Ολοι μας εδω μεσα γραφουμε την αποψη μας η οτι εχουμε μαθει απο προσωπικο ενδοιαφερον του καθενος. Υπαρχουν ατομα που συμφωνουν και ατομα που διαφωνουν, αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να γινεται μπαχαλο εδω μεσα.
Όσο βγήκε για επ. Οπ. Άλλο τόσο θα βγει για ε. Φ. Τώρα για το τι λένε οι φήμες... Και εγώ έχω άτομα και στην αστυνομία και στον στρατό, όλοι έχουμε από έναν τουλάχιστον, το θέμα όμως δεν είναι τι λένε μέσα στα τμήματα και τα στρατόπεδα, το θέμα είναι τι θα πουν ΕΠΙΣΗΜΑ τα υπουργεία.
dimitris mak έγραψε:Ολοι μας εδω μεσα γραφουμε την αποψη μας η οτι εχουμε μαθει απο προσωπικο ενδοιαφερον του καθενος. Υπαρχουν ατομα που συμφωνουν και ατομα που διαφωνουν, αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να γινεται μπαχαλο εδω μεσα.
Ναι έχεις δίκιο, αυτός έγραψε ότι συμφωνεί με τον εαυτό του.
Greek_Army έγραψε:Το δημοσιεύω για έναν λόγο. Εκαμ ελλας Αποστολή: Από χθες ώρα 21:45 - IP:85.73.132.185 Αρχιφυλακας Αποστολή:Σήμερα - ώρα 00:18 - IP:85.73.132.185
Συνεχίστε να πιστεύετε αυτά που γράφει ο ηλίθιος.
Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι το κανουν αυτο; Ποιο ειναι το ωφελος;
Για πολλούς λόγους, από τον πιο απλό ότι είναι #@^&@! Και θέλει να περνά η ώρα μέχρι και ότι είναι κάποιο κομματόσκυλο που εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα, πια είναι αυτά δεν ξέρω με σιγουριά, πιθανόν οι ψήφοι...
dimitris mak έγραψε:Τοτε δεν χρειζεσαι το φορουμ αν περιμενεις τα επισημα μεσα!
Το φορουμ ειναι για να περνεις καποιες παραπανω πληροφοριες για τα σωμματα ασφαλειας και τον στρατο. Επισης υπαρχουν καποια θεματα για προκηρυξη που ισως βγουνε. Εσυ επιλεγεις αν θελεις να τα διαβαζεις η οχι...
dimitris mak έγραψε:Ολοι μας εδω μεσα γραφουμε την αποψη μας η οτι εχουμε μαθει απο προσωπικο ενδοιαφερον του καθενος. Υπαρχουν ατομα που συμφωνουν και ατομα που διαφωνουν, αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να γινεται μπαχαλο εδω μεσα.
Ναι έχεις δίκιο, αυτός έγραψε ότι συμφωνεί με τον εαυτό του.
greek εδω μεσα η τα μελη ειναι 10χρονα η εμενα το κεφαλι μου γυρναει...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
dimitris mak έγραψε:Το φορουμ ειναι για να περνεις καποιες παραπανω πληροφοριες για τα σωμματα ασφαλειας και τον στρατο. Επισης υπαρχουν καποια θεματα για προκηρυξη που ισως βγουνε. Εσυ επιλεγεις αν θελεις να τα διαβαζεις η οχι...
Ναι ρε Φίλε Να Διαβάζω Κάτι Που Έχει Μια Βάση Οκ, να Διαβάσω Μια Δυο Φορές Φήμες Οκ, Αλλά Εδώ Γράφουν Τα Ίδια Και τα Ίδια Εσύ Δηλαδή Τι Παραπάνω Πληροφορία Πήρες Από Τότε Που Άνοιξε Το Θέμα Αυτό Εκτός Από Φήμες;
παιδια στην Ελλάδα ειμαστε, μπορει να βγει μπορει και οχι. τελος. οπως ειπα ειμαστε στην Ελλάδα που τιποτα δεν ειναι σιγουρο, ολα ειναι στη ζουλα εδω περα και μας εχουν καταντησει ταρζαν, το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υπομονη. δυστυχωσ