Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kwlotoumpas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 2:35 pm
Kwlotoumpas έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 2:29 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 2:23 pm Εσείς ρε παιδιά που περάσατε από τις ΠΚΕ , τι είδατε ; Έκοψαν τόσο κόσμο και υπήρχε τόσο μεγάλη αποχή;
500-600 επιτυχόντες να πω οκ, έχει μια λογική. Μόνο 300 είναι εξαιρετικά μικρός ο αριθμος

Είχε μεγάλη αποχή μας είπε και δόκιμος αστυνομικός. Ο διευθυντής στα αθλήματα μας είπε όταν τελειώσαμε καλώς ήρθατε στο σώμα. Τώρα τι να σου πω κι εγώ με το μάτι έβλεπα ότι παρουσιάζονταν λιγότεροι ίσως και αρκετά λιγότεροι απ' όσοι έπρεπε να παρουσιαστούν.Κάθε μέρα παρουσίασης έπρεπε να παρουσιάζονται 156 άτομα(39 η κάθε επιτροπή επί 4 που ήταν όλες οι επιτροπές ) αλλά εγώ όταν έδωσα δεν είδα τόσα. Ήδη από την δική μου επιτροπή έλειπαν καμιά 15-20 άτομα. Τουλάχιστον τις μέρες που ήμουν εγώ. Έκοψαν αρκετούς/ές σε 1000αρι και κάτι άλλους για ποινικό μητρώο επίσης πριν τα αθλήματα. Επίσης στα αθλήματα πριν αρχίσουμε ούτε 100 δεν παίζει να ήμασταν.

Καλά το ποινικό μητρώο δεν στο ελέγχουν πριν δηλώσεις στην προκήρυξη 

Είναι λιγουλάκι κλόουνς. Την ίδια απορία είχα κι εγώ. Δεν θα έπρεπε καν να πατάνε στα ψυχοτεχνικά. Τέλος πάντων. Εγώ στην προκήρυξη είδα ότι τα ψάχνουν αυτεπάγγελτα αλλά το θέμα είναι να τα ψάχνουν πριν φωνάξουν κάποιον.

Kwlotoumpas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 2:38 pm Είναι και η 85 του Μαΐου οπότε λογικά όπως τα λέτε εδώ ήμαστε 400 άτομα σύνολο 

ΕΑΝ μιλάμε για όλους γενικά από τις 17 Ιανουαρίου μέχρι τώρα με τις αναβολές τότε είναι αρκετά ακραίο τόσα λίγα άτομα. Τουλάχιστον κατ' εμέ.
Όπως και να έχει ε αύριο μεθαύριο μάλλον κάτι θα μάθουμε. Λίγο ακόμα.

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Γενικά οι απόψεις διίστανται ένας φίλος μου που έδινε σήμερα λέει ότι ρώτησε τον διευθυντή τής επιτροπής σήμερα και του είπε ότι είμαστε το πολύ 600 άτομα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 7:09 pm Γενικά οι απόψεις διίστανται ένας φίλος μου που έδινε σήμερα λέει ότι ρώτησε τον διευθυντή τής επιτροπής σήμερα και του είπε ότι είμαστε το πολύ 600 άτομα 

Για να δούμε τι θα δούμε.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 7:09 pm Γενικά οι απόψεις διίστανται ένας φίλος μου που έδινε σήμερα λέει ότι ρώτησε τον διευθυντή τής επιτροπής σήμερα και του είπε ότι είμαστε το πολύ 600 άτομα 

Με αυτούς από το Μάιο 600;
Επισκέπτης

Παιδιά το είχα αναφέρει πιο παλιά για τα παιδιά πού ανησυχούσαν ότι ο πίνακας θα εξαντληθεί και μπορεί να μην συμπληρωθούν οι θέσεις. Εδώ είμαστε και θα δείτε. Όσοι πέρασαν τις ΠΚΕ είναι μέσα. Καλή καριέρα λεβέντες.!!👏👏👏👏

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 8:45 pm

Ναι μαζί με αυτούς μιλάμε πάντα.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 9:28 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 03, 2026 8:45 pm

Ναι μαζί με αυτούς μιλάμε πάντα.

Πολύ λίγα άτομα μου φαίνονται τόσοι πολύ κόπηκαν στις πκε 

Επισκέπτης

Σύντομα θα μάθουμε θέλω να πιστεύω.
Επισκέπτης

Καλημέρα, 
Υπάρχει κάποιο νέο ? 
Arapis321

Δημοσίευση από Arapis321 »

Μου είπαν από αρχηγείο θα βγούνε άμεσα οι πίνακες. Μπορεί μέσα στη βδομάδα 
Επισκέπτης

Arapis321 έγραψε: Τετ Φεβ 04, 2026 2:43 pm Μου είπαν από αρχηγείο θα βγούνε άμεσα οι πίνακες. Μπορεί μέσα στη βδομάδα 

Γνωρίζουμε πότε θα γίνει η προσλήψει γιατί μου έδωσαν ένα χαρτί ότι θα γίνει από 7 μέχρι 15 Φεβρουαρίου εγώ είμαι από το Μάιο 

Arapis321

Δημοσίευση από Arapis321 »

Από εβδομάδα μου είπε ο αγενής Κρητικός κύριος που το σήκωσε.
Επισκέπτης

Arapis321 έγραψε: Τετ Φεβ 04, 2026 2:43 pm Μου είπαν από αρχηγείο θα βγούνε άμεσα οι πίνακες. Μπορεί μέσα στη βδομάδα 

Ερώτηση, εσύ είσαι μέσα σε αυτήν την προκήρυξη ή
περιμένεις για άλλη προκήρυξη;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 04, 2026 2:53 pm

Γνωρίζουμε πότε θα γίνει η προσλήψει γιατί μου έδωσαν ένα χαρτί ότι θα γίνει από 7 μέχρι 15 Φεβρουαρίου εγώ είμαι από το Μάιο 

Φαντάσου ότι κάποιοι περιμένουν και από Ιανουάριο 😆. Ελλάδα!

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 2 επισκέπτες