Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
Anonymous
Σ'αυτη την αιτηση τωρα που θα βρω τον αριθμο;
-
illy
- Στρατηγός

- Posts in topic: 237
Δημήτρη μου βοήθησε με να σε βοηθήσω... Εννοείς στου ξηράς; Αυτό δεν θα μας γίνεται γνωστό... Μόνο αν έχεις κρατήσει την απόδειξη του συστημένου όταν έστειλες την αίτησή σου
Dum spiro spero
-
Anonymous
Παιδια να ρωτησω κατι; Ο ξαδερφος μ περιμενει τα αποτελεσμετα για τ εποπ... Ειναι φανταρος τωρα κ μ ειπε να δω τα αποτελεσματα αλλα δν βρηκα κτ... Ξερετε που παω;
-
illy
- Στρατηγός

- Posts in topic: 237
Δημήτρη δεν μας γίνεται γνωστό ο αριθμός πρωτοκόλλου στην ξηράς, ίσως όμως σε βοηθήσει ο αριθμός πορωτοκόλλου όπως σου είπα πιο πάνω... Όσο για σένα Τζένη μου ακόμη δεν βγήκε κάτι, απλά όλοι είμαστε στην αναμονή... Ας μπαίνεις στην ιστοσελίδα του στρατού μήπως κ τα βγάλουν κάποια στιγμή
Dum spiro spero
-
thrakiotis
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 43
τα ονόματα παιδιά θα βγουν όταν ψηφιστεί ο νόμος για την συνέντευξη αλλά και όταν γραφτεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως καλό βεβαία είναι να μπαίνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην ιστοσελίδα του στρατού αλλά και του υπουργείου άμυνας όπως πολύ σωστά λέει η illyilly έγραψε:... Ας μπαίνεις στην ιστοσελίδα του στρατού μήπως κ τα βγάλουν κάποια στιγμή
-
Anonymous
OFF the record Παιδια τα αποτελεσματα εχουν υπογραφει απο στρατιωτικη ηγεσια περιπου εδω και 10 μερες. Εινια κλειδωμενα και δεν αλλαζουν. Γι αυτο μην ακουτε κανενα περι βισματος κτλ, κανεις δεν μπορει να βοηθησει πια... Υπομονη να ψηφιστει ο νομος και ανακοινωση ειτε τελος νοεμβρη-αρχες δεκεμβρη, αλλα παιζει και το σεναριο για αρχες Ιανουαριου. Οσοι περασατε να ξερετε οτι εγινε με την αξια σας. Δε μπορω να πω κατι περισσοτερο. Καλη βραδυ
- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 78
παιδια μην μασατε. Τα αποτελεσματα ερχοναι συντομα. Μας εχεται ζαλισει με τα αποτελεσματα. Να θυμαστε πως οι επιτυχωντες ειναι 2031και οι επιλαχων 350περιπου. Βαση του νεου σχεδιου ειναι. Μακαρι να μπορουσα να σας τα στειλω. Αλλα ολα τα ελενχουν οπως ξερεται
[/QUOT
Πως τα εμαθες εσυ αν επιτρεπεται...
[/QUOT
Πως τα εμαθες εσυ αν επιτρεπεται...
-
Su-35
- Στρατηγός

- Posts in topic: 41
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Παντως θα σκασουν συντομα (το πολυ Μαρτιο) προκυρηξεις για περιπου 4000 εποπ σε ολα τα σωματα. Αυτο ασχετο με τον τρεχοντα διαγωνισμο.
Καλη επιτυχια.
Καλη επιτυχια.
-
Anonymous
Ξερει κανεις τπτ ειπαν τπτ στην νετ ο ελευθερος τυπος νομιζς δεν αναφερει τπτ αν γνςριζει καποιος κατι
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 228
δεν εμαθα ουτε εγω κατι κ μεχρι στιγμης δεν μπηκε καποιος να πει αν γνωριζει κατι. Και νομιζω οτι σε εφημεριδα θα ελεγα κατι για τους εποπjimis έγραψε: Ξερει κανεις τπτ ειπαν τπτ στην νετ ο ελευθερος τυπος νομιζς δεν αναφερει τπτ αν γνςριζει καποιος κατι
εγω παιδια που πηρα το εθνος το μονο που λεει για τους επ. οπ ειναι οτι θα αλλαξει η σειρα καταταξης του πινακα επιλεγομενων, καθωσ αυτος θα καταρτιστει χωρις το κριτηριο της συνεντευξης και οτι θα αλλαξουν οι ημερομηνιες καταταξης... αυτα που ηδη ξεραμε δλδ... δε λεει ΤΠτ αλλο, καμια αναφορα για αποτελεσματα.anna.nikos έγραψε:δεν εμαθα ουτε εγω κατι κ μεχρι στιγμης δεν μπηκε καποιος να πει αν γνωριζει κατι. και νομιζω οτι σε εφημεριδα θα ελεγα κατι για τους εποπjimis έγραψε: ξερει κανεις ΤΠτ ειπαν ΤΠτ στην νετ ο ελευθερος τυπος νομιζς δεν αναφερει ΤΠτ αν γνςριζει καποιος κατι
-
Anonymous
DiMiTrA P έγραψε:εγω παιδια που πηρα το εθνος το μονο που λεει για τους επ. Οπ ειναι οτι θα αλλαξει η σειρα καταταξης του πινακα επιλεγομενων, καθως αυτος θα καταρτιστει χωρις το κριτηριο της συνεντευξης και οτι θα αλλαξουν οι ημερομηνιες καταταξης... Αυτα που ηδη ξεραμε δλδ... Δε λεει ΤΠτ αλλο, καμια αναφορα για αποτελεσματα.anna.nikos έγραψε:δεν εμαθα ουτε εγω κατι κ μεχρι στιγμης δεν μπηκε καποιος να πει αν γνωριζει κατι. Και νομιζω οτι σε εφημεριδα θα ελεγα κατι για τους εποπjimis έγραψε: ξερει κανεις ΤΠτ ειπαν ΤΠτ στην νετ ο ελευθερος τυπος νομιζς δεν αναφερει ΤΠτ αν γνςριζει καποιος κατι
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης