Στρατός και σχέση

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
gewrgia

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από gewrgia »

Το αγορι μου ειναι φανταρος σχεδον 2 μηνες κ τωρα ειναι στι σπαρτη... Ι αποσταση μας ειναι 8 ωρες μακρια... Εκει εχει ερκετες εξοδους... Φοβαμαι λιγο μηπως βρει καμια αλλη εκει αν κ μου δειχνει οτι μ'αγαπαει... Ομως εγω φοβαμαι μηπως τον χασω... Τον αγαπαω πολυ... Θα ηθελα να με βοηθησετε... Να μου πειτε αν αυτα που σκεφτομαι απλα ειναι βλακειες... Η μπορει κ να συμβει... ΕικόναΕικόναΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 42

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

gewrgia έγραψε:Το αγορι μου ειναι φανταρος σχεδον 2 μηνες κ τωρα ειναι στι σπαρτη... Ι αποσταση μας ειναι 8 ωρες μακρια... Εκει εχει ερκετες εξοδους... Φοβαμαι λιγο μηπως βρει καμια αλλη εκει αν κ μου δειχνει οτι μ'αγαπαει... Ομως εγω φοβαμαι μηπως τον χασω... Τον αγαπαω πολυ... Θα ηθελα να με βοηθησετε... Να μου πειτε αν αυτα που σκεφτομαι απλα ειναι βλακειες... Η μπορει κ να συμβει... ΕικόναΕικόναΕικόνα

Απο την στιγμή που σου δείχνει ότι σε αγαπάει, δείξτου και εσύ λίγη εμπιστοσύνη και μην τρελένεσαι. Και φυσικά σε καμία περίπτωση να μην τον πιέσεις γιατί θα είναι πολύ άσχημο και οι συνέπειες μπορεί και να είναι καταστροφικές! Δείξε κατανόηση γιατί μέσα ίσως και να υπάρχει πίεση και να του δείχνεις σε κάθε ευκαιρία το πόσο τον νοιάζεσαι και πόσο τον αγαπάς!
Gewrgia

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Gewrgia »

Του δειχνο οτι τον αγαπαω κ εγω... Εικόνακ ολα αυτα που σκεφτομαι οτι ισως με τοσους εξοδους που εχει εκει βρει καμια αλλη δεν του τα λεω γιατι δεν θελω να τον πιεσω... Αλλα εγω φοβαμαι μηπως συμβει κατι τετοιο κ τον χασω... Εικόνααν κ δεν μου εχει δωσει ποτε τετοιο δικαιωμα 1μιση χρονω που ειμαστε μαζι... Αλλα ποτε μην λες ποτε... Θα ηθελα να με βοηθησετε να μου πειτε αν ισχυουν αυτα που σκεφτομαι... Η ισως τα σκεφτομαι επειδη 1η φορα ειμαστε τοσο μακρυα...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 42

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σου είπα... Δεν έχει να κάνει με τον Στρατό και όλη μέρα εξοδούχος να είναι, πάλι είναι θέμα εμπιστοσύνης και επιλογών! Όπως είπες και μόνη σου έχετε 1μιση χρόνο σχέση και αυτό τα λέει όλα... Δηλαδή τώρα περιμένει να βγεί έξω για να βρεί γυναίκα; Μην τρελένεσαι, φυσιολογικό είναι να σου περνάνε περίεργες σκέψεις απο το μυαλό αλλά χαλάρωσε... Σου είπα πως θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την κατάσταση πιο πάνω και το γνωρίζεις και εσύ η ίδια! Εικόνα
gewrgia

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από gewrgia »

Εχεις δικιο σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου... Απλα αγχωνομαι λιγο ισως επειδη τον αγαπαω πολυ... Κ ειναι μακρυα μου... Εχει κανει πολλα για μενα κ ετσι μου εχει δειξει κ αυτος οτι μ'αγαπαει... Κ παλι σε ευχαριστω... Εικόνα
Nikcy

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Nikcy »

Βρε παιδιά, εμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι όταν βγαίνει απο τον στρατόη ώρα 13.00 το μεσημέρι, δεν μου στέλνει Ούτε 1 msg οτι βγήκε,

(εγω σπουδάζω περίπου 70χιλ, μακριά)

και θυμάται να μου μιλήσει μετά τις 20.30 το βράδυ.

Με στεναχωρεί αυτό! Ποιά είναι η γνώμη σας;

cristina
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από cristina »

Nikcy έγραψε:Βρε παιδιά, εμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι όταν βγαίνει απο τον στρατό η ώρα 13.00 το μεσημέρι, δεν μου στέλνει Ούτε 1 msg οτι βγήκε,

δώσε μας το τηλέφωνο του να τον πάρουμε τηλ και να του πούμε να σου στέλνει κανένα smsτζάκιΕικόνα

Rafale!!!
Άβαταρ μέλους
ar93
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από ar93 »

Βρε κορίτσια, έχετε πρόβλημα στη σχέση σας και περιμένετε να σας το λύσει μία συζήτηση στο forum; Αν και έχω όλη την καλή διάθεση να βοηθήσω (κι εγώ και οι υπόλοιποι) δεν μπορούμε να λύσουμε προβλήματα σχέσεων παρά μόνο να δώσουμε καμία συμβουλή! Νίκη, ίσως το αγόρι σου είναι πιεσμένο από τον στρατό και δεν έχει όρεξη για πολλά, γι'αυτό σου μιλάει το βράδυ... Ίσως δεν έχει όρεξη για μετακινήσεις (έστω και 70 χμ) ... Δεν μπορεί κανείς να σου πει με σιγουριά! Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το συζητήσεις μαζί του αν κάτι σε ενοχλεί και θα βρεθεί λύση (αν το θέλετε και οι δύο) ! Καλή τύχη... Εικόνα
ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

Nikcy έγραψε:Βρε παιδιά, εμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι όταν βγαίνει απο τον στρατόη ώρα 13.00 το μεσημέρι, δεν μου στέλνει Ούτε 1 msg οτι βγήκε,

Γιατι μετα τις 20.30 τελειωνουν οι αγγαριες-μαγειρια-εστιατορια κτλΕικόναΕικόνα οποτε βρισκει ο ανθρωπος την ευκαιρια τετοια ωρα να σου μιλησει για σκεψου το λιγο και αυτοΕικόνα
cristina
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Στρατός και σχέση

ar93 δεν νομίζω ότι η κατάλληλη λέξη θα ήταν συμβουλή αλλά καλύτερα Παράθεση προσωπικών απόψεων. Δηλαδή χαλαρή κουβεντούλα σε συγκεκριμένο προβληματισμό της νίκης η της κάθε νίκης που έχει ανάλογες αναζητήσεις.
Rafale!!!
Άβαταρ μέλους
ar93
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από ar93 »

Πες το κι έτσι... Αυτό που εννοώ είναι ότι πέρα από τη γνώμη μας λύση δεν μπορούμε να βρούμε εμείς!
ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ
cristina
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Στρατός και σχέση

ar93 έγραψε:Πες το κι έτσι... Αυτό που εννοώ είναι ότι πέρα από τη γνώμη μας λύση δεν μπορούμε να βρούμε εμείς!

Εικόνα

Rafale!!!
chrisv
Πολίτης
Πολίτης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από chrisv »

Γεια σας κ απο εμένα. Ειμαι σε σοβαρή σχέση με μια κοπέλα εδώ και 5,5 χρόνια και επειδή Συζούσαμε Όλα αυτά τα χρόνια (ως φοιτητές) και επειδή έχουμε καταγωγή από την ίδια πόλη δεν ξέρουμε καν πως είναι να κάνεις μήνες να δεις τον άλλο. Το μέγιστο διάστημα που μείναμε χώρια ήταν 3 εβδομάδες. Γενικά αγαπιόμαστε, είμαστε πλέον εξαρτημένοι ο ένας από τον άλλο και όταν κάνουμε να βρεθούμε έστω 2 μέρες αρχίζουν οι καβγάδες και τα νεύρα από την πλευρά της Για διάφορους λόγους (όχι μόνο λόγω απόστασης). Με όλα όσα έχω διαβάσει εδώ φαίνεται ότι η σχέση είναι καταδικασμένη (εδώ ο λόγος κατά τη γνώμη μου θα ήταν έλλειψη εμπιστοσύνης-π. Χ οτι δε θα μπορώ να προσφέρω τίποτα από απόσταση κτλ).Γενικά δε θέλω με τίποτα να τη χάσω-ειδικά μέσα στο στρατό... Δε νομίζω ότι μπορώ να το αντέξω...

Υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει η σχέση μας;

Ευχαριστώ πολύ

Pavlos K.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Pavlos K. »

chrisv έγραψε:Γεια σας κ απο εμένα. Ειμαι σε σοβαρή σχέση με μια κοπέλα εδώ και 5,5 χρόνια και επειδή Συζούσαμε Όλα αυτά τα χρόνια (ως φοιτητές) και επειδή έχουμε καταγωγή από την ίδια πόλη δεν ξέρουμε καν πως είναι να κάνεις μήνες να δεις τον άλλο. Το μέγιστο διάστημα που μείναμε χώρια ήταν 3 εβδομάδες. Γενικά αγαπιόμαστε, είμαστε πλέον εξαρτημένοι ο ένας από τον άλλο και όταν κάνουμε να βρεθούμε έστω 2 μέρες αρχίζουν οι καβγάδες και τα νεύρα από την πλευρά της Για διάφορους λόγους (όχι μόνο λόγω απόστασης). Με όλα όσα έχω διαβάσει εδώ φαίνεται ότι η σχέση είναι καταδικασμένη (εδώ ο λόγος κατά τη γνώμη μου θα ήταν έλλειψη εμπιστοσύνης-π. Χ οτι δε θα μπορώ να προσφέρω τίποτα από απόσταση κτλ).Γενικά δε θέλω με τίποτα να τη χάσω-ειδικά μέσα στο στρατό... Δε νομίζω ότι μπορώ να το αντέξω...

Υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει η σχέση μας;

ρωτάς άγνωστους για τη σχέση σου, μυστήρια πράγματα. Προφανώς και θα ζοριστείτε, το αν θα αντέξετε ή όχι εξαρτάται από εσάς.

Ευχαριστώ πολύ

αλεξανδρος γ.
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από αλεξανδρος γ. »

Καλημερα υπεροχα πλασματα και απο εμενα

ρε παιδια τι κανουμε τωρα σε φορουμ στρατου κουβεντιαζουμε για τις σχεση μας ; Μια ειναι η λυση η κανουν υπομονη και οι 2 μεριες... Η το διαλιουνε το χωριο πριν χωριστουν δεν υπαρχει αλλη επιλογη... Εκτος αν καποιος ειναι τυχερος σαν εμενα γιατι τωρα που θα φυγω η κοπελα μου δινει πανελλαδικες οποτε και να εμενα δεν θα την εβλεπα λογο διαβασματος...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης