Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Ακουγεται οτι θα μεινετε στην αττικη, αυτο σημαινει παιδια οτι για παρα πολλα χρονια θα ειστε
εδω. καποιοι δεν θα φυγουν και ποτε
εδω. καποιοι δεν θα φυγουν και ποτε
Καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω που μένεις στην πρακτικη; Μένεις στην σχολή μέσα είναι υποχρεωτικό; Και που γινεται; 
Η πρακτική γίνεται σε αστυνομικά τμήματα.
Όσοι δεν έχουν σπίτια στην Αθήνα (εκεί θα πάτε όλοι, μην κάνετε όνειρα για αλλού) η αστυνομία θα σας παρέχει για το διάστημα αυτό καταλύματα.
Δεν είπα εγώ το αντίθετο, απλά λέω ότι έχω γερό βύσμα και θα πάω στον τόπο μου
Εντάξει φίλε, όλοι με αυτό το σκεπτικό την πατάνε και μετά κάθονται 3 χρόνια για να παραιτηθούν χωρίς κυρώσεις.
Για αυτό αναθεώρησε και σκέψου το ενδεχόμενο ότι θα κάτσεις Αθήνα, είναι κρίμα να φας την θέση από ένα άλλο παιδί.
Αν έχεις τόσο δυνατό βύσμα και ήθελες να μείνεις στο τόπο σου θα ήσουνα ήδη διορισμένος σε κανά δήμο και δεν θα περίμενες την αστυνομία.
Για αυτό μην έχεις αυταπάτες, προσγειώσου στην πραγματικότητα.
Για αυτό μην έχεις αυταπάτες, προσγειώσου στην πραγματικότητα.
Ναι με βύσμα διοριζεσαι στους δήμους. Μάλλον έχεις μείνει στην εποχή του Αντρέα εσύ. Ρίξε τώρα λίγο νεράκι στο πρόσωπο σου να ξυπνήσεις και ξαναέλα.
Ενώ με βύσμα θα περάσεις σε μόρια μεταθέσεων ειδικούς φρουρούς με 14 χρόνια προϋπηρεσίας, ποιος πρέπει να ρίξει νερό στο πρόσωπο δεν ξέρω

Έχεις τόσο καλό βύσμα που δεν μπορούσε να σε βάλει ως συμβασιούχο και μετά με δικαστήριο να γίνεις αορίστου.
Ζεις σε άλλον πλανήτη.
Δεν είμαι αυτός που αναφέρεις. Σε όσα λες δίκιο έχεις. Τοποθετήθηκα καθαρά για την μ@λακια που είπες για το βύσμα στους δήμους.
Φίλε επειδή γνωρίζω φίλο που με δύο 8μηνες συμβάσεις με δικαστική απόφαση έγινε αορίστου χρόνου το αναφέρω.
Ψάξε το στο διαδίκτυο και θα δεις.
Ερώτηση προς τον αρχιφύλακα και τον υπάρχιφυλακα! Μπορώ να πάω στον τόπο συμφέροντων μου σαν προστάτης οικογένειας?
Αλάνι αρχικώς πάρε μια μεγάλη ανάσα και χαμήλωσε τον τόνο σου. Κατα δεύτερον δεν είμαστε όλοι το ηδιο! Και δεν εννοώ το βύσμα! Εννοω τα κριτήρια που έχει κάποιος να μπορέσει να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του με τα θέματα που μπορεί να έχει! Ότι ρωτάω για να ξέρω είναι να γίνει με νόμιμες διαδικασίες αν όντως μπορώ να διεκδικήσω κάτι με τα κριτήρια που έχω και όχι απλά με βύσμα για το έτσι θέλω!
Χρειάζεται δικαστικη απόφαση για να πας στον τόπο συμφερόντων σου!;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες