Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 179
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

αλεξ έγραψε:Εγω σας το ειχα πει οτι μαιο με αυγουστο θα σκασει για τον στρατο ξηρας, οριστε λοιπον το υπουργειο αμυνας εκανε αιτημα στο οικονομικων οποτε ετοιμαστικε Για αυγουστο για τον στρατο ξηρας αλλα καταταξη να περιμενε αρχες του 2011
πως τα ξερεις ολα αυτα;

Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 179
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

barys έγραψε:Εγώ νομίζω ότι άκουσα το Βενιζέλο να λέει ότι η θητεία θα επιστρέψει στο 24μηνο για να μη βαριέται η νέα γενιά που θα είναι εξ'ορισμού άνεργη και ότι θα γίνει υποχρεωτική η θητεία και για τις γυναίκες... Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

io

Δημοσίευση από io »

Παιδιά σήμερα διάβασα στο Έθνος ότι στάλθηκε αίτημα για ΕΠΟΠ στο υπουργείο Οικονομικών και τους επόμενους μήνες θα βγει προκήρυξη. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε.
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από takis2 »

barys έγραψε:Εγώ νομίζω ότι άκουσα το Βενιζέλο να λέει ότι η θητεία θα επιστρέψει στο 24μηνο για να μη βαριέται η νέα γενιά που θα είναι εξ'ορισμού άνεργη και ότι θα γίνει υποχρεωτική η θητεία και για τις γυναίκες... Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος...

και εγω το ακουσα αλλα δε θυμαμαι που; Μαλλον σε ανεκδοτο... ΧαχαΕικόνα
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Καλισπερα παιδια... Διαβασα αυτο που γραφει το εθνος και δεν καταλαβα τι εννοει επιχιρισιακες ειδικοτιτες γεν γεα γες; Εννοει μοιπως οτι απλα θα ξανα βγαλουν προκυρηξης για εποπ; Ι κατι το διαφορετικο; Με μπερδεψε το επιχιρισιακες ειδικοτιτες Εικόνα ας βοηθηση καπιος
μαρινα

Δημοσίευση από μαρινα »

Μπορει καποιος να μας πει τι γραφει ακριβως το εθνος; Λεει συγκεκριμενα για ΕΠΟΠ;
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Μαρινακι μιν μασας σε λιγο θα βγω να παρω καμνο γιατι ξεμινα και θα παρω και το εθνος να δω τι ακριβος γραφει
μαρινα

Δημοσίευση από μαρινα »

νικος έγραψε:Μαρινακι μιν μασας σε λιγο θα βγω να παρω καμνο γιατι ξεμινα και θα παρω και το εθνος να δω τι ακριβος γραφει

Αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μας ενημερωσεις κ εμας. Γιατι δεν μου ειναι ευκολο αυτη τηυν στιγμη να αγορασω την εφημεριδα. Ευχαριστω!
rabid

Δημοσίευση από rabid »

http://www.army.gr/files/Image/imerisiosfiles/20100323/4.jpg

Εδώ είναι το άρθρο σε μορφή εικόνας, από το λινκ που έδωσε στη προηγούμενη σελίδα ο ιχθύς.
μαρινα

Δημοσίευση από μαρινα »

rabid έγραψε:http://www.army.gr/files/Image/imerisiosfiles/20100323/4.jpg

Εδώ είναι το άρθρο σε μορφή εικόνας, από το λινκ που έδωσε στη προηγούμενη σελίδα ο ιχθύς.

Ελπιζω να μην ειναι ενα ακομη τρικ των εφημεριδων για να πουλησουν. Οπως κ στην προκηρυξη της στρατολογιας λεγαν οτι βγαινει κ τελικα βγηκε μετα απο ενα χρονο.
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

Δε θελω να ειμαι δυσπιστος αλλα απο το αιτημα του υπουργειου μεχρι την προκυρηξη και καταταξη θα παρει καιρο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ε δεν τις βγάζουνε οι εφημερίδες τις προκηρύξεις. Και δεν σε αναγκάζει κανείς να διαβάσεις ένα άρθρο. Αν πιστεύεις οτι προσπαθεί να παραπληροφορήση τον κόσμο
μαρινα

Δημοσίευση από μαρινα »

ΓΜΑΚ έγραψε:Ε δεν τις βγάζουνε οι εφημερίδες τις προκηρύξεις. Και δεν σε αναγκάζει κανείς να διαβάσεις ένα άρθρο. Αν πιστεύεις οτι προσπαθεί να παραπληροφορήση τον κόσμο

Οταν περιμενεις κατι κ το δεις σε εφημεριδα θες δεν θες θα την παρεις γιατι θελεις να μαθεις αυτο το κατι που περιμενεις. Εξαλλου ολοι γνωριζουμε οτι οι ΕΠΟΠ πουλανε κ εχουμε δει πολλακις να εμφανιζονται αρθα που το μονο που λενε τελικα ειναι τα προσοντα που πρεπει να εχει ενας ΕΠΟΠ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 147

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γι'αυτό υπάρχει και το ίντερνετ δεν σε αναγκάζει κανένας να αγοράσεις κάτι. Το έθνος έχεις και ιστιοσελίδα.Εικόνα
μαρινα

Δημοσίευση από μαρινα »

ΓΜΑΚ έγραψε:Γι'αυτό υπάρχει και το ίντερνετ δεν σε αναγκάζει κανένας να αγοράσεις κάτι. Το έθνος έχεις και ιστιοσελίδα.Εικόνα

Το ξερουμε οτι εχει κ ιστιοσελιδα αλλα υπαρχουν κ καποιοι που κοιταζουν γενικα κ αλλες θεσεις που οι εφημεριδα τα εχει πιο αναλυτικα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 2 επισκέπτες