Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 107

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από Greek_Army »

Διάβασε τα μηνύματα της προηγούμενης σελίδας
dimkoro

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από dimkoro »

Καλησπερα. Θελω να ρωτησω σε ποσο καιρο βγαινει η κατεξαιρεση μεταθεση; Και επισης με γονεα καρκινοπαθη με χαρτι απο ικα που να πιστοποιει το 67 τις εκατο το δεχονται;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14
Επικοινωνία:

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από dn24 »

dimkoro έγραψε:Καλησπερα. Θελω να ρωτησω σε ποσο καιρο βγαινει η κατεξαιρεση μεταθεση; Και επισης με γονεα καρκινοπαθη με χαρτι απο ικα που να πιστοποιει το 67 τις εκατο το δεχονται;

εφόσον έχεις συμπληρώσει τον προαπαιτούμενο χρόνο σε μονάδα εκστρατείας, η κατ εξαίρεση μετάθεση θα σου βγεί το μίνιμουμ σε 1 μήνα, ναι για οπλίτες και μονο Το δέχονται το ποσοστό αυτό.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Εγώ απλά υπενθυμίζω τους κανόνες.

Σχετικά με την δομή των δημοσιεύσεων

Αν σε μερικούς είναι τόσο δύσκολο να διαβάσουν προηγούμενες αναρτήσεις, τότε μην περιμένουν την βοήθεια μας.

taskoner

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από taskoner »

Χρησιμοποιείστε την αναζήτηση του φόρουμ, και ανατρέξτε στις ανάλογες θεματικές ενότητες.Συνήθως οι πιο πολλές ερωτήσεις έχουν απαντηθεί αρκετές φορές παλαιότερα.

Άβαταρ μέλους
Geosin
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από Geosin »

Καλησπερα. Μια ερωτηση θα ηθελα να κνω σχετικα με το αν δικαιουμαι μεταθεση κατ'εξαιρεση. Προκειται να καταγω τον Ιανουαριο και θα ηθελα να ρωτησω αν δικαιουμαι μεταθεση κοντα στο σπιτι μου λογο οτι ο πατερας εχει αναπηρια 80% λογο εγχειρησης στην καρδια.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από dn24 »

Geosin έγραψε:Καλησπερα. Μια ερωτηση θα ηθελα να κνω σχετικα με το αν δικαιουμαι μεταθεση κατ'εξαιρεση. Προκειται να καταγω τον Ιανουαριο και θα ηθελα να ρωτησω αν δικαιουμαι μεταθεση κοντα στο σπιτι μου λογο οτι ο πατερας εχει αναπηρια 80% λογο εγχειρησης στην καρδια.

Καλησπέρα, και καλή θητεία όταν έρθει η ώρα. Έχουμε και λέμε: Καταρχήν υπάρχει ήδη ανοικτό θέμα με το ερώτημα σου

Κατ' εξαίρεση μετάθεση Επίσης πληροφορίες απο εδώ

Τυπικά, δηλαδή με βάση τους κοινωνικούς λόγους που σου παράθεσα, δεν δικαιούσαι κατ'εξαίρεση μετάθεση, ο μοναδικός τρόπος (πλήν βίσματος) που μπορείς να πάς στον τόπο σου, είναι να δικαιούσαι μειωμένη στρατιωτική θητεία (8μηνό).

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Geosin έγραψε:Καλησπερα. Μια ερωτηση θα ηθελα να κνω σχετικα με το αν δικαιουμαι μεταθεση κατ'εξαιρεση. Προκειται να καταγω τον Ιανουαριο και θα ηθελα να ρωτησω αν δικαιουμαι μεταθεση κοντα στο σπιτι μου λογο οτι ο πατερας εχει αναπηρια 80% λογο εγχειρησης στην καρδια.

Μειωμένη θητεία λόγω αναπηρίας γονέα
Μειωμένη θητεία και μεταθέσεις

Παν

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από Παν »

Καλησπερα.

Παρουσιαστηκα 14 / 11.

Εχω πατερα με 67% αναπηρια / ειμαστε πολυτεκνη οικογενεια (4 αδερφια) κι οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι. Δικαιουμαι κατ'εξαιρεση μεταθεση;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από dn24 »

Παν έγραψε:Καλησπερα.

Παρουσιαστηκα 14 / 11.

Εχω πατερα με 67% αναπηρια / ειμαστε πολυτεκνη οικογενεια (4 αδερφια) κι οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι. Δικαιουμαι κατ'εξαιρεση μεταθεση;

Καλησπέρα και σε εσένα. Η απάντηση ως προς την δική σου εξυπηρέτηση έχει δοθεί σε πιο πίσω σελίδες και συγκεκριμένα εδώ απο τους κ.moderator εδώ .

epistimonaspatra
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από epistimonaspatra »

Καλησπερα υστερα απο αναγνωση του θεματος μου δημιουρηθηκε η εξης απορια.
Κατ εξαιρεση μεταθεση μπορει να παρεις καποιος (ο οποιος οκ πληρει καποια κριτηρια) σε στρατοπεδο κοντα στο τοπο μονιμης κατοικιας του αντιστοιχο της ειδικοτητας που εχει παρει;

ενα παραδειγμα ειναι Πεζικο (καποια ειδικοτητα) μεταταξη σε Τεχνικο; Η θα πρεπει να ειναι πεζικο μονο;

Ευχαριστω και καλη θητεια σε οποιον εχει ακομα και σε οποιον προκειται να μπει.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Όλα τα στρατόπεδα έχουνε λόχους διοικήσεως που δέχονται μεικτούς στρατιώτες, δηλαδή μπορεί να είναι 2 από μηχανικό 2 από πεζικό και 2 από τεθωρακισμένα.
epistimonaspatra
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από epistimonaspatra »

Ευχαριστω πολυ !
Άβαταρ μέλους
rossi
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από rossi »

Χαιρεται, αντιμετωπιζω προβλημα με την αιτηση για κατ' εξαιρεση μεταθεση την οποια προσκομισα στην Θηβα κατα την καταταξη μου. Μετατεθηκα μετα την ορκομωσια μου στο 516 Μ/Κ ΤΠ Λαγος Εβρου με 8 μηνη θητεια ως πατερας 1 τεκνου και ενημερωθηκα απο το γραφειο εξυπηρετησης του υπουργειου πως προφανως τα χαρτια μου δεν εφτασαν ποτε στην ΔΟΘ του ΓΕΣ και γι αυτο δεν τα εχουν λαβει ουτε απ το 516 καθως μου ζητανε να ξανακαταθεσω αιτηση απ τον Εβρο μιας και "χαθηκε" η πρωτη απ την ΘΗΒΑ ! Και γι αυτο με εστειλαν Εβρο. Πως μπορω να διαπιστωσω που βρισκονται τα χαρτια μου στη ΔΟΘ, αν " χαθηκαν " και αν εχουν αριθμο πρωτοκολλου ως κρατικα εγγραφα αντι να "χαθουν", να σας πω πως τα τηλεφωνα στη ΔΟΘ δεν απαντουν οποιαδηποτε ωρα της ημερας, ουτε καν απ τον εποπτη της πυλης του ΓΕΣ ο οποιος προσπαθουσε επι 1 ωρα με εσωτερικα τηλ να επικοινωνησει μαζι τους καθως μου απαγορευσαν την εισοδο για την ΔΟΘ χωρις προσκληση ! Καθε μερα που περναει ειναι πολυτιμη και μου γω δεν μπορω να δω που ειναι τα χαρτια μου !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

1. Έβρο θα πήγαινες έτσι και αλλιώς διότι για να πάρεις κατ'εξαίρεση θα πρέπει να υπηρετήσεις 1 μήνα σε μονάδα της παραμεθορίου.
2. Στείλε ένα email στο dps@army.gr
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης