Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Arapis321

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Arapis321 »

Τότε σε εκείνη την προκήρυξη της Τράπεζας είχαν πάει κάποιοι απέξω κ χρονομετρουσαν. Αλήθεια σας λέω αν δεν εμένα μακριά από Αθήνα θα πήγαινα να είμαι απέξω. Είμαι 100% σίγουρος πως θα μας αδικήσουν. 
User5000
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
Επάγγελμα: Μηχανικός

Δημοσίευση από User5000 »

Καλημέρα παιδιά μια ερώτηση όταν με το καλό τελειώσεις τη σχολή μετά που σε τοποθετούν σε τμήμα ή μπορείς να διαλέξεις Δίας ή άμεση δράση με περιπολικό ;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Θα μας πούνε σε τι μονάδες θα ανοίξει θέσεις και τότε διαλεγουμε με κριτήριο τον βαθμό που θα έχουμε βγει από την σχολή ( τα μαθήματα που δίνουμε δηλαδή) 

Επισκέπτης

Τα μαθήματα δεν τα κοιτάνε καν αν ρωτήσετε από πέρυσι
Arapis321

Καλησπέρα 
Έχουμε κάτι νεότερο από τα σημερινά αθλήματα; Μπορεί να μας πει κάποιος πόσοι συμμετείχαν σήμερα ή πόσοι πέρασαν;
Amfivios2000

Δημοσίευση από Amfivios2000 »

Καλησπέρα φίλε μου. Αύριο είναι η τελευταία μέρα στα αγωνίσματα , οπότε λογικά Τετάρτη Πέμπτη θα βγουν οι τελικοί πίνακες με πόσους θα πάρουν τελικά και τότε θα φανει αν υπάρχουν ελλείψεις κ πόσες, για να δούμε αν υπάρχει ελπίδα για συμπληρωματική ή νεα προκήρυξη . Λίγα 24ωρα υπομονή ακόμα για να δούμε αν μπορούμε να ελπίζουμε κ εμείς σε κάτι  .
Arapis321

Άντε να δούμε φίλε, δεν είναι αισιόδοξος όμως. Αφού τους παίρνουν δέκα δεκα, άρα θέλουν να ξεμπερδεψουν.
Μακάρι να τα καταφέρουμε φίλε γιατί προσπαθώ χρόνια κ δεν μπορούσα τα τελευταία χρόνια να μπω 
Amfivios2000

Δημοσίευση από Amfivios2000 »

Arapis321 έγραψε: Δευ Φεβ 02, 2026 1:03 pm Άντε να δούμε φίλε, δεν είναι αισιόδοξος όμως. Αφού τους παίρνουν δέκα δεκα, άρα θέλουν να ξεμπερδεψουν.
Μακάρι να τα καταφέρουμε φίλε γιατί προσπαθώ χρόνια κ δεν μπορούσα τα τελευταία χρόνια να μπω 

Από 1400 εναπομείναντες να πάρουν 800 είναι δύσκολο βάση λογικής , όπως έχει προαναφερθεί κ σε κάποιες σελίδες πιο πίσω στο φόρουμ. Ακόμα και να συμπληρωθούν τα άτομα σίγουρα θα υπάρξουν παραιτήσεις και στην σχολή και αργότερα μετά στις υπηρεσίες, η λογική δείχνει ότι θα χρειαστεί νέα προκήρυξη. Μακάρι γιατι από ότι έχω δει είμαστε πολλοί που το γουστάρουμε κ δεν μας έχει δωθεί ακόμα η ευκαιρία 

Επισκέπτης

Παιδιά αύριο είναι η τελευταία μέρα 
Επισκέπτης

Καλησπέρα. Από την στιγμή που τελειώνουν αύριο θα βγάλουν τους πίνακες την επόμενη ημέρα και 5/2 θα ορκιστούμε? Ή 6 με 7 του μηνός αρχίζουν οι ορκωμοσίες όπως αναγράφει στα χαρτιά που μας έδωσαν?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 02, 2026 8:28 pm Καλησπέρα. Από την στιγμή που τελειώνουν αύριο θα βγάλουν τους πίνακες την επόμενη ημέρα και 5/2 θα ορκιστούμε? Ή 6 με 7 του μηνός αρχίζουν οι ορκωμοσίες όπως αναγράφει στα χαρτιά που μας έδωσαν?

Μένει να φανεί. Άντε να τελειώνουμε.
Επισκέπτης

Θεωρώ από τέταρτη να ξεκινήσουν τα τηλέφωνα για ορκωμοσία 
Επισκέπτης

Πέρσι οι 600 τελείωσαν τελείωσαν ΠΚΕ 31/01. Οι πίνακες βγήκαν 02/02 ορκίστηκαν 03/02 και η κατάταξη έγινε 05/02.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 02, 2026 9:30 pm Θεωρώ από τέταρτη να ξεκινήσουν τα τηλέφωνα για ορκωμοσία 

Να σε πάρουν και να σου πουν πχ ορκίζεσαι Πέμπτη η Παρασκευή ξέρω?
Επισκέπτης

Γιατί πρέπει να δώσουν και 2 μέρες τουλάχιστον στον κόσμο να παραιτηθεί από τη δουλειά του.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες