Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Arapis321
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Τότε σε εκείνη την προκήρυξη της Τράπεζας είχαν πάει κάποιοι απέξω κ χρονομετρουσαν. Αλήθεια σας λέω αν δεν εμένα μακριά από Αθήνα θα πήγαινα να είμαι απέξω. Είμαι 100% σίγουρος πως θα μας αδικήσουν.
-
User5000
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 18
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
- Επάγγελμα: Μηχανικός
Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση όταν με το καλό τελειώσεις τη σχολή μετά που σε τοποθετούν σε τμήμα ή μπορείς να διαλέξεις Δίας ή άμεση δράση με περιπολικό ;
-
Επισκέπτης
Θα μας πούνε σε τι μονάδες θα ανοίξει θέσεις και τότε διαλεγουμε με κριτήριο τον βαθμό που θα έχουμε βγει από την σχολή ( τα μαθήματα που δίνουμε δηλαδή)
-
Επισκέπτης
Τα μαθήματα δεν τα κοιτάνε καν αν ρωτήσετε από πέρυσι
-
Arapis321
Καλησπέρα
Έχουμε κάτι νεότερο από τα σημερινά αθλήματα; Μπορεί να μας πει κάποιος πόσοι συμμετείχαν σήμερα ή πόσοι πέρασαν;
Έχουμε κάτι νεότερο από τα σημερινά αθλήματα; Μπορεί να μας πει κάποιος πόσοι συμμετείχαν σήμερα ή πόσοι πέρασαν;
-
Amfivios2000
Καλησπέρα φίλε μου. Αύριο είναι η τελευταία μέρα στα αγωνίσματα , οπότε λογικά Τετάρτη Πέμπτη θα βγουν οι τελικοί πίνακες με πόσους θα πάρουν τελικά και τότε θα φανει αν υπάρχουν ελλείψεις κ πόσες, για να δούμε αν υπάρχει ελπίδα για συμπληρωματική ή νεα προκήρυξη . Λίγα 24ωρα υπομονή ακόμα για να δούμε αν μπορούμε να ελπίζουμε κ εμείς σε κάτι .
-
Arapis321
Άντε να δούμε φίλε, δεν είναι αισιόδοξος όμως. Αφού τους παίρνουν δέκα δεκα, άρα θέλουν να ξεμπερδεψουν.
Μακάρι να τα καταφέρουμε φίλε γιατί προσπαθώ χρόνια κ δεν μπορούσα τα τελευταία χρόνια να μπω
Μακάρι να τα καταφέρουμε φίλε γιατί προσπαθώ χρόνια κ δεν μπορούσα τα τελευταία χρόνια να μπω
-
Amfivios2000
Από 1400 εναπομείναντες να πάρουν 800 είναι δύσκολο βάση λογικής , όπως έχει προαναφερθεί κ σε κάποιες σελίδες πιο πίσω στο φόρουμ. Ακόμα και να συμπληρωθούν τα άτομα σίγουρα θα υπάρξουν παραιτήσεις και στην σχολή και αργότερα μετά στις υπηρεσίες, η λογική δείχνει ότι θα χρειαστεί νέα προκήρυξη. Μακάρι γιατι από ότι έχω δει είμαστε πολλοί που το γουστάρουμε κ δεν μας έχει δωθεί ακόμα η ευκαιρία
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα. Από την στιγμή που τελειώνουν αύριο θα βγάλουν τους πίνακες την επόμενη ημέρα και 5/2 θα ορκιστούμε? Ή 6 με 7 του μηνός αρχίζουν οι ορκωμοσίες όπως αναγράφει στα χαρτιά που μας έδωσαν?
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Θεωρώ από τέταρτη να ξεκινήσουν τα τηλέφωνα για ορκωμοσία
-
Επισκέπτης
Πέρσι οι 600 τελείωσαν τελείωσαν ΠΚΕ 31/01. Οι πίνακες βγήκαν 02/02 ορκίστηκαν 03/02 και η κατάταξη έγινε 05/02.
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Γιατί πρέπει να δώσουν και 2 μέρες τουλάχιστον στον κόσμο να παραιτηθεί από τη δουλειά του.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες