Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
zoupis87
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από zoupis87 »

Να ρωτησω σας ηρθε σε εσας σε ποιο μερος θα πατε; Η πας στις φυλακες που σου ηρθαν εξα αρχης και περασες?
Johnny

Δημοσίευση από Johnny »

Παιδιά καλησπέρα. Στο eMail που σας ηρθε η αιτηση που έχει πού την στέλνουμε; Απανταμε στο ιδιο email;
Άβαταρ μέλους
ilias95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από ilias95 »

Xris έγραψε:
alexandros91 έγραψε: /forum/uploads/28911/1.pdf

/forum/uploads/28911/2.pdf

/forum/uploads/28911/3.pdf

Θέλω να βοηθήσω οπότε και έκανα έτοιμες τις δηλώσεις απλά την εκτυπώνετε και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας.

Άμα δείτε κάποιο λάθος πείτε μου εγώ ο ίδιος τα έκανα δεν τα βρήκα έτοιμα οπότε μπορεί να έχω κάνει κάποιο λάθος.

Πρέπει να είναι 3 αρχεία.

Σε ευχαριστούσε αδερφέ!!!

Αυτά τα παίρνουμε κανονικά ; Γιατί πράγμα είναι;

Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Απαντάμε στο email στέλνοντας το έντυπο που μας έστειλαν; Η απλά τα στέλνουμε όλα στο υπουργείο;
DIM-PAP
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από DIM-PAP »

Σε όλους έχει σταλεί e mail
Άβαταρ μέλους
ilias95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από ilias95 »

Κανονικά στέλνουμε στο υπουργείο όταν μαζεψουμε όλα τα χαρτιά αυτά τα 3 που ανέβασε ο φίλος μας τι είναι όμως τα παίρνουμε και τα 3 ;
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Reddot »

Παιδιά καλό θα ήταν από αύριο να πάρουμε τηλέφωνο και να ρωτήσουμε και για την βεβαίωση για το ύψος αν χρειάζεται να την συμπεριλάβουμε και για την υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της θέσης αν την στέλνουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά ή ξεχωριστά κάπου αλλού. Ας κάνουμε όμως ένα τηλέφωνο να δούμε τι θα πουν στον καθένα και μετα εδώ είμαστε να σχολιάσουμε. Το λέω αυτό διότι προσωπικά όσες φορές είχα πάρει τηλέφωνο τον ΑΣΕΠ, κάθε φορά έπαιρνα διαφορετική απάντηση, το ίδιο και πολλοί από εσάς. Οπότε ό σοι θέλουμε τις σοχ να τηλεφωνήσουμε ώστε να κάνουμε τις διαδικασίες σωστά.
DIM-PAP
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από DIM-PAP »

Άκουσα ότι κάλεσαν μονό αυτους που είναι κοντά στα καταστήματα. Ισχύει αυτό η είναι ράδιο αρβύλα.
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Reddot »

Το γνωρίζω ότι οι συμβάσεις είναι μέσω του υπουργείου (δεν το διατύπωσα σωστά) απλά προτεινω να δούμε όλοι μας τι θα μας πουν, μην μας κάνουν τα ίδια όπως και ο ΑΣΕΠ εννοώ
Άβαταρ μέλους
panos80
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από panos80 »

Reddot έγραψε:Παιδιά καλό θα ήταν από αύριο να πάρουμε τηλέφωνο και να ρωτήσουμε και για την βεβαίωση για το ύψος αν χρειάζεται να την συμπεριλάβουμε και για την υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της θέσης αν την στέλνουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά ή ξεχωριστά κάπου αλλού. Ας κάνουμε όμως ένα τηλέφωνο να δούμε τι θα πουν στον καθένα και μετα εδώ είμαστε να σχολιάσουμε. Το λέω αυτό διότι προσωπικά όσες φορές είχα πάρει τηλέφωνο τον ΑΣΕΠ, κάθε φορά έπαιρνα διαφορετική απάντηση, το ίδιο και πολλοί από εσάς. Οπότε ό σοι θέλουμε τις σοχ να τηλεφωνήσουμε ώστε να κάνουμε τις διαδικασίες σωστά.
Εγω αυτό θα κάνω...
Άβαταρ μέλους
theo12345
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από theo12345 »

Thanos888 έγραψε:Αν στείλουμε υπεύθυνη δήλωση πως δεν αποδεχόμαστε τη ΣΟΧ , δε χρειάζεται να στείλουμε δικαιολογητικά κτλ
ναι δεν χρειάζεται κατι.
XRISTOSDW

Δημοσίευση από XRISTOSDW »

Ρε παιδιά αξίζει να πάμε για το 8 μηνο, η υπάρχει πιθανότητα μέχρι να μας διορίσουν να μείνουμε αρκετό καιρό άνεργοι; Γιατί πολλοί από εμάς δεν μένουμε στην περιοχή που θα μας στείλουν.
dimitris_ker

Δημοσίευση από dimitris_ker »

Καλησπερα, εχω και εγω με την σειρα μου καποιες αποριες. Εγω ας πουμε λογο προσωπικων προβληματων δεν θα μπορουσα να αποδεχτω την προσωρινη προσληψη, υπαρχει περιπτωση εν οψη τον εκλογων κατα το φθινοπωρο να την φαμε οσοι δεν αποδεχτηκαμε την προσωρινη προσληψη; Δλδ να πει για παραδειγμα η νεα κυβερνηση οτι εσεις που ειστε με συμβασεις μονιμοποιηστε. Εσεις που δεν αποδεχτηκατε την προσληψη δεν μπαινεται.
ειναι μια φοβια που εχω και θα ηθελα να την μοιραστω μαζι σας.
teo

Δημοσίευση από teo »

ΑΝΤΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕ καλη αρχη σε οσους μπουν σοχ εμεις που δεν θα παμε σοχ πρεπει να στειλουμε αιτηση υποχρεωτικα;
Άβαταρ μέλους
zoupis87
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από zoupis87 »

Παιδια αν καποιος γνωριζει. Οταν πας σε γιατρους για αυτα που λεει θα περιμενουμε να τα παμε αυτοπρωσοπος αφου μας καλεσουν; Η μολις βγαλουμε ακτινογραφιες κτλ θα πρπεπει να τα παμε εμεις στο υπουργειο?
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες