Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ακουγεται οτι θα μεινετε στην αττικη, αυτο σημαινει παιδια οτι για παρα πολλα χρονια θα ειστε
εδω. καποιοι δεν θα φυγουν και ποτε
Melina23

Δημοσίευση από Melina23 »

Καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω που μένεις στην πρακτικη; Μένεις στην σχολή μέσα είναι υποχρεωτικό; Και που γινεται; 😊
Pezos

Δημοσίευση από Pezos »

Melina23 έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 12:31 pm Καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω που μένεις στην πρακτικη; Μένεις στην σχολή μέσα είναι υποχρεωτικό; Και που γινεται; 😊
Η πρακτική γίνεται σε αστυνομικά τμήματα.

Όσοι δεν έχουν σπίτια στην Αθήνα (εκεί θα πάτε όλοι, μην κάνετε όνειρα για αλλού) η αστυνομία θα σας παρέχει για το διάστημα αυτό καταλύματα.
Pezos

Δημοσίευση από Pezos »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 11:17 am
Eidikosfroyros έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 11:02 am Έχει και άλλο έξυπνο γιο η μάνα σου ; Το βρήκες … εδώ είμαστε 13 χρόνια υπηρεσίας και πάμε στα 14 για να έρθει ο άλλος να μου πει ότι θα πάει εκτός Αθήνα …ξυπνά
Ναι ρε φίλε γιατί εγώ έχω πολύ δυνατο βύσμα και θα πάω. Και όσο αναφορά που μιλάς για μανάδες... Είσαι τέλειος ηλίθιος και τρόμπας Γιωτα... Κατσε πηξε Αθήνα εσυ
Καλά άλλαξε πλευρό, όλοι βύσμα έχουν :lol:
Επισκέπτης

Pezos έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 12:54 pm
Eidikosfroyros έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 11:02 am Έχει και άλλο έξυπνο γιο η μάνα σου ; Το βρήκες … εδώ είμαστε 13 χρόνια υπηρεσίας και πάμε στα 14 για να έρθει ο άλλος να μου πει ότι θα πάει εκτός Αθήνα …ξυπνά
Ναι ρε φίλε γιατί εγώ έχω πολύ δυνατο βύσμα και θα πάω. Και όσο αναφορά που μιλάς για μανάδες... Είσαι τέλειος ηλίθιος και τρόμπας Γιωτα... Κατσε πηξε Αθήνα εσυ

Δεν είπα εγώ το αντίθετο, απλά λέω ότι έχω γερό βύσμα και θα πάω στον τόπο μου
Pezos

Δημοσίευση από Pezos »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 12:57 pm
Pezos έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 12:54 pm

Δεν είπα εγώ το αντίθετο, απλά λέω ότι έχω γερό βύσμα και θα πάω στον τόπο μου
Εντάξει φίλε, όλοι με αυτό το σκεπτικό την πατάνε και μετά κάθονται 3 χρόνια για να παραιτηθούν χωρίς κυρώσεις.

Για αυτό αναθεώρησε και σκέψου το ενδεχόμενο ότι θα κάτσεις Αθήνα, είναι κρίμα να φας την θέση από ένα άλλο παιδί.
Pezos

Δημοσίευση από Pezos »

Αν έχεις τόσο δυνατό βύσμα και ήθελες να μείνεις στο τόπο σου θα ήσουνα ήδη διορισμένος σε κανά δήμο και δεν θα περίμενες την αστυνομία.

Για αυτό μην έχεις αυταπάτες, προσγειώσου στην πραγματικότητα.
Επισκέπτης

Ναι με βύσμα διοριζεσαι στους δήμους. Μάλλον έχεις μείνει στην εποχή του Αντρέα εσύ. Ρίξε τώρα λίγο νεράκι στο πρόσωπο σου να ξυπνήσεις και ξαναέλα.
Pezos

Δημοσίευση από Pezos »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 1:24 pm Ναι με βύσμα διοριζεσαι στους δήμους. Μάλλον έχεις μείνει στην εποχή του Αντρέα εσύ. Ρίξε τώρα λίγο νεράκι στο πρόσωπο σου να ξυπνήσεις και ξαναέλα.
Ενώ με βύσμα θα περάσεις σε μόρια μεταθέσεων ειδικούς φρουρούς με 14 χρόνια προϋπηρεσίας, ποιος πρέπει να ρίξει νερό στο πρόσωπο δεν ξέρω :x

Έχεις τόσο καλό βύσμα που δεν μπορούσε να σε βάλει ως συμβασιούχο και μετά με δικαστήριο να γίνεις αορίστου.

Ζεις σε άλλον πλανήτη.
Επισκέπτης

Δεν είμαι αυτός που αναφέρεις. Σε όσα λες δίκιο έχεις. Τοποθετήθηκα καθαρά για την μ@λακια που είπες για το βύσμα στους δήμους.
Pezos

Δημοσίευση από Pezos »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 1:43 pm Δεν είμαι αυτός που αναφέρεις. Σε όσα λες δίκιο έχεις. Τοποθετήθηκα καθαρά για την μ@λακια που είπες για το βύσμα στους δήμους.
Φίλε επειδή γνωρίζω φίλο που με δύο 8μηνες συμβάσεις με δικαστική απόφαση έγινε αορίστου χρόνου το αναφέρω.

Ψάξε το στο διαδίκτυο και θα δεις.
Επισκέπτης

Ερώτηση προς τον αρχιφύλακα και τον υπάρχιφυλακα! Μπορώ να πάω στον τόπο συμφέροντων μου σαν προστάτης οικογένειας?
Pezos

Δημοσίευση από Pezos »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 2:27 pm Ερώτηση προς τον αρχιφύλακα και τον υπάρχιφυλακα! Μπορώ να πάω στον τόπο συμφέροντων μου σαν προστάτης οικογένειας;
Ρε σεις συνέλθετε και μην γίνεστε κουραστικοί.

Σας έχουν γράψει όλοι θα πάτε Αθήνα.

Τι δεν καταλαβαίνετε?
Επισκέπτης

Αλάνι αρχικώς πάρε μια μεγάλη ανάσα και χαμήλωσε τον τόνο σου. Κατα δεύτερον δεν είμαστε όλοι το ηδιο! Και δεν εννοώ το βύσμα! Εννοω τα κριτήρια που έχει κάποιος να μπορέσει να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του με τα θέματα που μπορεί να έχει! Ότι ρωτάω για να ξέρω είναι να γίνει με νόμιμες διαδικασίες αν όντως μπορώ να διεκδικήσω κάτι με τα κριτήρια που έχω και όχι απλά με βύσμα για το έτσι θέλω!
Episkep555

Δημοσίευση από Episkep555 »

Χρειάζεται δικαστικη απόφαση για να πας στον τόπο συμφερόντων σου!;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες