Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Greek_Army »

Lock έγραψε:Παιδια καλησπερα και χρόνια πολλά,

εδω συζητατε και για την προκηρυξη που ληγει αυριο και αφορα αποφοιτους ΑΕΙ διαφορων ειδικοτητων;

Για την προκήρυξη των αξιωματικών επειδή δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση έχουμε δημιουργήσει μόνο ένα θέμα

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Δημοσίευση από ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ »

Παιδια εγω λεω οτι η βαση για τον τελευταιο επιτυχοντα, στην κατηγορια γ (οδηγοι) θα ειναι καπου στο 2150. Αλλος να πει την γνωμη του μηπως βγαλουμε καμια ακρη υπαρχει;
DIMITRIS_84

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

PILOT έγραψε:Θα κανουμε καμια προβλεψη για τις βασεις;
Για την Β΄κατηγορια η βαση των επιτυχοντων θα παιξει απο 2.370 εως 2.420.

πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Τα τεε α κύκλου μπορούν να συμμετέχουν; Εαν ναι τότε όντως για β Από 2400 και Πάνω Η Βάση...

δέστε τι έγινε στους λιμενοφύλακες απο 18 και πάνω όλοι... +5 ειδ δυν κτλ

PAVLOS88
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από PAVLOS88 »

ΡΕ παιδες καλες γιορτες μια ερωτηση μετραει η υπηρεσια 12μηνη στη κατηγορια δ.2 σαν δοκιμος

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

PAVLOS88 έγραψε:ΡΕ παιδες καλες γιορτες μια ερωτηση μετραει η υπηρεσια 12μηνη στη κατηγορια δ.2 σαν δοκιμος

Όχι δεν παίρνεις έξτρα μόρια γι'αυτό τον λόγο

Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Δικια μου γνωμη οι βασεις θα ειναι Πάνω Κάτω Με τη Προηγουμένη Προκήρυξη Αλλα καποιος που ειχε Απολυτήριο 17+ ΕΔ θα παει εχει Καλύτερη Θεση απο οτι στην Προκήρυξη 600ατομων... πχστην "παλια¨ αν καποιος ειχε 15 + μηχανη+ Δ +λοερ επαιρνε 2200 ενω τωρα παιρνει @@ 1700 μορια! Οποτε οσοι εχουν Απολυτήριο 17+ θα ειναι μπροστα του!

μεγαλη αδικια σε οσους απο εμας δωσαμε ενα καρο λεφτα για Επαγγελματικά Διπλώματα Κ αγγλικα... Κ τωρα... !@@@@

ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

chaniacitygr έγραψε:Δικια μου γνωμη οι βασεις θα ειναι Πάνω Κάτω Με τη Προηγουμένη Προκήρυξη Αλλα καποιος που ειχε Απολυτήριο 17+ ΕΔ θα παει εχει Καλύτερη Θεση απο οτι στην Προκήρυξη 600ατομων... πχστην "παλια¨ αν καποιος ειχε 15 + μηχανη+ Δ +λοερ επαιρνε 2200 ενω τωρα παιρνει @@ 1700 μορια! Οποτε οσοι εχουν Απολυτήριο 17+ θα ειναι μπροστα του!

μεγαλη αδικια σε οσους απο εμας δωσαμε ενα καρο λεφτα για Επαγγελματικά Διπλώματα Κ αγγλικα... Κ τωρα... !@@@@

φιλε ακομη χειροτερα σε αυτη δεν μετραει ουε το λοουερ που προανεφερες, για να παρεις μορια απο τα αγγλικα πρεπει να εχεις αντβανς η προφισιενσυ επιπεδο. Οποτε οι βασεις δεν γινετε να ειναι ιδιες με την προηγουμενη προκυρηξη δηλαδη 2300 η 2400... Γιατι πολυ απλα εχουν αλλαξει την μοριοδοτηση, κατα την γνωμη μου παντα. Η βαση στην γ (οδηγοι) θα ειναι ο τελευταιος επιτυχων καπου στα 2150. Και στην β ο τελευταιος επιτυχων καπου στα 2350.
Άβαταρ μέλους
transalp7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από transalp7 »

Μου εκλεψαν το διπλωμα μεσα στις γιορτες, αυριο παω να κανω τα χαρτια για επανεκδοση αλλα ξερει κανενας αν μπορω να δωσω καποιο χαρτι για την προκυρηξη που να αποδεικνύει οτι εχω διπλωμα και να το δεχτουν?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

transalp7 έγραψε:Μου εκλεψαν το διπλωμα μεσα στις γιορτες, αυριο παω να κανω τα χαρτια για επανεκδοση αλλα ξερει κανενας αν μπορω να δωσω καποιο χαρτι για την προκυρηξη που να αποδεικνύει οτι εχω διπλωμα και να το δεχτουν;

Το σίγουρο είναι ότι αν δεν προσκομίσεις το δίπλωμα μέχρι την λήξη των αιτήσεων τα μόρια δεν τα παίρνεις

Άβαταρ μέλους
transalp7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από transalp7 »

Απλως δεν ξερω ποσο καιρο κανει να βγει ισως με καποια βεβαιωση απο το μεταφορων την δεχτουν?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τα μόρια έτσι δεν θα τα πάρεις πάντως, μην γράφω τα ίδια.Εικόνα
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

Το εθνος παιδια λεει οτι τις θεσεις θα τις διεκδικησουν 25000 ατομα... Χαχχαχαχαχ οποτε αν φυγουν και μερικοι απο την τωρινη προκυρηξη και ξανακανουν σε αυτη... Θα κανουν και οι υπολοιποι αποτυχοντες απο την προηγουμενη δηλαδη αυτη που τρεχει τωρα, θα κανουμε και εμεις που δεν καναμε στην προηγουμενη... Χαχαχχαχα να δουμε που θα πανε τα μορια... Οι βασεις στις κατηγοριες... Δοκαρι θα ελεγα... ΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από greko_27 »

25000... Μονο;Εικόνα
ΑΝ ΜΠΩ ΘΕΛΩ Ε.Κ.Α.Μ

greko_27 έγραψε:25000... Μονο;ΕικόναΕΚΑΜ τελικα το τεστ με τους πινακες ishihara το εκανες;

ναι το εκανα τα βλεπω αλλα οχι ολα, τωρα αν μου τυχουν οι αριθμοι που μπορω να δω ειμαι τυχερος...
αλλιως... Δοκαρι φιλε...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες