Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Να ρωτησω σας ηρθε σε εσας σε ποιο μερος θα πατε; Η πας στις φυλακες που σου ηρθαν εξα αρχης και περασες?
Παιδιά καλησπέρα. Στο eMail που σας ηρθε η αιτηση που έχει πού την στέλνουμε; Απανταμε στο ιδιο email;
Αυτά τα παίρνουμε κανονικά ; Γιατί πράγμα είναι;Xris έγραψε:Σε ευχαριστούσε αδερφέ!!!alexandros91 έγραψε: /forum/uploads/28911/1.pdf
/forum/uploads/28911/2.pdf
/forum/uploads/28911/3.pdf
Θέλω να βοηθήσω οπότε και έκανα έτοιμες τις δηλώσεις απλά την εκτυπώνετε και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας.
Άμα δείτε κάποιο λάθος πείτε μου εγώ ο ίδιος τα έκανα δεν τα βρήκα έτοιμα οπότε μπορεί να έχω κάνει κάποιο λάθος.
Πρέπει να είναι 3 αρχεία.
Απαντάμε στο email στέλνοντας το έντυπο που μας έστειλαν; Η απλά τα στέλνουμε όλα στο υπουργείο;
Σε όλους έχει σταλεί e mail
Κανονικά στέλνουμε στο υπουργείο όταν μαζεψουμε όλα τα χαρτιά αυτά τα 3 που ανέβασε ο φίλος μας τι είναι όμως τα παίρνουμε και τα 3 ;
Παιδιά καλό θα ήταν από αύριο να πάρουμε τηλέφωνο και να ρωτήσουμε και για την βεβαίωση για το ύψος αν χρειάζεται να την συμπεριλάβουμε και για την υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της θέσης αν την στέλνουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά ή ξεχωριστά κάπου αλλού. Ας κάνουμε όμως ένα τηλέφωνο να δούμε τι θα πουν στον καθένα και μετα εδώ είμαστε να σχολιάσουμε. Το λέω αυτό διότι προσωπικά όσες φορές είχα πάρει τηλέφωνο τον ΑΣΕΠ, κάθε φορά έπαιρνα διαφορετική απάντηση, το ίδιο και πολλοί από εσάς. Οπότε ό σοι θέλουμε τις σοχ να τηλεφωνήσουμε ώστε να κάνουμε τις διαδικασίες σωστά.
Άκουσα ότι κάλεσαν μονό αυτους που είναι κοντά στα καταστήματα. Ισχύει αυτό η είναι ράδιο αρβύλα.
Το γνωρίζω ότι οι συμβάσεις είναι μέσω του υπουργείου (δεν το διατύπωσα σωστά) απλά προτεινω να δούμε όλοι μας τι θα μας πουν, μην μας κάνουν τα ίδια όπως και ο ΑΣΕΠ εννοώ
- panos80
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Εγω αυτό θα κάνω...Reddot έγραψε:Παιδιά καλό θα ήταν από αύριο να πάρουμε τηλέφωνο και να ρωτήσουμε και για την βεβαίωση για το ύψος αν χρειάζεται να την συμπεριλάβουμε και για την υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της θέσης αν την στέλνουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά ή ξεχωριστά κάπου αλλού. Ας κάνουμε όμως ένα τηλέφωνο να δούμε τι θα πουν στον καθένα και μετα εδώ είμαστε να σχολιάσουμε. Το λέω αυτό διότι προσωπικά όσες φορές είχα πάρει τηλέφωνο τον ΑΣΕΠ, κάθε φορά έπαιρνα διαφορετική απάντηση, το ίδιο και πολλοί από εσάς. Οπότε ό σοι θέλουμε τις σοχ να τηλεφωνήσουμε ώστε να κάνουμε τις διαδικασίες σωστά.
ναι δεν χρειάζεται κατι.Thanos888 έγραψε:Αν στείλουμε υπεύθυνη δήλωση πως δεν αποδεχόμαστε τη ΣΟΧ , δε χρειάζεται να στείλουμε δικαιολογητικά κτλ
Ρε παιδιά αξίζει να πάμε για το 8 μηνο, η υπάρχει πιθανότητα μέχρι να μας διορίσουν να μείνουμε αρκετό καιρό άνεργοι; Γιατί πολλοί από εμάς δεν μένουμε στην περιοχή που θα μας στείλουν.
Καλησπερα, εχω και εγω με την σειρα μου καποιες αποριες. Εγω ας πουμε λογο προσωπικων προβληματων δεν θα μπορουσα να αποδεχτω την προσωρινη προσληψη, υπαρχει περιπτωση εν οψη τον εκλογων κατα το φθινοπωρο να την φαμε οσοι δεν αποδεχτηκαμε την προσωρινη προσληψη; Δλδ να πει για παραδειγμα η νεα κυβερνηση οτι εσεις που ειστε με συμβασεις μονιμοποιηστε. Εσεις που δεν αποδεχτηκατε την προσληψη δεν μπαινεται.
ειναι μια φοβια που εχω και θα ηθελα να την μοιραστω μαζι σας.
ειναι μια φοβια που εχω και θα ηθελα να την μοιραστω μαζι σας.
ΑΝΤΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕ καλη αρχη σε οσους μπουν σοχ εμεις που δεν θα παμε σοχ πρεπει να στειλουμε αιτηση υποχρεωτικα;
Παιδια αν καποιος γνωριζει. Οταν πας σε γιατρους για αυτα που λεει θα περιμενουμε να τα παμε αυτοπρωσοπος αφου μας καλεσουν; Η μολις βγαλουμε ακτινογραφιες κτλ θα πρπεπει να τα παμε εμεις στο υπουργειο?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες