Ιατρικές εξετάσεις στις Ειδικές Δυνάμεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 46
Πάθηση νούμερο 300 στο ΦΕΚ, ψωρίαση σε περιορισμένη έκταση Ι2.
Εχω ελειψη ενζημου θα εχω προβλημα για ΛΟΚ; Δεν ειναι κατι θεμα υγειας αυτο αλλα δεν πρεπει να παρω καπια φαρμακα και να φαω κουκια. Στους Γιατρους θα το πω στα εμβολια κλπ... Θα εχω προβλημα; Μπενω Δευτερα στο ΚΕΕΔ
-
- Στρατηγός
Έχει αναφερθεί σε αντίστοιχο θέμα και έχω απαντήσει.
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εχει οστεοχονδριτιδα, μπορει να Υπηρετησει στις ειδικες δυναμεις; Συγνωμη αν εχει απαντηθει αλλα δεν το βρηκα. Ευχαριστω
ΧρηστοςΜ έγραψε:Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εχει οστεοχονδριτιδα, μπορει να Υπηρετησει στις ειδικες δυναμεις; Συγνωμη αν εχει απαντηθει αλλα δεν το βρηκα. Ευχαριστω
Καλησπέρα Χρήστο. Λοιπόν έχουμε και λέμε. Έχεις μια πάθηση η οποία έχει κάποιες βαθμίδες. Ανάλογα λοιπόν την βαρύτητα της πάθησης, εμείς εδώ δεν μπορούμε όπως καταλαβαίνεις να σε εξετάσουμε. Εάν χρήζεις χειρουργικής επέμβασης, τότε δυστυχώς φίλε μου όχι απλά δεν θα υπηρετήσεις στις ειδικές δυνάμεις, άλλα εαν έχεις σημαντική δυσκαμψία τότε πιθανόν να σου αλλάξουν και το "Ι". Όμως εαν μπορέσεις με μια συντηρητική θεραπεία να βελτιώσεις την κατάσταση, τότε θα ζητήσεις αναβολή και θα επιστέψεις για επανεξέταση υγιής. Περαστικά.
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Ηθελα να αναφερω οτι πλεον δεν εχω κανενα πονο στο γονατο, μπορω να τρεχω αμετρητα χιλιομετρα και εχω πληρη κινηση σαυτο το σημειο. Το προβλημα ειναι μοναχα εμφανισιακα που κανει ενα καρουμπαλο (αν γνωριζεις). Αν δεν το αναφερω υπαρχει περιπτωση να εξεταστει; Ευχαριστω για το χρονο σου. 

Καλησπέρα, γνωρίζετε αν υπάρχει πιθανότητα να κριθώ Ι2 επειδή έχω αλλεργία στην ωμή ντομάτα και τους ξηρούς καρπούς; Επιθυμώ να υπηρετήσω στους πεζοναύτες και φοβάμαι μήπως υπάρξει πρόβλημα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Λοιπον θα ηθελα να ρωτησω... Εφοσον καποιον τον δεχτουν στα αλεξιπτωτα αμα του βρουν προβλημα στην μεση η στα ποδια π. Χ τον κοβουν μονο απο αλεξιπτωτα ή και απο τις Ε. Δ γενικοτερα...
Ρωταω επειδη εξονυχιστικες εξετασεις κανουν μονο στους Αλεξιπτωτιστες...
GreekSoldier έγραψε:Λοιπον θα ηθελα να ρωτησω... Εφοσον καποιον τον δεχτουν στα αλεξιπτωτα αμα του βρουν προβλημα στην μεση η στα ποδια π. Χ τον κοβουν μονο απο αλεξιπτωτα ή και απο τις Ε. Δ γενικοτερα...
Ως προς το κόψιμο και ως προς τις προυποθέσεις για κατάταξη στα αλεξίπτωτα, σου παραθέτω τα link του forum μας, και θα βρείς εκεί τις πληροφορίες που αναζητάς, διότι σε αυτό το topic ποστάρουμε αποκλειστικά για πληροφορίες Ιατρικών εξετάσεων στις Ε. Δ.
Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα
Κόψιμο από τις Ειδικές Δυνάμεις
Εξαρταται τι προβλημα θα σου βρουν, εαν σου βρουν κατι που σου αλλαζει το Ι ή σε κανει ακαταλληλο για ειδικες δυναμεις τοτε ναι θα φυγεις. Ολα ειναι στο ΦΕΚ και βαση αυτου πορευονται.
Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για τις εξετασεις που γινονται στο πευκο εχω επινα ενα χαπι για την πιεση αλλα το εκοψα πηγα προσφατα στον γιατρο και ιεμαι μια χαρα δεν θα το αναφερω πιστευετε να εχω προβλημα με τις εξετασεις που θα κανουμε την πρωτη μερα...
-
- Στρατηγός
Αν δεν το παίρνεις πλέον δεν θα έχεις πρόβλημα, αν το έπαιρνες θα είχες γιατί στις ειδικές δυνάμεις απαγορεύεται η λήψη χαπιών.
Ευχαριστω greek army για την γρηγορη απαντηση και εγω δεν πιστευω να εχω προβλημα με τις εξετασεις που θα κανουνε.
Παιδια γεια σας μια ερωτηση να κανω. Εχω ενα σημαδι στον λαιμο μου μοιαζει με πιπιλια αλλα ειναι απο τοτε π Γεννήθηκα... Λετε να με κοψουν?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης