Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2010);

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Hyper »

Γιαννης έγραψε:Γεια σας παιδια... Περασα περιοδευον το Γεναρη, ποτε θα παρουσιαστω; Τα 18 τα εκλεισα 28 ιουλιου. Θελω να μαθω, για να δω τι θα κανω με το ιεκ. Αν γνωριζει καποιος, να απαντισει... αα και κατι αλλο... Εχω δηλωσει αμφιβιους καταδρομεις... Αν τελειωσω, εχω μορια για την αστυνομια πολιτων;

Αν δεν πειρες αναβολη θα σε φωναξουν αμεσα, μορια παιρνεις για σωματα ασφαλειας
Άβαταρ μέλους
jmd2010
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από jmd2010 »

Γεννήθηκα τον ιανουάριο του 1992 και πέρασα περιοδεύων τον ιανουάριο του 2010, ποτε θα με καλέσουν?
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 27
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Του χρονου (2011)
φεβρουαριο α εσσο, μαιο β εσσο, αυγουστο γ εσσο, νοεμβριο δ εσσο
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
augoustos

Δημοσίευση από augoustos »

Γεια σας παιδια εγω ειμε του 12/7/91 και δεν θα παρω αναβολη ποτε μπενο και εχω διλοσει στο πολεμικο ναυτικο

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Greek_Army »

augoustos έγραψε:Γεια σας παιδια εγω ειμε του 12/7/91 και δεν θα παρω αναβολη ποτε μπενο και εχω διλοσει στο πολεμικο ναυτικο

από νοέμβριο και μετά να είσαι έτοιμος
bobcat91

Δημοσίευση από bobcat91 »

Καλημερα μηπως γνωριζει κανεις να μου απαντησει ποτε φευγω για φανταρος; ειμαι γεννημενος το ετοσ 25/1/1991 και δεν μου εχει ερθει ακομα χαρτι να παρουσιαστω... εχω δηλωσει τμημα μηχανικων... απο χανια ειμαι... αν γνωριζετε κατι παρακαλω απαντηστε.
ευχαριστω
θανος αλεξ/πολη

Δημοσίευση από θανος αλεξ/πολη »

Γεια χαρα παιδια, θελω να ρωτησω ποτε μπαινει η σειρα του 91 για θητεια, πηγα στο στρατολογικο γραφειο και μ ειπαν νοεμβριο αλλα δεν τους εμπιστευομαι και τοσο γτ κανονικα ξεραμε εγω και η παρεα μ π ειμαστε γεννηθεις ολοι μας πως θα μπουμε τον αυγουστο και αυτοι μας ειπαν τον νοεμβριο! Τελικα υπαρχει καποιος π μπορει να μ δωσει εγκυρη απαντηση για να μην ψαχνομαι; Ευχαριστω εκ των προτερων!
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

θανος αλεξ/πολη έγραψε:Γεια χαρα παιδια, θελω να ρωτησω ποτε μπαινει η σειρα του 91 για θητεια, πηγα στο στρατολογικο γραφειο και μ ειπαν νοεμβριο αλλα δεν τους εμπιστευομαι και τοσο γτ κανονικα ξεραμε εγω και η παρεα μ π ειμαστε γεννηθεις ολοι μας πως θα μπουμε τον αυγουστο και αυτοι μας ειπαν τον νοεμβριο! Τελικα υπαρχει καποιος π μπορει να μ δωσει εγκυρη απαντηση για να μην ψαχνομαι; Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δεν μπαίνουν όλοι οι 91 αύγουστο ή νοέμβριο.
Φέτος πάντως είναι η χρονιά των 91.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
ΣΑΛΕΑΣ

Δημοσίευση από ΣΑΛΕΑΣ »

Γεια σας παιδια δηλωσα εθελοντης για νοεμβριο και εγω μηπως ξερει κανεις να μου πει αν θα μπω τελικα νοεμβριο η οχι; Που μπορω να το δω αυτο?
σπυρος

Δημοσίευση από σπυρος »

Για εκοψα αναβολη αυγουστο για νοεμβιο που μπορο να δο που θα παο πριν μου ερθι το χαρτι?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

Λογικά Νοέμβριο μπαίνεις φίλε μου.
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Καλημέρα σας είμαι γεννημένος 5/2/1992, τον Φεβρουάριου του 2010 δήλωσα στα κεπ καταδρομεας.Μπορειτε σας παρακαλω πότε περίπου θα φυγω και σε ποια εσσο μαλλον θα ειμαι; Επισης και κατι τελευταιο ειναι σιγουρο οτι θα μου ερθει το χαρτι για Μ. Πευκο;

Ευχαριστώ εκ των πρωτερων

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Κωστας έγραψε:Καλημέρα σας είμαι γεννημένος 5/2/1992, τον Φεβρουάριου του 2010 δήλωσα στα κεπ καταδρομεας. Μπορειτε σας παρακαλω πότε περίπου θα φυγω και σε ποια εσσο μαλλον θα ειμαι; Επισης και κατι τελευταιο ειναι σιγουρο οτι θα μου ερθει το χαρτι για Μ. Πευκο;

Ευχαριστώ εκ των πρωτερων

Του χρονου
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

σπυρος έγραψε:Για εκοψα αναβολη αυγουστο για νοεμβιο που μπορο να δο που θα παο πριν μου ερθι το χαρτι;
το χαρτι ερχετε νωριτερα στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου πριν φτασει σπιτι σου οποτε ψαξτο απο κει για να μαθεις συντομοτερα
Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Καλησπέρα.
είμαι γραμμένος στον δήμο βύρωνα και είμαι γεννηθείς τον μάρτη του 1991 και μου είπαν ότι παρουσιάζομαι τον φλεβάρη
υπάρχει τρόπος να μπω πιο νωρίς;
ευχαριστω

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης