Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Σ'αυτη την αιτηση τωρα που θα βρω τον αριθμο;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Δημήτρη μου βοήθησε με να σε βοηθήσω... Εννοείς στου ξηράς; Αυτό δεν θα μας γίνεται γνωστό... Μόνο αν έχεις κρατήσει την απόδειξη του συστημένου όταν έστειλες την αίτησή σου
Dum spiro spero
Anonymous

Ναι ξηρασ
Anonymous

Παιδια να ρωτησω κατι; Ο ξαδερφος μ περιμενει τα αποτελεσμετα για τ εποπ... Ειναι φανταρος τωρα κ μ ειπε να δω τα αποτελεσματα αλλα δν βρηκα κτ... Ξερετε που παω;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Δημήτρη δεν μας γίνεται γνωστό ο αριθμός πρωτοκόλλου στην ξηράς, ίσως όμως σε βοηθήσει ο αριθμός πορωτοκόλλου όπως σου είπα πιο πάνω... Όσο για σένα Τζένη μου ακόμη δεν βγήκε κάτι, απλά όλοι είμαστε στην αναμονή... Ας μπαίνεις στην ιστοσελίδα του στρατού μήπως κ τα βγάλουν κάποια στιγμή
Dum spiro spero
Anonymous

Σε ευχαριστω πολυ...
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από thrakiotis »

illy έγραψε:... Ας μπαίνεις στην ιστοσελίδα του στρατού μήπως κ τα βγάλουν κάποια στιγμή
τα ονόματα παιδιά θα βγουν όταν ψηφιστεί ο νόμος για την συνέντευξη αλλά και όταν γραφτεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως καλό βεβαία είναι να μπαίνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην ιστοσελίδα του στρατού αλλά και του υπουργείου άμυνας όπως πολύ σωστά λέει η illy
Anonymous

OFF the record Παιδια τα αποτελεσματα εχουν υπογραφει απο στρατιωτικη ηγεσια περιπου εδω και 10 μερες. Εινια κλειδωμενα και δεν αλλαζουν. Γι αυτο μην ακουτε κανενα περι βισματος κτλ, κανεις δεν μπορει να βοηθησει πια... Υπομονη να ψηφιστει ο νομος και ανακοινωση ειτε τελος νοεμβρη-αρχες δεκεμβρη, αλλα παιζει και το σεναριο για αρχες Ιανουαριου. Οσοι περασατε να ξερετε οτι εγινε με την αξια σας. Δε μπορω να πω κατι περισσοτερο. Καλη βραδυ

Άβαταρ μέλους
diavivastis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από diavivastis »

παιδια μην μασατε. Τα αποτελεσματα ερχοναι συντομα. Μας εχεται ζαλισει με τα αποτελεσματα. Να θυμαστε πως οι επιτυχωντες ειναι 2031και οι επιλαχων 350περιπου. Βαση του νεου σχεδιου ειναι. Μακαρι να μπορουσα να σας τα στειλω. Αλλα ολα τα ελενχουν οπως ξερεται

[/QUOT
Πως τα εμαθες εσυ αν επιτρεπεται...
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Παντως θα σκασουν συντομα (το πολυ Μαρτιο) προκυρηξεις για περιπου 4000 εποπ σε ολα τα σωματα. Αυτο ασχετο με τον τρεχοντα διαγωνισμο.

Καλη επιτυχια.

Anonymous

Ξερει κανεις τπτ ειπαν τπτ στην νετ ο ελευθερος τυπος νομιζς δεν αναφερει τπτ αν γνςριζει καποιος κατι
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

jimis έγραψε: Ξερει κανεις τπτ ειπαν τπτ στην νετ ο ελευθερος τυπος νομιζς δεν αναφερει τπτ αν γνςριζει καποιος κατι
δεν εμαθα ουτε εγω κατι κ μεχρι στιγμης δεν μπηκε καποιος να πει αν γνωριζει κατι. Και νομιζω οτι σε εφημεριδα θα ελεγα κατι για τους εποπ
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

anna.nikos έγραψε:
jimis έγραψε: ξερει κανεις ΤΠτ ειπαν ΤΠτ στην νετ ο ελευθερος τυπος νομιζς δεν αναφερει ΤΠτ αν γνςριζει καποιος κατι
δεν εμαθα ουτε εγω κατι κ μεχρι στιγμης δεν μπηκε καποιος να πει αν γνωριζει κατι. και νομιζω οτι σε εφημεριδα θα ελεγα κατι για τους εποπ
εγω παιδια που πηρα το εθνος το μονο που λεει για τους επ. οπ ειναι οτι θα αλλαξει η σειρα καταταξης του πινακα επιλεγομενων, καθωσ αυτος θα καταρτιστει χωρις το κριτηριο της συνεντευξης και οτι θα αλλαξουν οι ημερομηνιες καταταξης... αυτα που ηδη ξεραμε δλδ... δε λεει ΤΠτ αλλο, καμια αναφορα για αποτελεσματα.
Anonymous

DiMiTrA P έγραψε:
anna.nikos έγραψε:
jimis έγραψε: ξερει κανεις ΤΠτ ειπαν ΤΠτ στην νετ ο ελευθερος τυπος νομιζς δεν αναφερει ΤΠτ αν γνςριζει καποιος κατι
δεν εμαθα ουτε εγω κατι κ μεχρι στιγμης δεν μπηκε καποιος να πει αν γνωριζει κατι. Και νομιζω οτι σε εφημεριδα θα ελεγα κατι για τους εποπ
εγω παιδια που πηρα το εθνος το μονο που λεει για τους επ. Οπ ειναι οτι θα αλλαξει η σειρα καταταξης του πινακα επιλεγομενων, καθως αυτος θα καταρτιστει χωρις το κριτηριο της συνεντευξης και οτι θα αλλαξουν οι ημερομηνιες καταταξης... Αυτα που ηδη ξεραμε δλδ... Δε λεει ΤΠτ αλλο, καμια αναφορα για αποτελεσματα.

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

Anonymous

http://www.stifora.gr/article.php?id=14208
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης