Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
-
Giwrgos98
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Σαν ΟΒΑ μενεις στρατιώτης η ανεβαινεις βαθμο κατα τη διαρκεια της 6ετιας;
-
Χάρης
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
ΟΒΑ 17, ακούγεσαι πολύ γνωστής των διαδικαστικών.. μήπως γνωρίζεις αν περάσουμε , μπορούμε να πάρουμε και β ειδικότητα, αναφέρομαι στο Π. Ν. Σ'ευχαριστω εκ των προτέρων. Καλή επιτυχία σ'όλα τα παιδιά.
-
ΔΕΑ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Παιδιά μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει έχω απολυθεί έφεδρος αξιωματικός πριν 2,5 χρόνια μπορώ να πάρω μέρος στ διαγωνισμό ; και 2η ερώτηση ξεκίνησαν οι αιτήσεις;
-
Dimi2019
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 15
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Οι οδηγοί ασυρματιστες έχουμε ελπίδα να μας πάρουν; διότι στην προκυρηξη το έχει τελευταίο σαν επιλογή
-
Γιώργος
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Αν έχω απολυθεί από πεζικό μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου για ναυτικό ή αεροπορία αν έχω ίδια ειδικότητα;
-
,G.ARMY
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Το Ρουφ θα παραμείνει ανοικτό να δέχεται δικαιολογητικά λόγω της καταστασης;
-
Γερόλυκος
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 6
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
ΔΕΑ έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει έχω απολυθεί έφεδρος αξιωματικός πριν 2,5 χρόνια μπορώ να πάρω μέρος στ διαγωνισμό ; Και 2η ερώτηση ξεκίνησαν οι αιτήσεις;
Το ερώτημα σας έχει απαντηθεί πολλάκις, ΟΧΙ δεν μπορείτε. Όσο το δεύτερο ερώτημα διαβάζοντας τα παραπάνω μηνύματα ΝΑΙ.
-
Νικος
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καλημέρα, παιδιά. Λογικά εξαιτίας των γεγονότων, θα δοθεί παράταση και για την υποβολή των δικαιολογητικών. Το βλέπω μέσα Ιουνίου, ν ανακοινώνονται τα αποτελέσματα.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Αλεξ95 έγραψε:Παιδιά προκήρυξη ΕΠΟΠ θα βγει μέσα στο έτος ή όχι;
Όχι.
-
ARMY
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Πώς το ξέρετε ότι δεν θα βγει για ΕΠΟΠ φετος; Λέτε ο θεσμις των ΟΒΑ ν αντικαταστήσουν τους ΕΠΟΠ τώρα που θα τους κάνουν και 3+3;
-
Αλεξ95
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Έχει ανακοινωθεί κάπου ότι δεν θα βγει προκήρυξη ΕΠΟΠ; Ή το λες από μόνος σου;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 15
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Θα βγει, αν δεν βρεθούν τα άτομα για ΟΒΑ. Οπότε όσοι το σκέφτεστε, μην κάνετε αίτηση.
-
Νίκος
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Παιδιά, εύλογο ερώτημα.. γιατί απαξιώνετε τόσο τους ΟΒΑ, αναβάθμισαν το θεσμό σε 3+3 και ενδεχομένως μετά από 6ετη υπηρεσία να τους κρατήσουν, εξάλλου τα παιδιά αυτά δουλεύουν πραγματικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης