Υποβολή αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία (2023)
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 23
Re: Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη Δικαστική Αστυνομία
Καλημέρα στον δεύτερο τίτλο σπουδών για τους δε εκτός του απολυτηρίου μετράει και το πτυχίο επαλ ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Καλησπέρα παιδιά για την εντοπιότητα θέλει πιστοποιητικό εντοπιότητας η βεβαίωση μόνιμης κατοικίας; Και κάτι άλλο μπορούμε και μόνο με πτυχίο επαλ όπως ήταν και για ειδικούς φρουρούς όσοι θυμούνται; Η με απολυτήριο;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Παιδιά για το παράβολο όσοι έχετε και ε-μπανκινγκ μπορείτε να ξέρετε. Ο κωδικός παράβολου είναι 8223
Καλησπέρα το ecdl χρειάζεται επικύρωση η το βάζουμε έτσι;
Στην εγγραφη του μητρωου, οταν βαζετε τα προσοντα που σας λεει, εχει απο διπλα να ανεβασετε αρχειο! Οποτε καλο ειναι να τα εχετε κανει ηδη απο εκει αυτα να ειναι ετοιμα γιατι ποιος ξερει?
Ξυπνηστε η αιτηση δεν ειναι μεσα απο το μητρωο, δε θα παρουν τιποτα απο κει!
Θα στειλουμε τα δικαιολογητικα με φακελο οταν το ζητησουν!
Δεν ειναι σα την 9κ που ανεβαζαμε τα δικαιολογητικα με pdf!
Θα στειλουμε τα δικαιολογητικα με φακελο οταν το ζητησουν!
Δεν ειναι σα την 9κ που ανεβαζαμε τα δικαιολογητικα με pdf!
Το πτυχίο ΕΠΑΛ είναι επίπεδο 4 και ο δεύτερος τίτλος θα πρέπει να έχει συνάφεια με τον κύριο στον επικουρικό πίνακα δεν μετράει ο δεύτερος τίτλος γιατί απλά άμα είχιε το πτυχίο σου συνάφεια θα έμπαινες στον κύριο πίνακα.Panagouleassssss94 έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 12:17 pm Καλημέρα στον δεύτερο τίτλο σπουδών για τους δε εκτός του απολυτηρίου μετράει και το πτυχίο επαλ ;
Οπότε εσύ θα κάνεις χαρτιά με αυτό που έχεις μεγαλύτερο βαθμό η το πτυχίο ΕΠΑΛ η το λύκειοDimis2023 έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 1:58 pmΤο πτυχίο ΕΠΑΛ είναι επίπεδο 4 και ο δεύτερος τίτλος θα πρέπει να έχει συνάφεια με τον κύριο στον επικουρικό πίνακα δεν μετράει ο δεύτερος τίτλος γιατί απλά άμα είχιε το πτυχίο σου συνάφεια θα έμπαινες στον κύριο πίνακα.Panagouleassssss94 έγραψε: Τρί Οκτ 10, 2023 12:17 pm Καλημέρα στον δεύτερο τίτλο σπουδών για τους δε εκτός του απολυτηρίου μετράει και το πτυχίο επαλ ;
Παιδες εγω έχω αφήσει τα στοιχεία μου σε ένα σάιτ να μου κάνει την προκήρυξη. Οταν την κάνουν, θα μπορώ να ελέγξω τι εχουν δηλώσει?
Καλησπέρα σε όλους. Η προϋπηρεσία security θα μετρήσει κανονικά σαν εμπειρία μετά από Mail που έστειλα στο υπουργείο δικαιοσύνης. Στο φεκ έχει πάνω πάνω ένα Mail και ρώτησα για την προϋπηρεσία και μου είπαν βεβαίως θα μετρήσει.
Καλησπέρα παιδιά, η αίτηση περιλαμβάνει δύο πίνακες; Τον κύριο που μπαίνει το ιεκ και η εμπειρια και ο άλλος πίνακας τα απολυτήριο και η εμπειρια?
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 23
Και με τα δύο δεν μπορείς να βάλεις εμπειρια; Ανεξαρτήτως τι έχει ο καθένας?
Αν εγώ που μαζί με την θητεία μου και την δουλειά μου ως οβα έχω 32 μήνες εμπειρία το βάζω ; Θα το πιάσουν η υπάρχει περίπτωση να μου κόψουν την αίτηση αν δεν πιάνετε για προϋπηρεσία
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες