Αν δεν πειρες αναβολη θα σε φωναξουν αμεσα, μορια παιρνεις για σωματα ασφαλειαςΓιαννης έγραψε:Γεια σας παιδια... Περασα περιοδευον το Γεναρη, ποτε θα παρουσιαστω; Τα 18 τα εκλεισα 28 ιουλιου. Θελω να μαθω, για να δω τι θα κανω με το ιεκ. Αν γνωριζει καποιος, να απαντισει... αα και κατι αλλο... Εχω δηλωσει αμφιβιους καταδρομεις... Αν τελειωσω, εχω μορια για την αστυνομια πολιτων;
Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό (2010);
Γεννήθηκα τον ιανουάριο του 1992 και πέρασα περιοδεύων τον ιανουάριο του 2010, ποτε θα με καλέσουν?
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 27
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Του χρονου (2011)
φεβρουαριο α εσσο, μαιο β εσσο, αυγουστο γ εσσο, νοεμβριο δ εσσο
φεβρουαριο α εσσο, μαιο β εσσο, αυγουστο γ εσσο, νοεμβριο δ εσσο
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Γεια σας παιδια εγω ειμε του 12/7/91 και δεν θα παρω αναβολη ποτε μπενο και εχω διλοσει στο πολεμικο ναυτικο
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 60
augoustos έγραψε:Γεια σας παιδια εγω ειμε του 12/7/91 και δεν θα παρω αναβολη ποτε μπενο και εχω διλοσει στο πολεμικο ναυτικο
από νοέμβριο και μετά να είσαι έτοιμος
Καλημερα μηπως γνωριζει κανεις να μου απαντησει ποτε φευγω για φανταρος; ειμαι γεννημενος το ετοσ 25/1/1991 και δεν μου εχει ερθει ακομα χαρτι να παρουσιαστω... εχω δηλωσει τμημα μηχανικων... απο χανια ειμαι... αν γνωριζετε κατι παρακαλω απαντηστε.
ευχαριστω
ευχαριστω
Γεια χαρα παιδια, θελω να ρωτησω ποτε μπαινει η σειρα του 91 για θητεια, πηγα στο στρατολογικο γραφειο και μ ειπαν νοεμβριο αλλα δεν τους εμπιστευομαι και τοσο γτ κανονικα ξεραμε εγω και η παρεα μ π ειμαστε γεννηθεις ολοι μας πως θα μπουμε τον αυγουστο και αυτοι μας ειπαν τον νοεμβριο! Τελικα υπαρχει καποιος π μπορει να μ δωσει εγκυρη απαντηση για να μην ψαχνομαι; Ευχαριστω εκ των προτερων!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
θανος αλεξ/πολη έγραψε:Γεια χαρα παιδια, θελω να ρωτησω ποτε μπαινει η σειρα του 91 για θητεια, πηγα στο στρατολογικο γραφειο και μ ειπαν νοεμβριο αλλα δεν τους εμπιστευομαι και τοσο γτ κανονικα ξεραμε εγω και η παρεα μ π ειμαστε γεννηθεις ολοι μας πως θα μπουμε τον αυγουστο και αυτοι μας ειπαν τον νοεμβριο! Τελικα υπαρχει καποιος π μπορει να μ δωσει εγκυρη απαντηση για να μην ψαχνομαι; Ευχαριστω εκ των προτερων!
Δεν μπαίνουν όλοι οι 91 αύγουστο ή νοέμβριο.
Φέτος πάντως είναι η χρονιά των 91.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Γεια σας παιδια δηλωσα εθελοντης για νοεμβριο και εγω μηπως ξερει κανεις να μου πει αν θα μπω τελικα νοεμβριο η οχι; Που μπορω να το δω αυτο?
Για εκοψα αναβολη αυγουστο για νοεμβιο που μπορο να δο που θα παο πριν μου ερθι το χαρτι?
Λογικά Νοέμβριο μπαίνεις φίλε μου.
Καλημέρα σας είμαι γεννημένος 5/2/1992, τον Φεβρουάριου του 2010 δήλωσα στα κεπ καταδρομεας.Μπορειτε σας παρακαλω πότε περίπου θα φυγω και σε ποια εσσο μαλλον θα ειμαι; Επισης και κατι τελευταιο ειναι σιγουρο οτι θα μου ερθει το χαρτι για Μ. Πευκο;
Ευχαριστώ εκ των πρωτερων
Του χρονουΚωστας έγραψε:Καλημέρα σας είμαι γεννημένος 5/2/1992, τον Φεβρουάριου του 2010 δήλωσα στα κεπ καταδρομεας. Μπορειτε σας παρακαλω πότε περίπου θα φυγω και σε ποια εσσο μαλλον θα ειμαι; Επισης και κατι τελευταιο ειναι σιγουρο οτι θα μου ερθει το χαρτι για Μ. Πευκο;
το χαρτι ερχετε νωριτερα στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου πριν φτασει σπιτι σου οποτε ψαξτο απο κει για να μαθεις συντομοτερασπυρος έγραψε:Για εκοψα αναβολη αυγουστο για νοεμβιο που μπορο να δο που θα παο πριν μου ερθι το χαρτι;
Καλησπέρα.
είμαι γραμμένος στον δήμο βύρωνα και είμαι γεννηθείς τον μάρτη του 1991 και μου είπαν ότι παρουσιάζομαι τον φλεβάρη
υπάρχει τρόπος να μπω πιο νωρίς;
ευχαριστω
είμαι γραμμένος στον δήμο βύρωνα και είμαι γεννηθείς τον μάρτη του 1991 και μου είπαν ότι παρουσιάζομαι τον φλεβάρη
υπάρχει τρόπος να μπω πιο νωρίς;
ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης