Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Λετε να μετραει και η προυπηρεσια οπως στους σωφρονιστικους?;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Το μόνο εάν αλλάξει θα είναι η μοριοδοτηση για τριτεκνους πολύτεκνους. Αλλά θα φάει κράξιμο μετά. Δεν γίνεται να λέει ότι θα στηρίξει όλες τις κοινωνικές ομάδες και να ύστερα να τους στερείς μόρια για σώματα ασφαλείας.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Παιδιά το πτυχίο αγγλικών lower πόσα μόρια έδινε στην τελευταία προκήρυξη; Επίσης στις προκηρύξεις το lower πιάνετε ως καλά ή πολύ καλά στο επίπεδο γνώσεως ξένης γλώσσας;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

100 μορια το lower! Οχι η προυπηρεσια δεν θα πιανει φιλε!
Άβαταρ μέλους
panosP99
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από panosP99 »

Υπομονη μεσα στο ετος η προκηρυξη για τους νεους συναδελφους
ΔΟΚΙΜΟΣ 334

Δημοσίευση από ΔΟΚΙΜΟΣ 334 »

Που το στηριζεις αυτο φιλος?;
djtzou
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από djtzou »

Ας ελπισουμε να γινει αυξηση οριου ηλικιας για εμας που δεν μπορεσαμε να κανουμε ποτε χαρτια
Άβαταρ μέλους
Z'MAK-304
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Z'MAK-304 »

Παιδιά Ακούστε λίγο. Με κάποια άτομα που μίλησα μεγάλα πολιτικά πρόσωπα και αξιωματικούς τις Αστυνομίας μου είπαν όλοι ότι κάνεις δεν ξέρει ακόμα τις προθέσεις του υπουργού που θα αναλάβει για τα χαρακτηριστικά των υποψηφίων. Και μου είπαν χαρακτηριστικά ΕΑΝ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΕΊ ΠΊΕΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΌΜΙΜΟ ΜΈΣΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΥΣ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΤΑ ΌΡΙΑ.

Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα. Θέλετε να φτιάξουμε μια κλειστή ομάδα στο fb και να μπούμε όλοι άνω των 28 να οργανωθούμε καλύτερα με επιστολές κλπ;

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Καλά οι επιστολές και πιέσεις δεν κάνουν τίποτα... Ξέρεις πόσες επιστολές και πιέσεις είχαμε το 2017 για να μην πάρει δεύτερη σειρά επιλαχοντβν στο λιμενικό και να βγάλει νέα; Δεν αλλάζουν αυτά με επιστολές
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Για την ιστορία του πράγματος πάντως, τα προσόντα και οι προϋποθέσεις των ειδικών φρουρών είναι στο πρώτο φεκ σύστασης τους. Και δεν αλλάξανε ποτέ. Οπως εχει γινει στο λιμενικο και στην πυροσβεστικη πολλες φορες!
ΔΕΑ

Δημοσίευση από ΔΕΑ »

Z'MAK-304 έγραψε:Παιδιά Ακούστε λίγο. Με κάποια άτομα που μίλησα μεγάλα πολιτικά πρόσωπα και αξιωματικούς τις Αστυνομίας μου είπαν όλοι ότι κάνεις δεν ξέρει ακόμα τις προθέσεις του υπουργού που θα αναλάβει για τα χαρακτηριστικά των υποψηφίων. Και μου είπαν χαρακτηριστικά ΕΑΝ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΕΊ ΠΊΕΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΌΜΙΜΟ ΜΈΣΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΥΣ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΤΑ ΌΡΙΑ.

Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα. Θέλετε να φτιάξουμε μια κλειστή ομάδα στο fb και να μπούμε όλοι άνω των 28 να οργανωθούμε καλύτερα με επιστολές κλπ;

Φτιάξε φίλε μια κλειστή ομάδα. Θα ακολουθήσουν πολλοί. Άλλωστε επιχειρήματα υπάρχουν.

Άβαταρ μέλους
Z'MAK-304
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Z'MAK-304 »

ΔΕΑ έγραψε:
Z'MAK-304 έγραψε:Παιδιά Ακούστε λίγο. Με κάποια άτομα που μίλησα μεγάλα πολιτικά πρόσωπα και αξιωματικούς τις Αστυνομίας μου είπαν όλοι ότι κάνεις δεν ξέρει ακόμα τις προθέσεις του υπουργού που θα αναλάβει για τα χαρακτηριστικά των υποψηφίων. Και μου είπαν χαρακτηριστικά ΕΑΝ ΤΟΥ ΑΣΚΗΘΕΊ ΠΊΕΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΌΜΙΜΟ ΜΈΣΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΥΣ ΘΑ ΑΛΛΆΞΕΙ ΤΑ ΌΡΙΑ.

Φτιάξε φίλε μια κλειστή ομάδα. Θα ακολουθήσουν πολλοί. Άλλωστε επιχειρήματα υπάρχουν.

Μ αρέσεις! Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Εγώ προσωπικά έφαγα 4 χρόνια ΞΑΝΑ στα θρανία για μεγαλύτερο απολυτήριο διπλώματα κλπ... Δε θα κολλήσουμε τώρα...

Πείτε μου μόνο πως να την ονομάσω και στείλτε μου σε προσωπικό μήνυμα τα fb σας να σας βάλω.

Ανδρέας

Δημοσίευση από Ανδρέας »

Ε ναι υπάρχουν σπουδαία επιχειρήματα όπως πέρασε το όριο ηλικίας μας ας κλαφτουμε λίγο μπας και μας λυπηθούν. Γελάει ο κόσμος.
μελλοντικος

Δημοσίευση από μελλοντικος »

γίνεται να πας ξανα σχολείο για να ανεβάσεις το απολυτήριο;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Γινεται ναι!