Αναβολή για κοινωνικούς - οικονομικούς λόγους
Παιδια καλησπερα! Εκανα διακοπη της αναβολης μου τον Μαιο για να μπω την ΕΣΣΟ του Σεπτεμβρη στο Πολεμικο Ναυτικο. Το μετανιωσα που την σταματησα την αναβολη μου η οποια ελειγε τον 12/2016. Εχω τελειωσει κανονικα την σχολη μου. Γινεται να κανω ανακληση και να υπηρετησω εστω τουλαχιστον στην επομενη ΕΣΣΟ δηλαδη του Νοεμβρη; Σας ευχαριστω εκ των προτερων
Καλησπερα σας. εχω αποκτησει την ελληνικη υππικοτητα. μου στειλανε απο το στρατο αναβολη μεχρι 31/12/2015, ειμαι 43 χρονων εχω δυο παιδια 7,4 χρονων η γυναικα μου σπουδαζει (κανει μεταπτυχιακα). δουλευω και ισα ισα που τα βγαζω περα οικονομικα. για να παρω καινουργια αναβολη τι πρεπρει να προσκομισω απο χαρτια.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Η αναβολή για κοινωνικούς λόγους τι περιλαμβάνει θεωρητικά; Μόνο οικονομικούς κλπ λόγους; Αν εκθέσω επίσημα χαρτιά για προβλήματα υγείας γονέα που χρίζει βοήθειας θα μου δωθεί ή δεν θεωρείται και πρέπει να στραφώ σε ψυχολογική?
Γειά σας με λένε Άγγελο δουλεύω στο εμπορικό ναυτικό κατα ταχθηκα το Μάιο ομως μετα απο μια σειρά ατυχιων έμεινα με πολυ λιγα χρήματα κατι που με πίεζει παρα πολυ ψυχολογικα.Γνωρίζω πως δεν εχω πολλά περιθώρια για αναβολή όμως θα θελα να μαθω αν υπάρχει κατι που να μπορώ να κανω για να κοψω ενα χρονο τη θυτεια μου ωστε να δουλέψω παλι.
Άγγελος έγραψε:Γειά σας με λένε Άγγελο δουλεύω στο εμπορικό ναυτικό κατα ταχθηκα το Μάιο ομως μετα απο μια σειρά ατυχιων έμεινα με πολυ λιγα χρήματα κατι που με πίεζει παρα πολυ ψυχολογικα.Γνωρίζω πως δεν εχω πολλά περιθώρια για αναβολή όμως θα θελα να μαθω αν υπάρχει κατι που να μπορώ να κανω για να κοψω ενα χρονο τη θυτεια μου ωστε να δουλέψω παλι.
Ψάξε στο φόρουμ και βρες το θέμα με την αναβολή για ψυχολογικούς λόγους, άλλη λύση δεν υπάρχει.
Παιδια, καλησπερα ηθελα να ρωτησω εαν η επικληση της αναγκης ολοκληρωσης της διπλωματικης εργασιας για το μεταπτυχιακο, αποτελει επαρκη λογο για να δωθει η αναβολη μιας ΕΣΣΟ για κοινωνικους λογους.
Κανονικα η αναβολη που εχω για σπουδες ληγει φετος, και θα ηταν να μπω με την ΕΣΣΟ του Μαρτιου. Ελπιζω ομως να εχω τελειωσει μεχρι τα Χριστουγεννα και να μπω με την Α ΕΣΣΟ, του Ιανουαριου.
Θελω να παω μεχρι 31 Οκτωβριου απο την Στρατολογια, ωστε να διακοψω την αναβολη. Επειδη ομως καμια φορα τα πραγματα δεν πανε οπως τα υπολογιζει κανεις, φοβαμαι μηπως χρειαστει να παρω αναβολη μιας ΕΣΣΟ.
Το να αναφερω στην αιτηση οτι χρεαιζομαι την αναβολη για την ολοκληρωση της διπλωματικης, διαφορετικα διαγραφομαι απο το μεταπτυχιακο, ειναι αρκετο ή πρεπει να επικαλεστω και οικονομικους λογους;
Αν θα μπορουσε καποιος να απαντησει στις επομενες ημερες, γιατι εχω την προσθεσμια της 31ης Οκτωβρη να προλαβω για την διακοπη, θα ημουν υποχρεος.
Ευχαριστω!
Κανονικα η αναβολη που εχω για σπουδες ληγει φετος, και θα ηταν να μπω με την ΕΣΣΟ του Μαρτιου. Ελπιζω ομως να εχω τελειωσει μεχρι τα Χριστουγεννα και να μπω με την Α ΕΣΣΟ, του Ιανουαριου.
Θελω να παω μεχρι 31 Οκτωβριου απο την Στρατολογια, ωστε να διακοψω την αναβολη. Επειδη ομως καμια φορα τα πραγματα δεν πανε οπως τα υπολογιζει κανεις, φοβαμαι μηπως χρειαστει να παρω αναβολη μιας ΕΣΣΟ.
Το να αναφερω στην αιτηση οτι χρεαιζομαι την αναβολη για την ολοκληρωση της διπλωματικης, διαφορετικα διαγραφομαι απο το μεταπτυχιακο, ειναι αρκετο ή πρεπει να επικαλεστω και οικονομικους λογους;
Αν θα μπορουσε καποιος να απαντησει στις επομενες ημερες, γιατι εχω την προσθεσμια της 31ης Οκτωβρη να προλαβω για την διακοπη, θα ημουν υποχρεος.
Ευχαριστω!
Καλησπέρα,
κατ' αρχας πολλά μπραβο για το forum !
H αναβολή μου λήγει στις 31/12 και λογικά παρουσιάζομαι Μάρτιο.
Το πρόβλημά μου:
Είμαι προστάτης με χήρα Μητέρα και χωρίς αδερφια, κάτοικος εξωτερικού.
Ο πατέρας μου μας άφησε αρκετα χρέη, με δικαστική απόφαση εχουμε προχωρήσει σε διακανονισμό των οφειλών, Η μάνα μου το μονο εισοδημα που εχει ειναι η συνταξη του πατέρα μου (160ε / μήνα)
Αν εγω διακόψω την εργασία μου και γυρίσω Ελλάδα για να παρουσιαστώ, η μητέρα μου μετα θα εχει σοβαρο βιοποριστικό πρόβλημα,
Εγω ειμαι δηλωμένος στην ΔΟΥ εξωτερικού και εχω όλα τα χαρτιά που αποδεικνύουν το πρόβλημα (Ε9, Δικαστικη απόφαση κτλπ)
Υπάρχει νέο δικαστήριο τον Σεπτεμβρη οπου θα επανεξεταθούν όλα τα δεδομένα.
Η αναβολή 2 μήνων δεν σώζει και πολλά; Υπάρχει καποια εναλλακτική;
τι θα συμβουλεύατε;
Ευχαριστώ
κατ' αρχας πολλά μπραβο για το forum !
H αναβολή μου λήγει στις 31/12 και λογικά παρουσιάζομαι Μάρτιο.
Το πρόβλημά μου:
Είμαι προστάτης με χήρα Μητέρα και χωρίς αδερφια, κάτοικος εξωτερικού.
Ο πατέρας μου μας άφησε αρκετα χρέη, με δικαστική απόφαση εχουμε προχωρήσει σε διακανονισμό των οφειλών, Η μάνα μου το μονο εισοδημα που εχει ειναι η συνταξη του πατέρα μου (160ε / μήνα)
Αν εγω διακόψω την εργασία μου και γυρίσω Ελλάδα για να παρουσιαστώ, η μητέρα μου μετα θα εχει σοβαρο βιοποριστικό πρόβλημα,
Εγω ειμαι δηλωμένος στην ΔΟΥ εξωτερικού και εχω όλα τα χαρτιά που αποδεικνύουν το πρόβλημα (Ε9, Δικαστικη απόφαση κτλπ)
Υπάρχει νέο δικαστήριο τον Σεπτεμβρη οπου θα επανεξεταθούν όλα τα δεδομένα.
Η αναβολή 2 μήνων δεν σώζει και πολλά; Υπάρχει καποια εναλλακτική;
τι θα συμβουλεύατε;
Ευχαριστώ
καλησπέρα,
Θα επιθυμούσα να απαντήσει μονο κάποιος που ξέρει σίγουρα γιατί ειναι σημαντικό.
Εχω αναβολή υγείας μέχρι 22 Απριλίου και θέλω να παρω κοινωνική αναβολή.
Για αρχή μπορω να παρω αφού εχει προηγηθεί υγείας και κατα δεύτερον μονο 3 μήνη ειναι?
Τέλος αφού εχω κάνει βασική εκπαίδευση και άρα δεν μπαίνω στην επόμενη ΕΣΣΟ ποτέ θα μπω περίπου,3 μήνες ημερολογιακά μετα δηλαδή την 22 Ιουλίου;
Ευχαριστώ πολυ
Θα επιθυμούσα να απαντήσει μονο κάποιος που ξέρει σίγουρα γιατί ειναι σημαντικό.
Εχω αναβολή υγείας μέχρι 22 Απριλίου και θέλω να παρω κοινωνική αναβολή.
Για αρχή μπορω να παρω αφού εχει προηγηθεί υγείας και κατα δεύτερον μονο 3 μήνη ειναι?
Τέλος αφού εχω κάνει βασική εκπαίδευση και άρα δεν μπαίνω στην επόμενη ΕΣΣΟ ποτέ θα μπω περίπου,3 μήνες ημερολογιακά μετα δηλαδή την 22 Ιουλίου;
Ευχαριστώ πολυ
καλησπερα σε ολους!
Παρακαλω πολυ για λιγη βοηθεια παιδια και μονο σιγουρες απαντησεις
Λοιπον στις 11Δεκεμβριου 2007 πηρα αναβολη για σπουδες η οποια ληγει στις 31 Δεκεμβριου του 2015. Εχω γεννηθει στις 15-4-1988 (ειμαι 27χρ κ 7 μηνες δηλαδη)
Στη διαρκεια της αναβολης μπηκα σε μεταπτυχιακο. Οι ερωτησεις μου ειναι:
1) Μπορω να παρω ολιγομηνη αναβολη ωστε να τελειωσω τις σπουδες μου π. Χ. Τελη Ιουνιου; Και αν ναι πως;
η
2) Μπορω αντι για β ΕΣΣΟ (Μαρτιο) να καταταχθω στην δ ΕΣΣΟ;(Ιουλιο); Και αν ναι πως;
Ευχαριστω και παρακαλω πααααρα πολυ για μια απαντηση!
Παρακαλω πολυ για λιγη βοηθεια παιδια και μονο σιγουρες απαντησεις
Λοιπον στις 11Δεκεμβριου 2007 πηρα αναβολη για σπουδες η οποια ληγει στις 31 Δεκεμβριου του 2015. Εχω γεννηθει στις 15-4-1988 (ειμαι 27χρ κ 7 μηνες δηλαδη)
Στη διαρκεια της αναβολης μπηκα σε μεταπτυχιακο. Οι ερωτησεις μου ειναι:
1) Μπορω να παρω ολιγομηνη αναβολη ωστε να τελειωσω τις σπουδες μου π. Χ. Τελη Ιουνιου; Και αν ναι πως;
η
2) Μπορω αντι για β ΕΣΣΟ (Μαρτιο) να καταταχθω στην δ ΕΣΣΟ;(Ιουλιο); Και αν ναι πως;
Ευχαριστω και παρακαλω πααααρα πολυ για μια απαντηση!
Πείτε μου κάτι, αν γνωρίζετε, αν το έχετε κάνει. Διέκοψα την αναβολή μου για λόγους σπουδών, αλλά θα ζητήσω αναβολή για κοινωνικούς λόγους, ώστε να μπω λίγο αργότερα. Η ερώτηση: Αν κατόπιν θελήσω, έχοντας αναβολή για κοινωνικούς λόγους, μπορώ να κάνω ανάκληση της διακοπής αναβολής μου, της αρχικής, ώστε να συνεχίσει από εκεί που ήταν;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
- Επικοινωνία:
Εδώ θα διαβάσεις φίλε μου, το φόρουμ μας έχει όπως θα παρατήρησες, τα πάντα απο θεματολογία, πλήθος απαντήσεων, οπότε με σωστή αναζήτηση θα καλυφθούν όλες σου οι απορίες.me έγραψε: Πείτε μου κάτι, αν γνωρίζετε, αν το έχετε κάνει. Διέκοψα την αναβολή μου για λόγους σπουδών, αλλά θα ζητήσω αναβολή για κοινωνικούς λόγους, ώστε να μπω λίγο αργότερα. Η ερώτηση: Αν κατόπιν θελήσω, έχοντας αναβολή για κοινωνικούς λόγους, μπορώ να κάνω ανάκληση της διακοπής αναβολής μου, της αρχικής, ώστε να συνεχίσει από εκεί που ήταν;
Ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα μου όμως, εκτός από την ιδιομορφία του, δυστυχώς δεν καλύπτεται από τις απαντήσεις. Μετά τον Μάϊο του 2014 άλλαξε το καθεστώς. Ισχύει μόνο η τελευταία απάντηση ενός παιδιού που αναφέρει την αλλαγή.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Το τελευταίο μήνυμα δεν σε καλύπτει; Αν όχι, τότε μπορείς να απευθυνθείς εδώme έγραψε: Ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα μου όμως, εκτός από την ιδιομορφία του, δυστυχώς δεν καλύπτεται από τις απαντήσεις. Μετά τον Μάϊο του 2014 άλλαξε το καθεστώς. Ισχύει μόνο η τελευταία απάντηση ενός παιδιού που αναφέρει την αλλαγή.
Kαλησπερα και ευχαριστω εκ των προτερων για καθε απαντηση.Tο χαρτι μου ηρθε δευτερα 28/12.
11/1 παρουσιαζομαι θηβα και θελω να παρω αναβολη για κοινωνικους λογους.Yπηρχε λογος και δε ξεκινησα διαδικασιες πιο νωρις.
Eχοντας σαν δεδομενο οτι αυριο 6/1 ειναι αργια, ειναι πολυ αργα να κανω την αιτηση πεμπτη ή παρασκευη, μεχρι ποτε μπορω να παω (στην πολη μου δεν εχουμε στρατολογια), θα την δεχθουν;
Eπιπλεον ποιο ειναι καλυτερο δικαιολογητικο εκκαθαριστικο εφοριας ή βεβαιωση σπουδων;
Eυχαριστω
11/1 παρουσιαζομαι θηβα και θελω να παρω αναβολη για κοινωνικους λογους.Yπηρχε λογος και δε ξεκινησα διαδικασιες πιο νωρις.
Eχοντας σαν δεδομενο οτι αυριο 6/1 ειναι αργια, ειναι πολυ αργα να κανω την αιτηση πεμπτη ή παρασκευη, μεχρι ποτε μπορω να παω (στην πολη μου δεν εχουμε στρατολογια), θα την δεχθουν;
Eπιπλεον ποιο ειναι καλυτερο δικαιολογητικο εκκαθαριστικο εφοριας ή βεβαιωση σπουδων;
Eυχαριστω
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Για την τελευταία σου ερώτηση,σίγουρα είναι απαντημένη σε προηγούμενες σελίδες, ως προς δικαιολογητικά, δεν σου απαντάω σεβόμενος τους κανόνες του φόρουμ, όμως σου δίνω την κατεύθυνση ως οφείλω μιας που μου αρέσει να βοηθάω. Ως προς το πρώτο που ρωτάς, θα φο βρείς απαντημένο, δες και εδώ καλή σου ανάγνωση!sotos έγραψε: Kαλησπερα και ευχαριστω εκ των προτερων για καθε απαντηση.Tο χαρτι μου ηρθε δευτερα 28/12.
Eυχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες