Παιδια εγω λεω οτι η βαση για τον τελευταιο επιτυχοντα, στην κατηγορια γ (οδηγοι) θα ειναι καπου στο 2150. Αλλος να πει την γνωμη του μηπως βγαλουμε καμια ακρη υπαρχει;
Δικια μου γνωμη οι βασεις θα ειναι Πάνω Κάτω Με τη Προηγουμένη Προκήρυξη Αλλα καποιος που ειχε Απολυτήριο 17+ ΕΔ θα παει εχει Καλύτερη Θεση απο οτι στην Προκήρυξη 600ατομων... πχστην "παλια¨ αν καποιος ειχε 15 + μηχανη+ Δ +λοερ επαιρνε 2200 ενω τωρα παιρνει @@ 1700 μορια! Οποτε οσοι εχουν Απολυτήριο 17+ θα ειναι μπροστα του!
μεγαλη αδικια σε οσους απο εμας δωσαμε ενα καρο λεφτα για Επαγγελματικά Διπλώματα Κ αγγλικα... Κ τωρα... !@@@@
chaniacitygr έγραψε:Δικια μου γνωμη οι βασεις θα ειναι Πάνω Κάτω Με τη Προηγουμένη Προκήρυξη Αλλα καποιος που ειχε Απολυτήριο 17+ ΕΔ θα παει εχει Καλύτερη Θεση απο οτι στην Προκήρυξη 600ατομων... πχστην "παλια¨ αν καποιος ειχε 15 + μηχανη+ Δ +λοερ επαιρνε 2200 ενω τωρα παιρνει @@ 1700 μορια! Οποτε οσοι εχουν Απολυτήριο 17+ θα ειναι μπροστα του!
μεγαλη αδικια σε οσους απο εμας δωσαμε ενα καρο λεφτα για Επαγγελματικά Διπλώματα Κ αγγλικα... Κ τωρα... !@@@@
φιλε ακομη χειροτερα σε αυτη δεν μετραει ουε το λοουερ που προανεφερες, για να παρεις μορια απο τα αγγλικα πρεπει να εχεις αντβανς η προφισιενσυ επιπεδο. Οποτε οι βασεις δεν γινετε να ειναι ιδιες με την προηγουμενη προκυρηξη δηλαδη 2300 η 2400... Γιατι πολυ απλα εχουν αλλαξει την μοριοδοτηση, κατα την γνωμη μου παντα. Η βαση στην γ (οδηγοι) θα ειναι ο τελευταιος επιτυχων καπου στα 2150. Και στην β ο τελευταιος επιτυχων καπου στα 2350.
Μου εκλεψαν το διπλωμα μεσα στις γιορτες, αυριο παω να κανω τα χαρτια για επανεκδοση αλλα ξερει κανενας αν μπορω να δωσω καποιο χαρτι για την προκυρηξη που να αποδεικνύει οτι εχω διπλωμα και να το δεχτουν?
transalp7 έγραψε:Μου εκλεψαν το διπλωμα μεσα στις γιορτες, αυριο παω να κανω τα χαρτια για επανεκδοση αλλα ξερει κανενας αν μπορω να δωσω καποιο χαρτι για την προκυρηξη που να αποδεικνύει οτι εχω διπλωμα και να το δεχτουν;
Το σίγουρο είναι ότι αν δεν προσκομίσεις το δίπλωμα μέχρι την λήξη των αιτήσεων τα μόρια δεν τα παίρνεις
Το εθνος παιδια λεει οτι τις θεσεις θα τις διεκδικησουν 25000 ατομα... Χαχχαχαχαχ οποτε αν φυγουν και μερικοι απο την τωρινη προκυρηξη και ξανακανουν σε αυτη... Θα κανουν και οι υπολοιποι αποτυχοντες απο την προηγουμενη δηλαδη αυτη που τρεχει τωρα, θα κανουμε και εμεις που δεν καναμε στην προηγουμενη... Χαχαχχαχα να δουμε που θα πανε τα μορια... Οι βασεις στις κατηγοριες... Δοκαρι θα ελεγα...