Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)
Γιατι τα ατομα που θελουν να πανε στις ειδικες δυναμεις εχουν παντα ενα προβλημα με την ορθογραφια.
arnold έγραψε:Εγω δηλοσα ναυτικο ενω θελω να παω στα μακ τη μπορω να κανω τορα
Άν σε καλέσουν να παρουσιαστείς στον Κανελόπουλλο ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να υπηρετήσεις όσο και να το θέλεις στις Ειδικές Δυνάμεις καθώς υπάγονται στην ΔΕΔ του Γενικού Επιτελείου Στρατού και όχι στο ΓΕΝ οπότε...
Παρακάλα να σε καλέσουν στον Στρατό Ξηράς!
Το Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών μετά την μείωση της θητείας σε 12μηνο το 2004 μπορούν να το παρακολουθήσουν ΜΟΝΟ Στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού και του Στρατού Ξηράς (Οι υπηρετούντες στις Ειδικές Δυνάμεις) .
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
D.Y.K πες μου σε παρακαλω εγω που δηλωσα εθελοντης για την γ εσσο **καταδρομεας** οταν θα παρουσιαστω στο πευκο Θα με ρωτησουν που επιθυμώ να καταταγω μακ η λοκ; Και αν επιλεξω μακ ποσες πιθανοτητες εχω να με παρουν; Και επισης ποσες πιθανοτητες εχω να με παρουν τον αυγουστο;D.Y.K έγραψε:arnold έγραψε:Εγω δηλοσα ναυτικο ενω θελω να παω στα μακ τη μπορω να κανω τορα
Άν σε καλέσουν να παρουσιαστείς στον Κανελόπουλλο ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να υπηρετήσεις όσο και να το θέλεις στις Ειδικές Δυνάμεις καθώς υπάγονται στην ΔΕΔ του Γενικού Επιτελείου Στρατού και όχι στο ΓΕΝ οπότε...
Το Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών μετά την μείωση της θητείας σε 12μηνο το 2004 μπορούν να το παρακολουθήσουν ΜΟΝΟ Στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού και του Στρατού Ξηράς (Οι υπηρετούντες στις Ειδικές Δυνάμεις) .
Γεια σας... Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Ειμαι 17 κ περασα περιοδευων οπου δηλωσα απλο στρατο... Πως μπορω να το αλλαξω και να δηλωσω Ε. Δ. Ευχαριστω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 96
Και οι ειδικές δυνάμεις στον στρατό ξηράς ανήκουνε μην αγχώνεσαι
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
αν διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες θα σου λυθει η αποριαperiss έγραψε:Γεια σας... Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Ειμαι 17 κ περασα περιοδευων οπου δηλωσα απλο στρατο... Πως μπορω να το αλλαξω και να δηλωσω Ε. Δ. Ευχαριστω.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
D.Y.K περιμενω...OMEGA έγραψε:D.Y.K πες μου σε παρακαλω εγω που δηλωσα εθελοντης για την γ εσσο **καταδρομεας** οταν θα παρουσιαστω στο πευκο Θα με ρωτησουν που επιθυμώ να καταταγω μακ η λοκ; Και αν επιλεξω μακ ποσες πιθανοτητες εχω να με παρουν; Και επισης ποσες πιθανοτητες εχω να με παρουν τον αυγουστο;D.Y.K έγραψε:arnold έγραψε:Εγω δηλοσα ναυτικο ενω θελω να παω στα μακ τη μπορω να κανω τορα
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Καλησπερα παιδια! Εχω καποιες αποριες! Μου ηρθε χαρτι καταταξης για πευκο για να μπω με την α εσσο 2010 και πηρα αναβολη για να τελειωσω την γ λυκειου! Τον απριλιο εκοψα την αναβολη μου για να παρουσιαστω τον αυγουστο! Στο χαρτι για να κοψω την αναβολη μου δηλωσα οτι θελω να παω για καταδρομεας! Τι πιθανοτητες υπαρχουν να παρουσιαστω στο πευκο; Αν παρουσιαστω σε καποιο κεν πεζικου και περασω τα αθληματα υπαρχει περιπτωση να μη με παρουν στις εδ; Τα αθληματα ποια ειναι;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: ΤΑ ΟΥΚ
Ψαξε Φιλε και θα βρεις τη απαντηση σου τα εχουμε πει τοσες φορες
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
εχεις 85% πιθανοτητες να παρουσιαστεις στο Μ. Πευκο... Τωρα αν παρουσιαστεις σε καποιο κεν πεζικου Και περασεις της αθλητικες δοκιμασιες Και τις υγειονομικες εξετασεις θα σε παρουν στις ειδ. Δυναμεις...312 γ εσσο έγραψε: Καλησπερα παιδια! Εχω καποιες αποριες! Μου ηρθε χαρτι καταταξης για πευκο για να μπω με την α εσσο 2010 και πηρα αναβολη για να τελειωσω την γ λυκειου! Τον απριλιο εκοψα την αναβολη μου για να παρουσιαστω τον αυγουστο! Στο χαρτι για να κοψω την αναβολη μου δηλωσα οτι θελω να παω για καταδρομεας! Τι πιθανοτητες υπαρχουν να παρουσιαστω στο πευκο; Αν παρουσιαστω σε καποιο κεν πεζικου και περασω τα αθληματα υπαρχει περιπτωση να μη με παρουν στις εδ; Τα αθληματα ποια ειναι;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Εγω παλι εχω την εξης απορια... Τι χρειαζομαι γ να περασω ΛΟΚ ;
-
- Στρατηγός
Να είσαι Ι1 δηλαδή να μην έχεις προβλήματα υγείας και μυωπία πάνω από 4,5 βαθμούς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Ιούλ 07, 2010 2:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατιώτης
Περα απο αυτο ; Εννοω περνας απο καποια σχολη κ ετσι ; Κ αν ναι χρειαζεσαι κατι συγκεκριμενο ;
-
- Στρατηγός
Όχι τι σχολή απλά όταν περάσεις περιοδεύων δηλώνεις ότι θες να μπείς ειδικές δυνάμεις κτλπ κτλπ. Όταν έρθει ο καιρός να παρουσιαστείς εδώ θα είμαστε. Προς το παρόν μην σε νοιάζει ο στρατός δεν έχει νόημα
-
- Στρατιώτης
Φιλε μ συγγνωμη π γινομαι κ λιγο κουραστικος αλλα εχο παρα πολλες αποριες γυρω απο το θεμα
... Οταν λες περιοδευων ;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες