Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 21, 2026 6:37 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 21, 2026 1:20 pm Γενικά να ξέρετε ότι έχουμε κι άλλες παραιτήσεις και ποιος ξέρει πόσες ακόμα μέχρι να περάσουν οι 3 μήνες. Η εκπαίδευση ( όπως και η δουλειά μετά ) θέλει τρέξιμο κι έχει πίεση καλώς ή κακώς. 

Αδερφέ ξέρεις αν έφυγαν και άλλα άτομα σήμερα? Εμένα μου είπε ένας φίλος που είναι για εκπαίδευση ότι είναι έχουν μείνει 547 άτομα. Από τους 598 πού ήταν επιτυχόντες οι 30 δεν αποδέχτηκαν την θέση και άλλοι 10 έχουν φύγει από την σχολή μέχρι στιγμής. Πιστεύω θα φτάσουμε 500-520

Για σήμερα δεν ξέρω, για χθες ξέρω ότι έφυγαν κάποιοι. Το πόσοι δεν το γνωρίζω.
Epi

Δημοσίευση από Epi »

Καλησπέρα ήμουν κ εγώ ένας από τους 30 που δεν αποδέχτηκα την θέση. Ο λόγος που δεν την αποδέχτηκα προσωπικά εγώ ήταν η Αθήνα γιατί ξέρω ότι δεν θα την έβγαζα οικονομικά εκεί πχ αν μου λέγανε ότι μετά την εκπαίδευση θα με στείλουν Θεσσαλονίκη τώρα θα ήμουν μαζί σας στην εκπαίδευση παιδιά 
Επισκέπτης

Epi έγραψε: Σάβ Φεβ 21, 2026 7:48 pm Καλησπέρα ήμουν κ εγώ ένας από τους 30 που δεν αποδέχτηκα την θέση. Ο λόγος που δεν την αποδέχτηκα προσωπικά εγώ ήταν η Αθήνα γιατί ξέρω ότι δεν θα την έβγαζα οικονομικά εκεί πχ αν μου λέγανε ότι μετά την εκπαίδευση θα με στείλουν Θεσσαλονίκη τώρα θα ήμουν μαζί σας στην εκπαίδευση παιδιά 

Φίλε καλά έκανες. Δεν βγαίνει απλά, εδώ εμείς πού είμαστε από Αθήνα δεν μπορούμε να ζήσουμε στο νοίκι και μένουμε με τους γονείς μας και έχουμε φτάσει 30 χρονών μπας και μαζέψουμε κάνα φράγκο και πάρουμε δάνειο να αγοράσουμε σπίτι... Θα τα βγάλουν πέρα τα παιδιά που είναι από επαρχία? Να ξέρεις θα φύγουν πάρα πολλοί ακόμα αν όχι μέσα στην σχολή έξω μόλις δουν τι είναι να μην βγάζεις τον μήνα. Όσοι μένουν ή ζουν σαν ζόμπι κάνοντας δύο δουλειές για να τα βγάλουν πέρα ή έχουν λεφτά από τον μπαμπά και την μαμά από ακίνητα παππούδες γιαγιάδες και ούτω καθεξής.

Επισκέπτης

Καλησπέρα!Στα παιδιά που είναι μέσα,πως πάνε τα πράγματα;Είναι δύσκολη η κατάσταση η όχι; Συγγενικό μου πρόσωπο,μια ξαδέρφη μου,ψήνεται να δηλώσει αν ξαναβγεί προκήρυξη.24 χρόνων είναι,έχει περιθώρια όσο αφορά την ηλικία,αν δεν αλλάξει κάτι.
Και κάτι άλλο.Τωρα που είναι τριήμερο,Σάββατο,Κυριακή και Δευτέρα αργία,έχετε έξοδο όλες τις ημέρες,με η χωρίς διανυκτέρευση,η είστε μέσα;
Δηλαδή αν πχ κάποιος από εσάς κατάγεται από Αθήνα,αυτές τις μέρες,φεύγει Παρασκευή απόγευμα από Τρίπολη και ξαναγυρνάει Τρίτη πρωί,βγαίνει καθημερινά αλλά χωρίς διανυκτέρευση(δηλαδή το πρωί βγαίνει και το βράδυ κοιμάται μέσα)ή δεν προβλέπεται έξοδος όσο διαρκεί η εκπαίδευση;
Γιατί το ρωτάω;Επειδή η ξαδέρφη μου είναι ανάμεσα σε ΕΠΟΠ και ειδική φρουρός,με την προϋπόθεση πάντα να ξαναβγούν προκηρύξεις και για το ένα και για το άλλο,προσπαθούμε να μάθουμε τι είναι καλύτερο για εκείνη από όλες τις πλευρές.Η ξαδέρφη μου είναι κάτοικος Αθηνών.Εγω ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να δηλώσω,έχω περάσει το ηλικιακό όριο και για τα δύο.
Σας εύχομαι καλή αποφοίτηση από τη σχολή και καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια!

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης