Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
henry

Δημοσίευση από henry »

Κανονικοτατα ειχαν μπει σιγα τωρα 4 με 5 μηνες δουλευαν δεν υπηρχε θεμα βυσματος. Καμια σχεση διαγωνισμος του 2007 με αυτον. Ουδεμια σχεση. Τωρα οσον αφορα για τον επικειμενο διαγωνισμο η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα. Πραγματα τα οποια αποτελουσαν σεναρια επιστημονικης φαντασιας πριν καποια χρονια τωρα παν να γινουν. Οι καιροι βεβαια ειναι πονηροι.
been there...

Δημοσίευση από been there... »

Η επαναπρόσληψη των εποχικών για φέτος.
πολίτης

Δημοσίευση από πολίτης »

Ωρε δουλεμα η κυβερνηση. Μπραβο μας κορο'ι'δευει και με ανοιχτα χαρτια τωρα! Αυτα ειναι!

Παιδιά μήπως ξέρετε εάν όποιοι έχουν απολυτήριο λυκείου κάτω του 12 αποκλείονται απο την προκύρηξη;

Λέτε να ζητήσουν ένσυμα για τους οδηγούς;

marxi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από marxi »

Κοίτα όμως που θα γίνουν μονιμοι... Δε πιστεύω να τους χαλάει...

πολίτης έγραψε:Λέτε να ζητήσουν ένσυμα για τους οδηγούς;

Λογικά θα ζητήσουν ένσημα για τους οδηγούς...
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Το ερωτημα που τιθεται ειναι. Περιμενουμε προκυρηξη μετα της 15 μαιου οπως λενε η τιποτα αλλο ; Μαλλον το δευτερο πιστευω
marxi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από marxi »

Στην αθάνατη Ελλαδάρα ζούμε. Όταν λένε κάτι να το περιμένεις μετά απο ένα μήνα κ βάλε...
tzotzos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από tzotzos »

Ρε παιδια να ρωτησω κατι που δεν εχω καταλαβει; Εγω ειμαι τριτεκνοσ, εχω διπλωμα φορτηγου αλλα χωρις ενσημα, επεισις ημουν και εφεδρος αξιωματικος στο στρατο. Σε ποια κατηγορια ανηκω; Διαβασα το σχετικο προγραμματακι για υπολογισμο των μοριων αλλα δεν καταλαβα. Αν μπορειτε απαντησε. Ευχαριστω
somebody

Δημοσίευση από somebody »

Ακούγεται ότι υπάρχουν πλαστά απολυτήρια λυκείου που θα κατατεθούν στον διαγωνισμό. Έχει ακούσει κανείς τίποτα; Υπάρχει τρόπος για να ελέγξει ο αρμόδιος φορέας αν ένα απολυτήριο είναι πλαστό ή όχι;
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από basilis.lok »

tzotzos έγραψε:Ρε παιδια να ρωτησω κατι που δεν εχω καταλαβει; Εγω ειμαι τριτεκνοσ, εχω διπλωμα φορτηγου αλλα χωρις ενσημα, επεισις ημουν και εφεδρος αξιωματικος στο στρατο. Σε ποια κατηγορια ανηκω; Διαβασα το σχετικο προγραμματακι για υπολογισμο των μοριων αλλα δεν καταλαβα. Αν μπορειτε απαντησε. Ευχαριστω
ακομα δεν ξερουμε κατι για αυτη τη προκυρισκη. Ειναι η πρωτη σειρα ολλων των εποχων που θα μπει με διαφορετικα κριτηρια
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Greek_Army »

somebody έγραψε:Ακούγεται ότι υπάρχουν πλαστά απολυτήρια λυκείου που θα κατατεθούν στον διαγωνισμό. Έχει ακούσει κανείς τίποτα; Υπάρχει τρόπος για να ελέγξει ο αρμόδιος φορέας αν ένα απολυτήριο είναι πλαστό ή όχι;

Aκόμα δεν βγήκε η προκήρυξη και αρχίσαμε... Ναι φίλε υπάρχει ο φορέας και λέγεται ΑΣΕΠ
παγγανινι

Δημοσίευση από παγγανινι »

Καλα ρε μαγκες τοσο ασχετοι ειστε ολα τα χαρτια ελεγχονται απο το αρχηγειο. Φυσικα ΕΦΟΣΟΝ βγει ο διαγωνισμος και δεν γινει τιποτα αλλο... Εν ολιγοις εδω ειμαστε και κατα την αποψη μου οταν παιρνεις ατομα χωρις σωματικα και ηλικιακα Κριτηρια οπως γινοταν ως τωρα οπωσδηποτε ο θεσμος δεν θα τραβηξει και δεν θα βοηθησει το σωμα.
somebody

Δημοσίευση από somebody »

Greel Army ο ΑΣΕΠ πως θα ελέγξει αν το απολυτήριο είναι πλαστό ή όχι; Ξέρεις πως γίνεται ή έτσι το λες;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Greek_Army »

somebody έγραψε:Greel Army ο ΑΣΕΠ πως θα ελέγξει αν το απολυτήριο είναι πλαστό ή όχι; Ξέρεις πως γίνεται ή έτσι το λες;

Προφανώς και δεν έχεις ασχοληθεί πότε με τέτοιες προκηρύξεις, δεν αρκεί κάποιος να δώσει το απολυτήριο διότι γίνεται επιβεβαίωση από το σχολείο Εικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Έχω την εντύπωση ψάχνουν επίσης και τον αριθμό μητρώου του πτυχίου-απολυτηρίου.[;) ]
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες