Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Kal19
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Ρε παιδιά καλησπέρα ρωτήστε εκεί μέσα στη σχολή αν ξέρουν ή έχουν ακούσει αν θα βγει νέα προκήρυξη…
-
Επισκέπτης
Αν μπορούσε κάποιος να ρωτήσει όντως θα βοηθουσε, όλο και κάποιος μπορεί να γνωρίζει κάτι. Μας έχει φάει η αγωνια
-
Επισκέπτης
Φθινόπωρο είπε ο Χρυσοχοΐδης θα γίνουν αλλες 800 προσλήψεις,γιατί είπε ότι το υπουργείο θα χωρίσει σε δύο φάσεις την ενίσχυση της αστυνόμευσης: Α φάση με 600 ειδικούς φρουρούς που έχουν ήδη μπει,και άλλους 800 το φθινόπωρο που άμα βάλουμε και τα κενά άνετα θα πάρει 1100-1200 ατομα
-
Επισκέπτης
Οι 800 θα είναι ειδικοί φρουροί ή οι νέοι αστυφύλακες που θα βγουν από την σχολή αστυφυλάκων; Δεν υπάρχει διευκρίνιση
-
Επισκέπτης
-
Bilis
Στην σχολή λένε ότι κόβουν στα μαθήματα. Ισχύει ρε παιδιά;
-
Arapis321
Πάντως από υπουργείο που έχω πάρει τηλέφωνο δεν λένε πως θα γίνει κάτι τέτοιο. Ελπίζω να μάθουμε νωρίς
-
Επισκέπτης
Σου είπαν ότι δεν υπάρχει ενημέρωση για νέα προκυρηξη από το υπουργείο?
-
Επισκέπτης
Στη σχολή δεν έχουμε ακούσει τίποτα απολύτως.
-
Arapis321
Παιδιά δεν ξέρει κανείς τίποτα. Έχω πάρει παντού τηλέφωνο, εκτός κ αν έχουν λόγο να μην λένε
Στην προκήρυξη λέει να τοποθετηθούν την άνοιξη, αυτοί που μπήκαν τώρα θα εννοεί. Μην ξεχνάμε ότι περιμένουμε ακόμα για ΠΚΕ συνοριοφυλάκων. Αν οι φρουροί που μπήκαν τοποθετηθούν τώρα την άνοιξη κ οι συνοριοφύλακες μπουν την άνοιξη μετά τις ΠΚΕ τότε θα τοποθετηθούν το φθινόπωρο. Δεν ξέρω αν έχω δίκιο γιατί οι ΣΦ είναι για όλη την Ελλάδα κ ο Χρυσοχοΐδης λέει για Αττική. Σε κάθε περίπτωση το τοπίο είναι θολό
Στην προκήρυξη λέει να τοποθετηθούν την άνοιξη, αυτοί που μπήκαν τώρα θα εννοεί. Μην ξεχνάμε ότι περιμένουμε ακόμα για ΠΚΕ συνοριοφυλάκων. Αν οι φρουροί που μπήκαν τοποθετηθούν τώρα την άνοιξη κ οι συνοριοφύλακες μπουν την άνοιξη μετά τις ΠΚΕ τότε θα τοποθετηθούν το φθινόπωρο. Δεν ξέρω αν έχω δίκιο γιατί οι ΣΦ είναι για όλη την Ελλάδα κ ο Χρυσοχοΐδης λέει για Αττική. Σε κάθε περίπτωση το τοπίο είναι θολό
-
Επισκέπτης
Όπως και να έχει πρέπει να πάρουν ακόμα 300 άτομα ώστε να φτάσει ο επιθυμητός αριθμός οπότε εάν θέλουν θα μπορούσαν να τον αυξήσουν.
-
Επισκέπτης
Γενικά να ξέρετε ότι έχουμε κι άλλες παραιτήσεις και ποιος ξέρει πόσες ακόμα μέχρι να περάσουν οι 3 μήνες. Η εκπαίδευση ( όπως και η δουλειά μετά ) θέλει τρέξιμο κι έχει πίεση καλώς ή κακώς.
-
Επισκέπτης
Αδερφέ ξέρεις αν έφυγαν και άλλα άτομα σήμερα? Εμένα μου είπε ένας φίλος που είναι για εκπαίδευση ότι είναι έχουν μείνει 547 άτομα. Από τους 598 πού ήταν επιτυχόντες οι 30 δεν αποδέχτηκαν την θέση και άλλοι 10 έχουν φύγει από την σχολή μέχρι στιγμής. Πιστεύω θα φτάσουμε 500-520
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες