Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας
Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι οτι με τη διαδικασια μεσω φρουραρχειο μεχρι να περασω απο επιτροπη απαλλαγων παρουσιαζομαι η οχι στο κεντρο;(δηλαδη οτι παω φρουραρχειο μια βδομαδα πριν καταταγω μου δινουν παραπεμπτικο παω την ιδια μερα στο 401 με εξεταζει γιατρος και βγαζει αποφαση για τη σωματικη ικανοτητα μετα παω παλι φρουραρχειο μου σφραγιζουν και μετα καταθετω ολα τα χαρτια παλι στο στρατολογικο γραφειο, και μετα απο 2 βδομαδες με καλη η επιτροπη απαλλαγων) τελικα θα παω στο κεντρο να παρουσιαστω η μεχρι να με καλεσει η επιτροπη ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ πουθενα και συνεχιζω οτι εκανα?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 126
Δεν θα πας στο φρουραρχείο 1 βδομάδα πριν παρουσιαστείς γιατί δεν θα είσαι ο μόνος που θα θέλει να πάρει αναβολή η απαλλαγή οπότε θα πάρεις 1 μηνα πριν για να κλείσεις ραντεβού κτλπ κτλπ
Μα για να μου δωσουν τα παραπεμπτικα μου ειπαν οτι χρειαζονται το χαρτι της καταταξης μου!
-
- Στρατηγός
Bill έγραψε:Μα για να μου δωσουν τα παραπεμπτικα μου ειπαν οτι χρειαζονται το χαρτι της καταταξης μου!
Τελοσπάντων δεν ξέρω τι σου είπανε πάντως μην το καθυστερήσεις
Καλησπέρα παιδια. Θα ηθέλα να ρωτήσω αν γνωρίζεται αν βγαίνω Ι4 η Ι5 καθώς πάσχω απο σελ με προσβολή του νευρικου συστηματος καθως και απο αντιφωσφολιπιδικο συνδρομο (μπορει να προκαλέσει θρομβώσεις). Απο το ΦΕΚ δυστυχως εχω μπερδευτει γιατι δεν ξεκαθαριζει αν ειμαι Ι4 η Ι5. Εχω γνωματευση απο δημοσιο νοσοκομειο. Ευχαριστω εκ των προτερων
Καλησπέρα παιδιά!
Θα ήθελα να ρωτήσω αν για διαβήτη τύπου 1-ινσουλινοεξαρτώμενο, παίρνω απαλλαγή;
Ευχαριστώ πολύ!
Ευχαριστώ πολύ!
Ναι το έχω δει, είναι στο (37) απλά δεν είναι και πολύ σαφές και ρώτησα εδώ μήπως ξέρει κάποιος εκ πείρας ή εκ των έσω να μου πει! Ευχαριστώ!
-
- Στρατηγός
platz έγραψε:Ναι το έχω δει, είναι στο (37) απλά δεν είναι και πολύ σαφές και ρώτησα εδώ μήπως ξέρει κάποιος εκ πείρας ή εκ των έσω να μου πει! Ευχαριστώ!
Έχεις προσωπικό μήνυμα
Καλημέρα παιδιά. Έχω 3 κήλες στην μέση, ένα αιμαγγείωμα στον Θ7 και μικρή σχολίωση και ευθειασμό στον αυχένα. Ξέρετε τι δεν πρέπει να κάνω στον στρατό για να μην μου μείνει κανά χειρότερο κουσούρι όταν βγω;
platz έγραψε:Καλησπέρα παιδιά!
Ευχαριστώ πολύ!
φίλε τελικά παίρνεις απαλλαγη με διαβήτη τύπου 1-ινσουλινοεξαρτώμενο ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Επειδή το έχω χρόνια απορια:
Από πολύ μικρή ηλικία με ταλαιπωρεί το άσθμα (είχα 2-3 βαρβάτες κρίσεις) με προβλήματα στο αναπνευστικο (τρέχω δύο λεπτά και πονάω στο στήθος) κτλ, Επίσης έχω πλατυποδία και στα δύο πόδια ενώ έχω σοβαρό θέμα με τις αλλεργίες ειδικά το καλοκαίρι.
Τι Ι να υπολογίζω περίπου (γιατι ακριβως προφανώς δεν γίνεται να ξέρουμε) ότι θα βγω;
Από πολύ μικρή ηλικία με ταλαιπωρεί το άσθμα (είχα 2-3 βαρβάτες κρίσεις) με προβλήματα στο αναπνευστικο (τρέχω δύο λεπτά και πονάω στο στήθος) κτλ, Επίσης έχω πλατυποδία και στα δύο πόδια ενώ έχω σοβαρό θέμα με τις αλλεργίες ειδικά το καλοκαίρι.
Τι Ι να υπολογίζω περίπου (γιατι ακριβως προφανώς δεν γίνεται να ξέρουμε) ότι θα βγω;
"Γιώτα - γιώτα, ζωή και κότα" θα βγεις. Άοπλος, ανεκπαίδευτος και τουρίστας.
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας λοιπόν. Στην χειρότερη περίπτωση απλά θα συνυπάρχεις με άλλους σε ένα στρατόπεδο.
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας λοιπόν. Στην χειρότερη περίπτωση απλά θα συνυπάρχεις με άλλους σε ένα στρατόπεδο.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Επειδή πολλά λέγονται επί του θέματος και λόγω του επαγγέλματος μου (δημοσιογράφος) ξέρω ότι δεν ισχύουν καθώς στην Ελλάδα είμαστε πρώτοι στην παπάτζα, υπάρχουν ουσιαστικες διαφορές από το Ι2, Ι3 κτλ; Έχω ακούσει ατομα που ήταν Ι4 και ήταν λέει πολύ δύσκολα, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω κάτι τέτοιο.
Γεια σας παιδιά, με σπασμένο δάχτυλο ποδιού, που έχει εγχειριστεί προ πενταετίας, και που δεν λυγίζει και του έχει αφαιρεθεί το μισό νύχι σε βγάζουν κάποιο γιώτα; Ακόμη και αν τους πεις πως δεν σε επηρεάζει στο περπάτημα ή τρέξιμο κτλπ; Με ιστορικό και εγχείρηση κύστης κόκκυγα τι γίνεται;
Επειδή σκεφτομαι για ΔΕΑ κτλπ.
Κοίταξα και το ΠιΝτιΕφ σας αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό όποτε απευθύνομαι στην εμπειρία σας από παρόμοια περιστατικά. Ευχαριστώ
Επειδή σκεφτομαι για ΔΕΑ κτλπ.
Κοίταξα και το ΠιΝτιΕφ σας αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό όποτε απευθύνομαι στην εμπειρία σας από παρόμοια περιστατικά. Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες