Z'MAK-304 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα! Θέλω να σας ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό (για μένα τουλάχιστον) τώρα που είχε βγάλει η πυροσβεστική έκανα τα χαρτιά μου και είμαι στους επιτυχόντες. Εάν υπογράψω τελικά σύμβαση με την πυροσβεστική και ως τόσο βγάλει προκήρυξη η αστυνομία, μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου;
Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να με βοηθήσει στην ερώτηση μου; Ας επικεντρωθούμε λίγο σας παρακαλώ στο θέμα της προκήρυξης.
Z'MAK-304 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα! Θέλω να σας ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό (για μένα τουλάχιστον) τώρα που είχε βγάλει η πυροσβεστική έκανα τα χαρτιά μου και είμαι στους επιτυχόντες. Εάν υπογράψω τελικά σύμβαση με την πυροσβεστική και ως τόσο βγάλει προκήρυξη η αστυνομία, μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου;
Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να με βοηθήσει στην ερώτηση μου; Ας επικεντρωθούμε λίγο σας παρακαλώ στο θέμα της προκήρυξης.
Φυσικά και μπορείς, η πυροσβεστική έχει βγάλει συμβάσεις ορισμένου χρόνου, σε αυτές φαντάζομαι εννοείς πως είσαι επιτυχών, οπότε δε σε εμποδίζει κάτι από το να συμμετάσχεις σε μόνιμη προκήρυξη.
Thanos888 Οτι και να λες η χολη που βγαζεις σε προδιδει... μπηκες να μας πεις γτ δε πρεπει να μπουμε και οτι θα γινουμε υπερασπιστες των προδοτων και τετοιες ***** ... σε εχουμε γραμμενο οτι θελουμε θα γινουμε και αμα χρειαστε θα ριξουμε και φαπες, αντε και σε αλλα φορουμ εβγαζες χολη!
Αυτό σε ποια υπηρεσία μπορώ να το εξακριβώσω 100%. Επειδή αλλού διαβάζω ότι πρέπει να κλείσεις πενταετία για να μπορείς να φύγεις αλλού το αντίθετο. Εγώ είμαι στους επιτυχόντες τις προκήρυξης που έβγαλε τώρα η πυροσβεστική για 962 άτομα εποχικό προσωπικό
Ειναι εποχικο προσωπικο. Οποτε θες μεσα σε αυτους τους 6 μηνες φευγεις! Αλλα μετα δεν μπορεις να ξανακανεις τα χαρτια σου για εποχικος πυροσβεστης και φυσικα να ξαναπροσληφθεις σε αυτη την θεση
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Thanos888 Οτι και να λες η χολη που βγαζεις σε προδιδει... μπηκες να μας πεις γτ δε πρεπει να μπουμε και οτι θα γινουμε υπερασπιστες των προδοτων και τετοιες #@^&@! ... σε εχουμε γραμμενο οτι θελουμε θα γινουμε και αμα χρειαστε θα ριξουμε και φαπες, αντε και σε αλλα φορουμ εβγαζες χολη!
Τόσα καταλαβαινεις.. Το μονο που λέω είναι να ξέρετε ποια είναι τα όρια του νόμου και μέχρι που πρέπει να φτάσετε για να τα υπερασπιστειτε. Δεν πρέπει να είστε υπηρέτες καμίας κυβέρνησης, αλλά αυστηρα των νόμων και του Συντάγματος και όχι να τα παραβιάζετε για χάρη των κυβερνώντων. Το να αρνηθείς οποιαδήποτε παράνομη εντολή από ανώτερο σε αυτή τη περίπτωση είναι καθηκον! Και αυτό πρεπει να ισχύει για όλα τα δημόσια επαγγέλματα!
Τι ειδικούς φρουρους, η γεροβασιλη τώρα τρέχει να κάνει και τους υπόλοιπους εποχικους με δημοτικο, πενταετούς... Wolver για την μοριοδότηση , υπάρχει δήλωση του Μητσοτάκη και λέει δεν είναι δυνατόν να μοριοδοτουνται τα κοινωνικά κριτήρια για εποχικους πυροσβεστες. Οπότε αν βγει βλέπω να παίρνουν το ποσοστό που ορίζει ο νόμος ( 10% των θέσεων νομίζω), και ελπίζω να είναι εξολοκλήρου ασεπ η προκήρυξη.