Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Panagouleassssss94
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Re: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία

Δημοσίευση από Panagouleassssss94 »

Καλημέρα στον δεύτερο τίτλο σπουδών για τους δε εκτός του απολυτηρίου μετράει και το πτυχίο επαλ ;
shootmann1992
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από shootmann1992 »

Καλησπέρα παιδιά για την εντοπιότητα θέλει πιστοποιητικό εντοπιότητας η βεβαίωση μόνιμης κατοικίας; Και κάτι άλλο μπορούμε και μόνο με πτυχίο επαλ όπως ήταν και για ειδικούς φρουρούς όσοι θυμούνται; Η με απολυτήριο;
shootmann1992
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από shootmann1992 »

Παιδιά για το παράβολο όσοι έχετε και ε-μπανκινγκ μπορείτε να ξέρετε. Ο κωδικός παράβολου είναι 8223
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα το ecdl χρειάζεται επικύρωση η το βάζουμε έτσι;
Ranger1

Δημοσίευση από Ranger1 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 1:01 pm Καλησπέρα το ecdl χρειάζεται επικύρωση η το βάζουμε έτσι;
Που να το βαλεις ρε μεγαλε; Δε διαβαζετε τη προκηρυξη; Δεν βαζεις τιποτα τωρα απλα κανεις αιτηση ηλεκτρονικα.
GeorgeTrls

Δημοσίευση από GeorgeTrls »

Στην εγγραφη του μητρωου, οταν βαζετε τα προσοντα που σας λεει, εχει απο διπλα να ανεβασετε αρχειο! Οποτε καλο ειναι να τα εχετε κανει ηδη απο εκει αυτα να ειναι ετοιμα γιατι ποιος ξερει?
Kotsampasis

Δημοσίευση από Kotsampasis »

Ξυπνηστε η αιτηση δεν ειναι μεσα απο το μητρωο, δε θα παρουν τιποτα απο κει!
Θα στειλουμε τα δικαιολογητικα με φακελο οταν το ζητησουν!
Δεν ειναι σα την 9κ που ανεβαζαμε τα δικαιολογητικα με pdf!
Dimis2023

Δημοσίευση από Dimis2023 »

Panagouleassssss94 έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 12:17 pm Καλημέρα στον δεύτερο τίτλο σπουδών για τους δε εκτός του απολυτηρίου μετράει και το πτυχίο επαλ ;
Το πτυχίο ΕΠΑΛ είναι επίπεδο 4 και ο δεύτερος τίτλος θα πρέπει να έχει συνάφεια με τον κύριο στον επικουρικό πίνακα δεν μετράει ο δεύτερος τίτλος γιατί απλά άμα είχιε το πτυχίο σου συνάφεια θα έμπαινες στον κύριο πίνακα.
Dimis2023

Δημοσίευση από Dimis2023 »

Dimis2023 έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 1:58 pm
Panagouleassssss94 έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 12:17 pm Καλημέρα στον δεύτερο τίτλο σπουδών για τους δε εκτός του απολυτηρίου μετράει και το πτυχίο επαλ ;
Το πτυχίο ΕΠΑΛ είναι επίπεδο 4 και ο δεύτερος τίτλος θα πρέπει να έχει συνάφεια με τον κύριο στον επικουρικό πίνακα δεν μετράει ο δεύτερος τίτλος γιατί απλά άμα είχιε το πτυχίο σου συνάφεια θα έμπαινες στον κύριο πίνακα.
Οπότε εσύ θα κάνεις χαρτιά με αυτό που έχεις μεγαλύτερο βαθμό η το πτυχίο ΕΠΑΛ η το λύκειο
Επισκέπτης

Παιδες εγω έχω αφήσει τα στοιχεία μου σε ένα σάιτ να μου κάνει την προκήρυξη. Οταν την κάνουν, θα μπορώ να ελέγξω τι εχουν δηλώσει?
lolos100

Δημοσίευση από lolos100 »

Καλησπέρα σε όλους. Η προϋπηρεσία security θα μετρήσει κανονικά σαν εμπειρία μετά από Mail που έστειλα στο υπουργείο δικαιοσύνης. Στο φεκ έχει πάνω πάνω ένα Mail και ρώτησα για την προϋπηρεσία και μου είπαν βεβαίως θα μετρήσει.
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά, η αίτηση περιλαμβάνει δύο πίνακες; Τον κύριο που μπαίνει το ιεκ και η εμπειρια και ο άλλος πίνακας τα απολυτήριο και η εμπειρια?
Panagouleassssss94
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Panagouleassssss94 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 4:09 pm Καλησπέρα παιδιά, η αίτηση περιλαμβάνει δύο πίνακες; Τον κύριο που μπαίνει το ιεκ και η εμπειρια και ο άλλος πίνακας τα απολυτήριο και η εμπειρια;
Όχι και με τον ΙΕΚ μπορείς να βάλεις εμπειρία
Επισκέπτης

Panagouleassssss94 έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 4:14 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 4:09 pm Καλησπέρα παιδιά, η αίτηση περιλαμβάνει δύο πίνακες; Τον κύριο που μπαίνει το ιεκ και η εμπειρια και ο άλλος πίνακας τα απολυτήριο και η εμπειρια;
Όχι και με τον ΙΕΚ μπορείς να βάλεις εμπειρία
Και με τα δύο δεν μπορείς να βάλεις εμπειρια; Ανεξαρτήτως τι έχει ο καθένας?
Επισκέπτης

Αν εγώ που μαζί με την θητεία μου και την δουλειά μου ως οβα έχω 32 μήνες εμπειρία το βάζω ; Θα το πιάσουν η υπάρχει περίπτωση να μου κόψουν την αίτηση αν δεν πιάνετε για προϋπηρεσία
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες