Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Z'MAK-304
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Z'MAK-304 »

Z'MAK-304 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα! Θέλω να σας ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό (για μένα τουλάχιστον) τώρα που είχε βγάλει η πυροσβεστική έκανα τα χαρτιά μου και είμαι στους επιτυχόντες. Εάν υπογράψω τελικά σύμβαση με την πυροσβεστική και ως τόσο βγάλει προκήρυξη η αστυνομία, μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου;

Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να με βοηθήσει στην ερώτηση μου; Ας επικεντρωθούμε λίγο σας παρακαλώ στο θέμα της προκήρυξης.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ναι, μπορείς να κάνεις κανονικά αίτηση όπου θες. Δε σε δεσμεύει κανείς στην πυροσβεστικη, όποτε θες φεύγεις. Και πριν λήξει η σύμβαση.

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Thanos888 »

Z'MAK-304 έγραψε:
Z'MAK-304 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα! Θέλω να σας ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό (για μένα τουλάχιστον) τώρα που είχε βγάλει η πυροσβεστική έκανα τα χαρτιά μου και είμαι στους επιτυχόντες. Εάν υπογράψω τελικά σύμβαση με την πυροσβεστική και ως τόσο βγάλει προκήρυξη η αστυνομία, μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου;

Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να με βοηθήσει στην ερώτηση μου; Ας επικεντρωθούμε λίγο σας παρακαλώ στο θέμα της προκήρυξης.

Φυσικά και μπορείς, η πυροσβεστική έχει βγάλει συμβάσεις ορισμένου χρόνου, σε αυτές φαντάζομαι εννοείς πως είσαι επιτυχών, οπότε δε σε εμποδίζει κάτι από το να συμμετάσχεις σε μόνιμη προκήρυξη.

Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Thanos888 Οτι και να λες η χολη που βγαζεις σε προδιδει... μπηκες να μας πεις γτ δε πρεπει να μπουμε και οτι θα γινουμε υπερασπιστες των προδοτων και τετοιες ***** ... σε εχουμε γραμμενο οτι θελουμε θα γινουμε και αμα χρειαστε θα ριξουμε και φαπες, αντε και σε αλλα φορουμ εβγαζες χολη!

Άβαταρ μέλους
Z'MAK-304
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Αυτό σε ποια υπηρεσία μπορώ να το εξακριβώσω 100%. Επειδή αλλού διαβάζω ότι πρέπει να κλείσεις πενταετία για να μπορείς να φύγεις αλλού το αντίθετο. Εγώ είμαι στους επιτυχόντες τις προκήρυξης που έβγαλε τώρα η πυροσβεστική για 962 άτομα εποχικό προσωπικό
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Ειναι εποχικο προσωπικο. Οποτε θες μεσα σε αυτους τους 6 μηνες φευγεις! Αλλα μετα δεν μπορεις να ξανακανεις τα χαρτια σου για εποχικος πυροσβεστης και φυσικα να ξαναπροσληφθεις σε αυτη την θεση
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Thanos888 Οτι και να λες η χολη που βγαζεις σε προδιδει... μπηκες να μας πεις γτ δε πρεπει να μπουμε και οτι θα γινουμε υπερασπιστες των προδοτων και τετοιες #@^&@! ... σε εχουμε γραμμενο οτι θελουμε θα γινουμε και αμα χρειαστε θα ριξουμε και φαπες, αντε και σε αλλα φορουμ εβγαζες χολη!

Τόσα καταλαβαινεις.. Το μονο που λέω είναι να ξέρετε ποια είναι τα όρια του νόμου και μέχρι που πρέπει να φτάσετε για να τα υπερασπιστειτε. Δεν πρέπει να είστε υπηρέτες καμίας κυβέρνησης, αλλά αυστηρα των νόμων και του Συντάγματος και όχι να τα παραβιάζετε για χάρη των κυβερνώντων. Το να αρνηθείς οποιαδήποτε παράνομη εντολή από ανώτερο σε αυτή τη περίπτωση είναι καθηκον! Και αυτό πρεπει να ισχύει για όλα τα δημόσια επαγγέλματα!

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Φτάνει φυσικα κανείς να είναι ευσυνείδητος κρατικός λειτουργός και όχι πουλημενος επίορκος ή χεστης..
Άβαταρ μέλους
Z'MAK-304
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ρε παιδιά. Τι γίνετε τώρα με τις εκλογές; Σε περίπτωση που ετοιμαζόταν να βγάλει προκήρυξη... Τώρα προλαβαίνει-τον συμφέρει να την βγάλει?
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Δεν ειχε καμια προθεση να βγαλει για φρουρους ο συριζα...
Άβαταρ μέλους
Z'MAK-304
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Εάν!!

Αν ήξερες ότι ετοιμάζει να βγάλει και ήταν σίγουρο.. και γινόταν τώρα αυτό;

Dea

Δημοσίευση από Dea »

Ποτέ των ποτώνΞέρει ότι θα χάσει ο Σύριζα.

Όπως το ήξερε κ η ΝΔ τότε.

Από το καλοκαίρι του 14 έλεγε πως θα πάρει 500 φρουρούς κ μέχρι Φλεβάρη του 15 που έγιναν εκλογές δν εγινε τπτ!

Η προκυρηξη έμεινε στο συρταρι.

Έχει να πάρει φρουρούς 8 χρόνια.

Fsasa

Δημοσίευση από Fsasa »

Εάν είχε και η γιαγιά μου @@ θα ήτανε παππούς
Άβαταρ μέλους
Z'MAK-304
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Πρόσεχε τι λες γιατί Την γιαγιά-παππού σου γιατι Πότε δε ξέρεις τι μπορεί να έχει ο άλλος στο συρτάρι του! 🤣
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Τι ειδικούς φρουρους, η γεροβασιλη τώρα τρέχει να κάνει και τους υπόλοιπους εποχικους με δημοτικο, πενταετούς... Wolver για την μοριοδότηση , υπάρχει δήλωση του Μητσοτάκη και λέει δεν είναι δυνατόν να μοριοδοτουνται τα κοινωνικά κριτήρια για εποχικους πυροσβεστες. Οπότε αν βγει βλέπω να παίρνουν το ποσοστό που ορίζει ο νόμος ( 10% των θέσεων νομίζω), και ελπίζω να είναι εξολοκλήρου ασεπ η προκήρυξη.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες