Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)
Κανονικοτατα ειχαν μπει σιγα τωρα 4 με 5 μηνες δουλευαν δεν υπηρχε θεμα βυσματος. Καμια σχεση διαγωνισμος του 2007 με αυτον. Ουδεμια σχεση. Τωρα οσον αφορα για τον επικειμενο διαγωνισμο η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα. Πραγματα τα οποια αποτελουσαν σεναρια επιστημονικης φαντασιας πριν καποια χρονια τωρα παν να γινουν. Οι καιροι βεβαια ειναι πονηροι.
teo έγραψε:Τι είναι αυτό;
http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=10110&spec=job&type=1
Η επαναπρόσληψη των εποχικών για φέτος.
Ωρε δουλεμα η κυβερνηση. Μπραβο μας κορο'ι'δευει και με ανοιχτα χαρτια τωρα! Αυτα ειναι!
Παιδιά μήπως ξέρετε εάν όποιοι έχουν απολυτήριο λυκείου κάτω του 12 αποκλείονται απο την προκύρηξη;
Λέτε να ζητήσουν ένσυμα για τους οδηγούς;
Παιδιά μήπως ξέρετε εάν όποιοι έχουν απολυτήριο λυκείου κάτω του 12 αποκλείονται απο την προκύρηξη;
Λέτε να ζητήσουν ένσυμα για τους οδηγούς;
Κοίτα όμως που θα γίνουν μονιμοι... Δε πιστεύω να τους χαλάει...
Λογικά θα ζητήσουν ένσημα για τους οδηγούς...
πολίτης έγραψε:Λέτε να ζητήσουν ένσυμα για τους οδηγούς;
Λογικά θα ζητήσουν ένσημα για τους οδηγούς...
Το ερωτημα που τιθεται ειναι. Περιμενουμε προκυρηξη μετα της 15 μαιου οπως λενε η τιποτα αλλο ; Μαλλον το δευτερο πιστευω
Στην αθάνατη Ελλαδάρα ζούμε. Όταν λένε κάτι να το περιμένεις μετά απο ένα μήνα κ βάλε...
Ρε παιδια να ρωτησω κατι που δεν εχω καταλαβει; Εγω ειμαι τριτεκνοσ, εχω διπλωμα φορτηγου αλλα χωρις ενσημα, επεισις ημουν και εφεδρος αξιωματικος στο στρατο. Σε ποια κατηγορια ανηκω; Διαβασα το σχετικο προγραμματακι για υπολογισμο των μοριων αλλα δεν καταλαβα. Αν μπορειτε απαντησε. Ευχαριστω
Ακούγεται ότι υπάρχουν πλαστά απολυτήρια λυκείου που θα κατατεθούν στον διαγωνισμό. Έχει ακούσει κανείς τίποτα; Υπάρχει τρόπος για να ελέγξει ο αρμόδιος φορέας αν ένα απολυτήριο είναι πλαστό ή όχι;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 6
ακομα δεν ξερουμε κατι για αυτη τη προκυρισκη. Ειναι η πρωτη σειρα ολλων των εποχων που θα μπει με διαφορετικα κριτηριαtzotzos έγραψε:Ρε παιδια να ρωτησω κατι που δεν εχω καταλαβει; Εγω ειμαι τριτεκνοσ, εχω διπλωμα φορτηγου αλλα χωρις ενσημα, επεισις ημουν και εφεδρος αξιωματικος στο στρατο. Σε ποια κατηγορια ανηκω; Διαβασα το σχετικο προγραμματακι για υπολογισμο των μοριων αλλα δεν καταλαβα. Αν μπορειτε απαντησε. Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 61
somebody έγραψε:Ακούγεται ότι υπάρχουν πλαστά απολυτήρια λυκείου που θα κατατεθούν στον διαγωνισμό. Έχει ακούσει κανείς τίποτα; Υπάρχει τρόπος για να ελέγξει ο αρμόδιος φορέας αν ένα απολυτήριο είναι πλαστό ή όχι;
Aκόμα δεν βγήκε η προκήρυξη και αρχίσαμε... Ναι φίλε υπάρχει ο φορέας και λέγεται ΑΣΕΠ
Καλα ρε μαγκες τοσο ασχετοι ειστε ολα τα χαρτια ελεγχονται απο το αρχηγειο. Φυσικα ΕΦΟΣΟΝ βγει ο διαγωνισμος και δεν γινει τιποτα αλλο... Εν ολιγοις εδω ειμαστε και κατα την αποψη μου οταν παιρνεις ατομα χωρις σωματικα και ηλικιακα Κριτηρια οπως γινοταν ως τωρα οπωσδηποτε ο θεσμος δεν θα τραβηξει και δεν θα βοηθησει το σωμα.
Greel Army ο ΑΣΕΠ πως θα ελέγξει αν το απολυτήριο είναι πλαστό ή όχι; Ξέρεις πως γίνεται ή έτσι το λες;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 61
somebody έγραψε:Greel Army ο ΑΣΕΠ πως θα ελέγξει αν το απολυτήριο είναι πλαστό ή όχι; Ξέρεις πως γίνεται ή έτσι το λες;
Προφανώς και δεν έχεις ασχοληθεί πότε με τέτοιες προκηρύξεις, δεν αρκεί κάποιος να δώσει το απολυτήριο διότι γίνεται επιβεβαίωση από το σχολείο

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 17
Έχω την εντύπωση ψάχνουν επίσης και τον αριθμό μητρώου του πτυχίου-απολυτηρίου.[;) ]
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες