Είναι λιγουλάκι κλόουνς. Την ίδια απορία είχα κι εγώ. Δεν θα έπρεπε καν να πατάνε στα ψυχοτεχνικά. Τέλος πάντων. Εγώ στην προκήρυξη είδα ότι τα ψάχνουν αυτεπάγγελτα αλλά το θέμα είναι να τα ψάχνουν πριν φωνάξουν κάποιον.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 2:35 pmΚαλά το ποινικό μητρώο δεν στο ελέγχουν πριν δηλώσεις στην προκήρυξηKwlotoumpas έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 2:29 pmΕίχε μεγάλη αποχή μας είπε και δόκιμος αστυνομικός. Ο διευθυντής στα αθλήματα μας είπε όταν τελειώσαμε καλώς ήρθατε στο σώμα. Τώρα τι να σου πω κι εγώ με το μάτι έβλεπα ότι παρουσιάζονταν λιγότεροι ίσως και αρκετά λιγότεροι απ' όσοι έπρεπε να παρουσιαστούν.Κάθε μέρα παρουσίασης έπρεπε να παρουσιάζονται 156 άτομα(39 η κάθε επιτροπή επί 4 που ήταν όλες οι επιτροπές ) αλλά εγώ όταν έδωσα δεν είδα τόσα. Ήδη από την δική μου επιτροπή έλειπαν καμιά 15-20 άτομα. Τουλάχιστον τις μέρες που ήμουν εγώ. Έκοψαν αρκετούς/ές σε 1000αρι και κάτι άλλους για ποινικό μητρώο επίσης πριν τα αθλήματα. Επίσης στα αθλήματα πριν αρχίσουμε ούτε 100 δεν παίζει να ήμασταν.
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Kwlotoumpas
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 30
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Kwlotoumpas
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 30
ΕΑΝ μιλάμε για όλους γενικά από τις 17 Ιανουαρίου μέχρι τώρα με τις αναβολές τότε είναι αρκετά ακραίο τόσα λίγα άτομα. Τουλάχιστον κατ' εμέ.
Όπως και να έχει ε αύριο μεθαύριο μάλλον κάτι θα μάθουμε. Λίγο ακόμα.
-
Επισκέπτης
Γενικά οι απόψεις διίστανται ένας φίλος μου που έδινε σήμερα λέει ότι ρώτησε τον διευθυντή τής επιτροπής σήμερα και του είπε ότι είμαστε το πολύ 600 άτομα
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Παιδιά το είχα αναφέρει πιο παλιά για τα παιδιά πού ανησυχούσαν ότι ο πίνακας θα εξαντληθεί και μπορεί να μην συμπληρωθούν οι θέσεις. Εδώ είμαστε και θα δείτε. Όσοι πέρασαν τις ΠΚΕ είναι μέσα. Καλή καριέρα λεβέντες.!!

-
Επισκέπτης
Ναι μαζί με αυτούς μιλάμε πάντα.
-
Επισκέπτης
-
Arapis321
Μου είπαν από αρχηγείο θα βγούνε άμεσα οι πίνακες. Μπορεί μέσα στη βδομάδα
-
Επισκέπτης
-
Arapis321
Από εβδομάδα μου είπε ο αγενής Κρητικός κύριος που το σήκωσε.
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Φαντάσου ότι κάποιοι περιμένουν και από Ιανουάριο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης