Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημέρα σας, παίζει κάποιο ρόλο στην τοποθέτηση η σειρά του πίνακα των μορίων; Το ρωτάω διότι είμαι στους πρώτους 5 της Α κατηγορίας. Ευχαριστώ.
Επισκέπτης

Υπάρχει περίπτωση να στείλει άτομα σε νησιά η Θεσσαλονίκη ;
episkeptis

Δημοσίευση από episkeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 10:07 am Υπάρχει περίπτωση να στείλει άτομα σε νησιά η Θεσσαλονίκη ;
Μακάρι ρε φίλε αλλά δύσκολα... Κατά 99% είναι για Αθήνα οι θέσεις... Οι μόνοι που μπήκαν για Θεσσαλονίκη είναι οι ΟΠΠΙ και καλά για υπηρεσίες στο ΑΠΘ... Και φαντάσου και αυτοί είναι με απόσπαση και κάποια στιγμή μπορεί να επιστρέψουν πίσω... Ας επιβεβαιώσει ο αρχιφύλακας εάν επιθυμεί
Επισκέπτης

Υπάρχει πιθανότητα ένα μικρό ποσοστό της τάξεως του 20% να πάει σε όλη την επικράτεια καθώς λόγω των πολλών συνταξιοδότησεων θα υπάρχουν μεγάλα κενά και στις επαρχίες
episkeptis

Δημοσίευση από episkeptis »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 10:51 am Υπάρχει πιθανότητα ένα μικρό ποσοστό της τάξεως του 20% να πάει σε όλη την επικράτεια καθώς λόγω των πολλών συνταξιοδότησεων θα υπάρχουν μεγάλα κενά και στις επαρχίες
μακάρι ρε φίλε... Αλλά σκέψου πόσοι είναι στην Αθήνα εγκλωβισμένοι και περιμένουν χρόνια να πάνε στον τόπο συμφερόντων τους... Γιατί να στείλουν τους νέους?
Eidikosfroyros

Δημοσίευση από Eidikosfroyros »

Έχει και άλλο έξυπνο γιο η μάνα σου ; Το βρήκες … εδώ είμαστε 13 χρόνια υπηρεσίας και πάμε στα 14 για να έρθει ο άλλος να μου πει ότι θα πάει εκτός Αθήνα …ξυπνά
Επισκέπτης

Αυτό σκέφτηκα κ γω, είναι δυνατόν να έχεις άτομα που περιμένουν μετάθεση για επαρχία τόσα χρόνια και αντ' αυτού να στείλεις νεοδιορισθεντες; Ειλικρινά μου φαίνεται απίθανο και άδικο αν συμβεί.
Επισκέπτης

Eidikosfroyros έγραψε: Τρί Νοέμ 26, 2024 11:02 am Έχει και άλλο έξυπνο γιο η μάνα σου ; Το βρήκες … εδώ είμαστε 13 χρόνια υπηρεσίας και πάμε στα 14 για να έρθει ο άλλος να μου πει ότι θα πάει εκτός Αθήνα …ξυπνά
Ναι ρε φίλε γιατί εγώ έχω πολύ δυνατο βύσμα και θα πάω. Και όσο αναφορά που μιλάς για μανάδες... Είσαι τέλειος ηλίθιος και τρόμπας Γιωτα... Κατσε πηξε Αθήνα εσυ
Επισκέπτης

Παιδιά είμαι επιτυχών τώρα με τους 300. Είστε έλεος μερικοί που θέλετε να μπείτε και κατευθείαν σπίτι σας. Θα πάμε Αθήνα κανονικά όπως πήγαν όλοι μην τα θέλετε όλα εύκολα. Αν δεν γουστάρετε παραιτηθείτε
EnKl

Δημοσίευση από EnKl »

Θα ήθελα να ρωτήσω κύριε Αρχιφυλακα αν θα δωθει η ευκαιρία σε όσους κοπηκαν να πάρουν ξανά μέρος στους 600; Σας ευχαριστώ πολύ
Επισκέπτης

Απο όσο γνωρίζω δεν γίνεται να ξανά δώσεις γιατί φαίνεται ότι έχεις κοπεί. Θα γινόταν μόνο αν δεν έκανε απορρόφηση τα 600 άτομα και έβγαζε καινουρια προκήρυξη ώστε να κανεις όλη την διαδικασία απο την αρχή πάλι!
Επισκέπτης

Αν είναι από τον ιδιο πινακα φανταζομαι θα συνεχιστεί η σειρά. Δυστυχώς όσοι κόπηκαν μαλλον θα είναι εκτός διαγωνισμού
Eidikosfroyros

Δημοσίευση από Eidikosfroyros »

Α ρε μαιμουνι και να σε είχα μπροστά μου …
Επισκέπτης

Κύριε Αρχιφύλακα και όσοι γνωρίζετε με τις μεταθέσεις τι ισχύει;
Πληροφοριακά ρωτάω
Επισκέπτης

Για τα παιδια που ρωτανε, οσοι κοπουν τωρα για τους 300 δεν τους καλουνε για τους 600. Αν στην τοποθετησης σας υπαρχουν διαφορες επολογες οσο πιο καλη σειρα εξοδου εχεις απο την σχολη τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να πας στην πρωτη σου επιλογη, αν πατε ολοι στην ιδια υπηρεσια εκει δεν μετραει η σειρα εξοδου. Επισης η σειρα εξοδου μετραει και στην αρχαιοτητα. Μικρη σημασια απλα τυπικα το αναφερω, αν καποιος βγει νουμερο 50 απο την σχολη θεωρειτε αρχαιοτερος απο αυτον που βγηκε νουμερο 51 και ας ειναι ιδια σειρα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες