχω απο υποθηροειδισμό με βρογχοκήλη υπο συνεχή θεραπεία με ικανοποιητικά αποτελέσματα, και έχω κύστη κόκκυγος χειρουργειμένη η οποία υποτροπίασε και χρειάζεται να ξαναχειρουργηθεί (αν και δεν με ενοχλεί συχνά τελευταία, και την ελέγχω με αντιβιώσεις).
- Gladiatore
- Υποδεκανέας
Greek έγραψε:Καλησπέρα, έχω διαγνωστεί πριν 2 χρόνια με οισοφαγίτιδα και διαφραγματοκήλη και είμαι απο τότε υπο αγωγή.O ΦΕΚ αναφέρει την πάθηση απο Ι3-Ι5 αλλά δεν είναι σαφής. Πριν απο δύο υποτροπίασε ξαναμπήκα νοσοκομείο εξετάσεις κλπ και πέρνω πλέον άκομα πιο ισχυρή αγωγή. Το θέμα είναι οτι και Ι4 να υπηρετήσω θα έχω πρόβλημα με το φαγητό εκεί μέσα καθώς είναι πολυ περιορισμένα αυτά που μπορώ να τρώω και άν φαω ότι ναναι με πιάνει το στομαχι μου κλπ. Γνωρίζει κανείς τι Ι παίρνει αυτή η κατάσταση; Ξέρω οτι το forum δεν είναι αρμόδιος γιατρός να βγάλει τη σωματική μου ικανότητα αλλά μήπως έχει ακούσει κανείς παρόμοια περίπτωση ή αν υπάρχει κάποιος στρατιωτικός γιατρός που διαβάζει το forum. Επιπλέον πάσχω απο υποθηροειδισμό με βρογχοκήλη υπο συνεχή θεραπεία με ικανοποιητικά αποτελέσματα, και έχω κύστη κόκκυγος χειρουργειμένη η οποία υποτροπίασε και χρειάζεται να ξαναχειρουργηθεί (αν και δεν με ενοχλεί συχνά τελευταία, και την ελέγχω με αντιβιώσεις).
Φίλε μου καλησπέρα. Μόλις παρουσιαστείς, θα αναφέρεις τα προβλήματα σου στον στρατιωτικό ιατρό και εκείνος θα σου κόψει παραπεμπτικό για 401 όπου και θα σε εξετάσουν οι αρμόδιοι για τις παθήσιες σου ιατροί. Καλό θα είναι να έχεις μαζί σου και γνωματεύσεις των δημόσιων ιατρών, και αυτές να τις δείξεις τόσο στον φαντάρογιατρό όσο και σε αυτους του στρατιωτικού νοσοκομείου. Πάρτες Μαζί σου και δείχτες πάση δυνάμει, μην σε νοιάζει αν σου πουν δεν χρειάζεται. Εσύ θα τις πάρεις και θα τις δείξεις κατευθείαν. Το πρόβλημα σου άλλωστε είναι πολύ σοβαρό, πας για απαλλαγή, όχι για αναβολή. Και με τις γνωματεύσεις στα χέρια σου απο τα δημόσια νοσοκομεία, οι στρατιωτικοί ιατροί απλώς θα τελεσιδικήσουν υπερ της απαλλαγής. Ελπίζω να βοήθησα.
Gladiatore έγραψε:Φίλε μου καλησπέρα. Μόλις παρουσιαστείς, θα αναφέρεις τα προβλήματα σου στον στρατιωτικό ιατρό και εκείνος θα σου κόψει παραπεμπτικό για 401 όπου και θα σε εξετάσουν οι αρμόδιοι για τις παθήσιες σου ιατροί. Καλό θα είναι να έχεις μαζί σου και γνωματεύσεις των δημόσιων ιατρών, και αυτές να τις δείξεις τόσο στον φαντάρογιατρό όσο και σε αυτους του στρατιωτικού νοσοκομείου. Πάρτες Μαζί σου και δείχτες πάση δυνάμει, μην σε νοιάζει αν σου πουν δεν χρειάζεται. Εσύ θα τις πάρεις και θα τις δείξεις κατευθείαν. Το πρόβλημα σου άλλωστε είναι πολύ σοβαρό, πας για απαλλαγή, όχι για αναβολή. Και με τις γνωματεύσεις στα χέρια σου απο τα δημόσια νοσοκομεία, οι στρατιωτικοί ιατροί απλώς θα τελεσιδικήσουν υπερ της απαλλαγής. Ελπίζω να βοήθησα.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Απαλλαγή ε; Οι εξετάσεις μου και οι γνωματεύσεις δεν είναι απο δημόσιο νοσοκομείο όμως είναι απο μεγάλο αξιόπιστο ιδιωτικό της αθήνας. Υπάρχει πρόβλημα να μην τις δεχτούν επειδή είναι απο ιδιωτικό;2 πλήρης ιατρικοί φακέλοι με τις 2 εισαγωγές μου στο νοσοκομείο γαστροσκοπήσεις αξονικές κλπ συμπεριλαμβανομένων των εξητήριων με οδηγίες που αναφέρεται και η διατροφή.
Και μενα ολες μου οι εξετασεις και οι γνωματευσεις οι απο ιδιωτικο εξεταστικο κεντρο υπαρχει προβλημα; Δν εχω την δυνατοτητα να παω να ξανα κανω ολες αυτες τις εξετασεις σε δημισιο γιατι στοιχιζουν πολλα χρηματα. Δν μπορω να τους παω αυτες που ηδη εχω?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες