Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Σαν ΟΒΑ μενεις στρατιώτης η ανεβαινεις βαθμο κατα τη διαρκεια της 6ετιας;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
ΟΒΑ 17, ακούγεσαι πολύ γνωστής των διαδικαστικών.. μήπως γνωρίζεις αν περάσουμε , μπορούμε να πάρουμε και β ειδικότητα, αναφέρομαι στο Π. Ν. Σ'ευχαριστω εκ των προτέρων. Καλή επιτυχία σ'όλα τα παιδιά.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Παιδιά μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει έχω απολυθεί έφεδρος αξιωματικός πριν 2,5 χρόνια μπορώ να πάρω μέρος στ διαγωνισμό ; και 2η ερώτηση ξεκίνησαν οι αιτήσεις;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 15
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Οι οδηγοί ασυρματιστες έχουμε ελπίδα να μας πάρουν; διότι στην προκυρηξη το έχει τελευταίο σαν επιλογή
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Αν έχω απολυθεί από πεζικό μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου για ναυτικό ή αεροπορία αν έχω ίδια ειδικότητα;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Το Ρουφ θα παραμείνει ανοικτό να δέχεται δικαιολογητικά λόγω της καταστασης;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
ΔΕΑ έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει έχω απολυθεί έφεδρος αξιωματικός πριν 2,5 χρόνια μπορώ να πάρω μέρος στ διαγωνισμό ; Και 2η ερώτηση ξεκίνησαν οι αιτήσεις;
Το ερώτημα σας έχει απαντηθεί πολλάκις, ΟΧΙ δεν μπορείτε. Όσο το δεύτερο ερώτημα διαβάζοντας τα παραπάνω μηνύματα ΝΑΙ.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Καλημέρα, παιδιά. Λογικά εξαιτίας των γεγονότων, θα δοθεί παράταση και για την υποβολή των δικαιολογητικών. Το βλέπω μέσα Ιουνίου, ν ανακοινώνονται τα αποτελέσματα.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Αλεξ95 έγραψε:Παιδιά προκήρυξη ΕΠΟΠ θα βγει μέσα στο έτος ή όχι;
Όχι.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Πώς το ξέρετε ότι δεν θα βγει για ΕΠΟΠ φετος; Λέτε ο θεσμις των ΟΒΑ ν αντικαταστήσουν τους ΕΠΟΠ τώρα που θα τους κάνουν και 3+3;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Έχει ανακοινωθεί κάπου ότι δεν θα βγει προκήρυξη ΕΠΟΠ; Ή το λες από μόνος σου;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 15
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Θα βγει, αν δεν βρεθούν τα άτομα για ΟΒΑ. Οπότε όσοι το σκέφτεστε, μην κάνετε αίτηση.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2020)
Παιδιά, εύλογο ερώτημα.. γιατί απαξιώνετε τόσο τους ΟΒΑ, αναβάθμισαν το θεσμό σε 3+3 και ενδεχομένως μετά από 6ετη υπηρεσία να τους κρατήσουν, εξάλλου τα παιδιά αυτά δουλεύουν πραγματικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες