Προκήρυξη Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. (2019)
Γνωρίζει κάποιος τι έγινε σήμερα στα αθλήματα ;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 32
Γεια σας παιδιά πόσοι κόπηκαν σήμερα αθλήματα;
Γεια σας, χθες πήγα στο νοσοκομείο να κάνω υπερηχογραφημα και ο ιατρός δεν μου έβαλε σφραγίδα πάνω στην φωτογραφία μου με το όνομα του, παρά μόνο κάτω μαζί με υπογραφή. Έβαλα στρογγυλή (στη φώτο)στο πρωτόκολλο αρκεί ;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 32
Για λφ ξεκίνησες να βγάζεις τα ιατρικά ή για Σημαιοφόρους (για 3η σειρά ατόμων);
Πρέπει να έχει η φωτογραφία πάνω και σφραγίδα; Ή όχι; Για κάτω στο τέλος εκεί που βάζουν την υπογραφή ναι χρειάζεται απαραιτητα.Υποψήφιος έγραψε:Γεια σας, χθες πήγα στο νοσοκομείο να κάνω υπερηχογραφημα και ο ιατρός δεν μου έβαλε σφραγίδα πάνω στην φωτογραφία μου με το όνομα του, παρά μόνο κάτω μαζί με υπογραφή. Έβαλα στρογγυλή (στη φώτο)στο πρωτόκολλο αρκεί ;
Δεν το λέει κάπου στην προκήρυξη. Αλλά για να είμαι σίγουρος.
Το υπερηχογράφημα που χρειαζότανε; Μήπως εννοείς την ακτινογραφία; Βασικά σε ποια εξέταση χρειαζότανε υπερηχογράφημα;Bodyguard έγραψε:Πρέπει να έχει η φωτογραφία πάνω και σφραγίδα; Ή όχι; Για κάτω στο τέλος εκεί που βάζουν την υπογραφή ναι χρειάζεται απαραιτητα.Υποψήφιος έγραψε:Γεια σας, χθες πήγα στο νοσοκομείο να κάνω υπερηχογραφημα και ο ιατρός δεν μου έβαλε σφραγίδα πάνω στην φωτογραφία μου με το όνομα του, παρά μόνο κάτω μαζί με υπογραφή. Έβαλα στρογγυλή (στη φώτο)στο πρωτόκολλο αρκεί ;
Το υπερηχογράφημα είναι μόνο για γυναίκες εννοείται... Στρογγυλή σφραγίδα χρειάζεται εφόσον πας σε δημόσιο ιατρό.
Φίλε η στρογγυλή σφραγίδα πάνω σε κάθε φωτογραφία που κολλάμε σε κάθε εξέταση;310LELE έγραψε:Το υπερηχογράφημα είναι μόνο για γυναίκες εννοείται... Στρογγυλή σφραγίδα χρειάζεται εφόσον πας σε δημόσιο ιατρό.
Ναι σωστά το υπερηχογράφημα είναι μόνο για γυναίκες
Bodyguard έγραψε:Φίλε η στρογγυλή σφραγίδα πάνω σε κάθε φωτογραφία που κολλάμε σε κάθε εξέταση;310LELE έγραψε:Το υπερηχογράφημα είναι μόνο για γυναίκες εννοείται... Στρογγυλή σφραγίδα χρειάζεται εφόσον πας σε δημόσιο ιατρό.
Έχεις πάει σε ιδιώτη γιατρό και έχει στρογγυλή σφραγίδα;
Εγώ προσωπικά σε δημόσιο έχω πάει. Στην ακτινογραφία μου έβαλαν πάνω στην φωτογραφία μόνο στρογγυλή για αυτό ρωτάω αν θέλεις και στις άλλες στρογγυλή σφραγίδα 🙂310LELE έγραψε:Bodyguard έγραψε:Φίλε η στρογγυλή σφραγίδα πάνω σε κάθε φωτογραφία που κολλάμε σε κάθε εξέταση;310LELE έγραψε:Το υπερηχογράφημα είναι μόνο για γυναίκες εννοείται... Στρογγυλή σφραγίδα χρειάζεται εφόσον πας σε δημόσιο ιατρό.
Έχεις πάει σε ιδιώτη γιατρό και έχει στρογγυλή σφραγίδα;
Σε κάθε εξέταση.Bodyguard έγραψε: Εγώ προσωπικά σε δημόσιο έχω πάει. Στην ακτινογραφία μου έβαλαν πάνω στην φωτογραφία μόνο στρογγυλή για αυτό ρωτάω αν θέλεις και στις άλλες στρογγυλή σφραγίδα 🙂
24 έμειναν μετά τα αθλήματα. Φτάσαμε τους 80. Λέτε μα πάμε και σε 3η σειρά;
Δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα από τις αθλητικές δοκιμασίες.24 επιτυχόντες. Τελικά φαίνεται οτι πάμε και για 3ο γύρο συμπληρωματικά καλούμενων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης