Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)
Φιλε Τζίμι είμαστε παρόμοια περίπτωση και γω ΜΕΤΑ έκανα και θέλω για αμύνης αν βολέψει, ελπίζω να μας δώσει κάποιο boost
- Jimmy haf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 120
Άστα ισχύει... Από ότι μ είπε σ άλλο νήμα ένας φίλος μάλλον μας καλύπτει σε αντιστοιχία σαν προϋπηρεσία. Τώρα με το ι θέλω ν δω γτ είμαι ι2 και δεν ξέρω αν δέχεται.
Καλησπέρα παιδιά.Εγώ που έχω κάνει 12μηνη θητεια στο ΠΝ, θα προσμετρηθεί σαν μόρια επιπλέον για την ΠΑ που θα κάνω τα χαρτιά μου;
- Jimmy haf
Αν εννοείς σκέτη θητεία με του 2009 μέτρησε 12χ5=60, δλδ οι μήνες χ5. Τώρα δεν ξέρω φέτος τ θ γίνει. Ούτε σαν προϋπηρεσία νομίζω αν δεν έχει συνάφεια η ειδικότητα σου με αυτή που θα δηλώσεις τώρα.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
Πρεπει να βγει η προκυρηξη για να ξερετε τι μορια πιανει η θητεια. Μην υπολογιζετε γιατι μπορει να αλλαξει για να πριμοδοτησουν τους ΟΒΑ.
- Jimmy haf
Θα το δούμε στη προκήρυξη τι θα γίνει. Απλώς με τα δεδομένα της τελευταίας προκήρυξης πάμε. Αν και οι Οβα σε συγκεκριμένες θέσεις έχουν πλεονεκτήματα κακά τα ψέματα.
-
- Συνταγματάρχης
Κατα την γνωμη μου καλα κανουν και εχουν πλεονεκτημα και μακαρι να περασουν ολοι. Αν θελανε μπορουσαν ολοι να πανε... Η πορτα κλειστη δεν ηταν
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ τι ειδικοτητα προτεινεις χωρις προυπηρεσια εδω στην Π. Α ; Η γνωμη σου μετραει.
Το "κακό" στη δική μου περίπτωση είναι ότι τελείωσα (Μηχανικών και Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Αυτοκινήτων) του τομέα οχημάτων από ΕΠΑΛ.Και στη θητεία μου όταν παρουσιάστηκα... Μου δώσαν ειδικότητα Ηλεκτρολόγου.
Και δεν έχει καμία συνάφεια το πτυχίο μου, με την ειδικότητα του στρατού.
Και δεν έχει καμία συνάφεια το πτυχίο μου, με την ειδικότητα του στρατού.
*Ενώ προσκόμισα το πτυχίο μου, όταν παρουσιάστηκα.
Μηπως θες να γινεις και ελευθερος σκοπευτης;
-
- Συνταγματάρχης
Σ ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια φιλαρακο μου! Λοιπον θα στο πω χυμα και αληθινα. Εποπ αεροπορια και ειδικοτητα καθαριστης καλιοπης (καθ/καλ) να υπηρχε θα εμπαινα αν μπορουσα! Οποιος καταλαβε καταλαβε.XristosMP έγραψε:ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ τι ειδικοτητα προτεινεις χωρις προυπηρεσια εδω στην Π. Α ; Η γνωμη σου μετραει.
- ArmyOfficer
- Posts in topic: 19
Ισχύει είναι από τα καλύτερα σώματα στις Ένοπλες Δυνάμεις!
Ειναι τοσο καλα δηλαδη ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ. Σε ευχαριστω πολυ.
- Jimmy haf
Ναι δεν αντιλέγω ότι όλοι μπορούσαν να πάνε αλλά σε πολλές ειδικότητες θέλει ανθρώπους με πτυχία (μηχανικός, ηλεκτρολόγος κλπ), αν πας Οβα έχεις δικαίωμα μέχρι τα 25 τ πολύ, οπότε σκέψου αν θες 4-5 χρόνια μια σχολή και ένα χρόνο πάρε δώσε για τ θητεία σ εύκολα φτάνεις κοντά στ ανώτατο όριο ηλικίας. Οπότε και να μπεις Οβα ουσιαστικά σε πετάει έξω μετά λόγω ηλικίας για ΕΠΟΠ... Αλλιώς αν θες να πας νωρίτερα Οβα χάνεις σ μόρια λόγω σπουδών και εκ των υστέρων γίνεται δύσκολο να κυνηγήσεις μια θέση σαν ΕΠΟΠ. Με δύο λόγια δεν φταίνε οι Οβα, ο θεσμός απλά δεν είναι ανταγωνιστικός και χρησιμοποιείται σαν να Μπαίνουν συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου για κάλυψη κενών.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες