πως τα ξερεις ολα αυτα;αλεξ έγραψε:Εγω σας το ειχα πει οτι μαιο με αυγουστο θα σκασει για τον στρατο ξηρας, οριστε λοιπον το υπουργειο αμυνας εκανε αιτημα στο οικονομικων οποτε ετοιμαστικε Για αυγουστο για τον στρατο ξηρας αλλα καταταξη να περιμενε αρχες του 2011
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαbarys έγραψε:Εγώ νομίζω ότι άκουσα το Βενιζέλο να λέει ότι η θητεία θα επιστρέψει στο 24μηνο για να μη βαριέται η νέα γενιά που θα είναι εξ'ορισμού άνεργη και ότι θα γίνει υποχρεωτική η θητεία και για τις γυναίκες... Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος...
Παιδιά σήμερα διάβασα στο Έθνος ότι στάλθηκε αίτημα για ΕΠΟΠ στο υπουργείο Οικονομικών και τους επόμενους μήνες θα βγει προκήρυξη. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε.
barys έγραψε:Εγώ νομίζω ότι άκουσα το Βενιζέλο να λέει ότι η θητεία θα επιστρέψει στο 24μηνο για να μη βαριέται η νέα γενιά που θα είναι εξ'ορισμού άνεργη και ότι θα γίνει υποχρεωτική η θητεία και για τις γυναίκες... Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος...
και εγω το ακουσα αλλα δε θυμαμαι που; Μαλλον σε ανεκδοτο... Χαχα

Καλισπερα παιδια... Διαβασα αυτο που γραφει το εθνος και δεν καταλαβα τι εννοει επιχιρισιακες ειδικοτιτες γεν γεα γες; Εννοει μοιπως οτι απλα θα ξανα βγαλουν προκυρηξης για εποπ; Ι κατι το διαφορετικο; Με μπερδεψε το επιχιρισιακες ειδικοτιτες
ας βοηθηση καπιος

Μπορει καποιος να μας πει τι γραφει ακριβως το εθνος; Λεει συγκεκριμενα για ΕΠΟΠ;
Μαρινακι μιν μασας σε λιγο θα βγω να παρω καμνο γιατι ξεμινα και θα παρω και το εθνος να δω τι ακριβος γραφει
νικος έγραψε:Μαρινακι μιν μασας σε λιγο θα βγω να παρω καμνο γιατι ξεμινα και θα παρω και το εθνος να δω τι ακριβος γραφει
Αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μας ενημερωσεις κ εμας. Γιατι δεν μου ειναι ευκολο αυτη τηυν στιγμη να αγορασω την εφημεριδα. Ευχαριστω!
http://www.army.gr/files/Image/imerisiosfiles/20100323/4.jpg
Εδώ είναι το άρθρο σε μορφή εικόνας, από το λινκ που έδωσε στη προηγούμενη σελίδα ο ιχθύς.
Εδώ είναι το άρθρο σε μορφή εικόνας, από το λινκ που έδωσε στη προηγούμενη σελίδα ο ιχθύς.
rabid έγραψε:http://www.army.gr/files/Image/imerisiosfiles/20100323/4.jpg
Ελπιζω να μην ειναι ενα ακομη τρικ των εφημεριδων για να πουλησουν. Οπως κ στην προκηρυξη της στρατολογιας λεγαν οτι βγαινει κ τελικα βγηκε μετα απο ενα χρονο.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 26
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
Δε θελω να ειμαι δυσπιστος αλλα απο το αιτημα του υπουργειου μεχρι την προκυρηξη και καταταξη θα παρει καιρο
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
Ε δεν τις βγάζουνε οι εφημερίδες τις προκηρύξεις. Και δεν σε αναγκάζει κανείς να διαβάσεις ένα άρθρο. Αν πιστεύεις οτι προσπαθεί να παραπληροφορήση τον κόσμο
ΓΜΑΚ έγραψε:Ε δεν τις βγάζουνε οι εφημερίδες τις προκηρύξεις. Και δεν σε αναγκάζει κανείς να διαβάσεις ένα άρθρο. Αν πιστεύεις οτι προσπαθεί να παραπληροφορήση τον κόσμο
Οταν περιμενεις κατι κ το δεις σε εφημεριδα θες δεν θες θα την παρεις γιατι θελεις να μαθεις αυτο το κατι που περιμενεις. Εξαλλου ολοι γνωριζουμε οτι οι ΕΠΟΠ πουλανε κ εχουμε δει πολλακις να εμφανιζονται αρθα που το μονο που λενε τελικα ειναι τα προσοντα που πρεπει να εχει ενας ΕΠΟΠ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
Γι'αυτό υπάρχει και το ίντερνετ δεν σε αναγκάζει κανένας να αγοράσεις κάτι. Το έθνος έχεις και ιστιοσελίδα.

ΓΜΑΚ έγραψε:Γι'αυτό υπάρχει και το ίντερνετ δεν σε αναγκάζει κανένας να αγοράσεις κάτι. Το έθνος έχεις και ιστιοσελίδα.
Το ξερουμε οτι εχει κ ιστιοσελιδα αλλα υπαρχουν κ καποιοι που κοιταζουν γενικα κ αλλες θεσεις που οι εφημεριδα τα εχει πιο αναλυτικα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 2 επισκέπτες