Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Numbrino
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Numbrino »

Τι να σου πω τα αθλήματα είναι γελοία σε σχέση με άλλα σώματα 1 χιλιόμετρο 100αρι άλμα ύψος μήκος και σφαίρα. Τώρα οι γυναίκες εννοείται πιο πολύ δυσκολεύονται σε χιλιόμετρο και σε σφαίρα.'Αντρας πολύ δύσκολο να κοπεί σε σφαίρα.

Η αλήθεια άλματα δεν έχω δοκιμάσει αλλά φίλος επόπ που πέρασε τώρα 1.90 ύψος χωρις να δοκιμάσει ποτέ απλά λύγιζε τα πόδια του και περνούσε. Σε μήκος πάλι άνετα καθαρά λόγο ύψους, ενώ φίλος του 1.70 έκανε άλματα με το κεφάλι και δυσκολεύονταν Εικόνα. Φαντάσου εγώ που είμαι 1,95 ΕικόναΕικόναΕικόνα. Το 100αρι επίσης πανεύκολο. Το μόνο που θα προπονήσω είναι το χιλιόμετρο, γιατί με 1 πακέτο την ημέρα εδώ και 10 χρόνια δεν μας βλέπω καλά Εικόνα. Αν και φίλος με μισό μήνα προπόνηση το έβγαλε πολύ εζ αν και καπνιστής και αυτός τόσα χρόνια.

Βέβαια άλλο χρόνο αυτοί σε επόπ και παραπάνω μέτρα όμως. Τα αθλήματα είναι σχετικά εύκολα πιστεύω για άτομα με νορμάλ κιλά και μια κανονική φυσική κατάσταση, ούτε κάμψεις έχει, ούτε έλξεις. Τα έχουν για να φύγουν τα τέρμα παρτάλια πιστεύω, κατά τη γνώμη μου. Όπως και Στα ψυχοτεχνικά νορμάλ άτομο δεν κόβεται. Για άντρες πιστεύω καθαρά το χιλιόμετρο θέλει προπόνηση.

Τι να πάρετε προπονητή ρε παιδιά, απλά πάτε σε ένα γήπεδο και προπονηθείτε. Μην πετάτε λεφτά για κάτι που δεν είναι σίγουρο. Μετά έχει και γραπτά και προφορικά

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Numbrino την Τρί Νοέμ 01, 2022 10:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lina944
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Lina944 »

Απλά γυρνούσα από ταξίδι και είχα αλλού το μυαλό,γ αυτό μπερδεύτηκα.

Όσο για τα αθλήματα, ακόμη δεν βγάζω το χρόνο, αλλά πάω για προπόνηση, κρατάω χρόνους κλπ. Απλά όταν κοντεύει η ώρα, σκέφτομαι να πάω για μερικές προπονήσεις στα υπόλοιπα αθλήματα που δεν έχω ιδέα (μην σπάσω και κάνα πόδι μόνη μου) και παράλληλα θα δω και για το τρέξιμο.

Άβαταρ μέλους
the_rock
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από the_rock »

Μπράβο παιδιά μακάρι να ανταμειφθουν οι κόποι όλων μας
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 353
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Θα συμφωνησω με τον Numbrino. Ο personal ειναι απλα ενα δεκανικι στην ανασφαλεια που μας διακατεχει πολλες φορες ολους. Το κλειδι ειναι το ξανα και ξανα και την επομενη και τη μεθεπομενη, να μην αφησεις προπονηση να περασει να μη χαλαρωσεις στον καναπε και πεις αστο μωρε για μια μερα δεν εγινε τιποτα. Καλη μουσικη στα ακουστικα για motivate και δωστου. Αν εχεις θεληση περνας και τα χιλιαρια και τα κατοσταρια και ολα!
Lina944
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Lina944 »

Για το τρέξιμο και εγώ θεωρώ, ότι το πιο βασικό είναι η προσπάθεια που κάνουμε από μόνοι μας. Απλά για τα υπόλοιπα αθλήματα το λέω. Δηλαδή και να βρίσκαμε τις κατάλληλες εγκαταστάσεις, μπορεί να σπάγαμε κάνα πόδι από μόνοι μας. Προσωπικά, πιο πολύ θα ήθελα τον προπονητή, για να μην πάω στις εξετάσεις και κάνω ξαφνικά εκεί πρώτη φορά σφαίρα κλπ.
Sokratis123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Sokratis123 »

Εγώ προσωπικά, με το που βγει η προκήρυξη θα έρθω σε επικοινωνία με personal. Καθαρά να με βοηθήσει με τις τεχνικές κτλ. Και στο κάτω κάτω δεν κοστίζει τα χίλια ευρω και να κάνεις από 1-2 ώρες προπόνηση τη βδομάδα γιε λίγο καιρό.
Police_ΣΦ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 184

Δημοσίευση από Police_ΣΦ »

Εμένα προσωπικά μόνο το χιλιόμετρο με αγχώνει..
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Guardian1 »

Ε αμα σε αγχωνει κανε τρεξιμο ρε φιλε να συνηθιζεις. Τι περιμενεις; Επρεπε ηδη να το προπονεις το 1000αρι ωστε να το εχεις σιγουρο οταν γινουν αθληματα!

Άβαταρ μέλους
Nemesis 93
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Nemesis 93 »

Παιδιά μια ερώτηση να κάνω για τον αδερφό Μου που θέλει να κάνει και αυτός τα χαρτιά για την δικαστική! Μπορεί με απολυτήριο επαλ να κάνει αίτηση; Παντρεμένος ειναι με παιδί ! Και κατι άλλο ... Για να παρεις μερος στην προκήρυξη πρέπει να εχει υπολογιστές και αγγλικά οπωσδήποτε αλλιως δεν μπορεί; Ευχαριστώ αν κάποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει ... Καλη επιτυχία σε ολους !
Police_ΣΦ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Σωστά τα λες πρέπει σιγά σιγά
Άβαταρ μέλους
the_rock
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από the_rock »

Με αυτά που ξέρουμε οι υπολογιστές και τα αγγλικα είναι βασικά για να μπορείς να κανείς αίτηση
Άβαταρ μέλους
Al-g
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Al-g »

Lina944 έγραψε:Για το τρέξιμο και εγώ θεωρώ, ότι το πιο βασικό είναι η προσπάθεια που κάνουμε από μόνοι μας. Απλά για τα υπόλοιπα αθλήματα το λέω. Δηλαδή και να βρίσκαμε τις κατάλληλες εγκαταστάσεις, μπορεί να σπάγαμε κάνα πόδι από μόνοι μας. Προσωπικά, πιο πολύ θα ήθελα τον προπονητή, για να μην πάω στις εξετάσεις και κάνω ξαφνικά εκεί πρώτη φορά σφαίρα κλπ.
Πέρυσι είχα λάβει μέρος σε μια προκυριξη τότε τα αθλήματα δε τα επιανα. Ένας προπονητής μέσα σε 2 μήνες με έφτασε σε σημείο για να τα ποιανω τα αθλήματα. Καλό είναι κάθε μέρα γυμναστήριο και να γυμνάζεις ποδαράκια Χεράκια και κορμό για ενδυνάμωση και ανά 2 μέρες γυπαιδο μαζί με προπονητή. Δε ξέρω αν έχεις ασχοληθεί στο παρελθόν με τα αθλήματα αυτά το δύσκολο να ξέρεις είναι το μήκος. Αν έχεις ερώτηση για τα αθλήματα ρωτά μπορεί να ξέρω να απαντήσω.

Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 353
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Που εισαι ρε Numbrino! Εμαθες τιποτα τελικα που ελεγες χθες;
Numbrino
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Numbrino »

Κάτσε ρε δεν την έχω και αδερφή Εικόνα. Ο πατέρας μου θα ρωτήσει δηλαδή, αυτός τα ξέρει τα κόλπα και έχει επαφές μαζί της Εικόνα.
Police_ΣΦ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Έχουμε τπτ καινούργιο ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες