Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Λετε να μετραει και η προυπηρεσια οπως στους σωφρονιστικους?;
Το μόνο εάν αλλάξει θα είναι η μοριοδοτηση για τριτεκνους πολύτεκνους. Αλλά θα φάει κράξιμο μετά. Δεν γίνεται να λέει ότι θα στηρίξει όλες τις κοινωνικές ομάδες και να ύστερα να τους στερείς μόρια για σώματα ασφαλείας.
Παιδιά το πτυχίο αγγλικών lower πόσα μόρια έδινε στην τελευταία προκήρυξη; Επίσης στις προκηρύξεις το lower πιάνετε ως καλά ή πολύ καλά στο επίπεδο γνώσεως ξένης γλώσσας;
100 μορια το lower! Οχι η προυπηρεσια δεν θα πιανει φιλε!
Υπομονη μεσα στο ετος η προκηρυξη για τους νεους συναδελφους
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Ας ελπισουμε να γινει αυξηση οριου ηλικιας για εμας που δεν μπορεσαμε να κανουμε ποτε χαρτια
- Z'MAK-304
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Παιδιά Ακούστε λίγο. Με κάποια άτομα που μίλησα μεγάλα πολιτικά πρόσωπα και αξιωματικούς τις Αστυνομίας μου είπαν όλοι ότι κάνεις δεν ξέρει ακόμα τις προθέσεις του υπουργού που θα αναλάβει για τα χαρακτηριστικά των υποψηφίων. Και μου είπαν χαρακτηριστικά ΕΑΝ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΕΊ ΠΊΕΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΌΜΙΜΟ ΜΈΣΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΥΣ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΤΑ ΌΡΙΑ.
Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα. Θέλετε να φτιάξουμε μια κλειστή ομάδα στο fb και να μπούμε όλοι άνω των 28 να οργανωθούμε καλύτερα με επιστολές κλπ;
Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα. Θέλετε να φτιάξουμε μια κλειστή ομάδα στο fb και να μπούμε όλοι άνω των 28 να οργανωθούμε καλύτερα με επιστολές κλπ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Καλά οι επιστολές και πιέσεις δεν κάνουν τίποτα... Ξέρεις πόσες επιστολές και πιέσεις είχαμε το 2017 για να μην πάρει δεύτερη σειρά επιλαχοντβν στο λιμενικό και να βγάλει νέα; Δεν αλλάζουν αυτά με επιστολές
Για την ιστορία του πράγματος πάντως, τα προσόντα και οι προϋποθέσεις των ειδικών φρουρών είναι στο πρώτο φεκ σύστασης τους. Και δεν αλλάξανε ποτέ. Οπως εχει γινει στο λιμενικο και στην πυροσβεστικη πολλες φορες!
Z'MAK-304 έγραψε:Παιδιά Ακούστε λίγο. Με κάποια άτομα που μίλησα μεγάλα πολιτικά πρόσωπα και αξιωματικούς τις Αστυνομίας μου είπαν όλοι ότι κάνεις δεν ξέρει ακόμα τις προθέσεις του υπουργού που θα αναλάβει για τα χαρακτηριστικά των υποψηφίων. Και μου είπαν χαρακτηριστικά ΕΑΝ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΕΊ ΠΊΕΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΌΜΙΜΟ ΜΈΣΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΥΣ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΤΑ ΌΡΙΑ.
Φτιάξε φίλε μια κλειστή ομάδα. Θα ακολουθήσουν πολλοί. Άλλωστε επιχειρήματα υπάρχουν.
- Z'MAK-304
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
ΔΕΑ έγραψε:Z'MAK-304 έγραψε:Παιδιά Ακούστε λίγο. Με κάποια άτομα που μίλησα μεγάλα πολιτικά πρόσωπα και αξιωματικούς τις Αστυνομίας μου είπαν όλοι ότι κάνεις δεν ξέρει ακόμα τις προθέσεις του υπουργού που θα αναλάβει για τα χαρακτηριστικά των υποψηφίων. Και μου είπαν χαρακτηριστικά ΕΑΝ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΕΊ ΠΊΕΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΌΜΙΜΟ ΜΈΣΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΥΣ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΤΑ ΌΡΙΑ.
Φτιάξε φίλε μια κλειστή ομάδα. Θα ακολουθήσουν πολλοί. Άλλωστε επιχειρήματα υπάρχουν.
Μ αρέσεις! Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Εγώ προσωπικά έφαγα 4 χρόνια ΞΑΝΑ στα θρανία για μεγαλύτερο απολυτήριο διπλώματα κλπ... Δε θα κολλήσουμε τώρα...
Πείτε μου μόνο πως να την ονομάσω και στείλτε μου σε προσωπικό μήνυμα τα fb σας να σας βάλω.
Ε ναι υπάρχουν σπουδαία επιχειρήματα όπως πέρασε το όριο ηλικίας μας ας κλαφτουμε λίγο μπας και μας λυπηθούν. Γελάει ο κόσμος.
γίνεται να πας ξανα σχολείο για να ανεβάσεις το απολυτήριο;
Γινεται ναι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες