Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε, προσπαθεί να αποδείξει τώρα πόσους μήνες ότι δε θα ξανά βγάλει και μετά στο καπάκι λέει μακάρι να έχουμε κάτι καλό σύντομα.. Ο τύπος τρολαρει και έχει κλείσει το νήμα 2 φορές με το να ασχολούμαστε.. καλύτερα να συζητάμε πάνω στα νέα που ακούμε, αφήστε τον αστυνόμο ρε να κάνει τη δουλειά του😂
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Panagouleas94 έγραψε:Παιδια με 2510 από γελ εχω ελπιδες ;

Με τις περσινές βάσεις είσαι εκτός αλλά λογικά θα είναι κάπως πιο χαμηλές σε σύγκριση με την προηγούμενη, προσωπική μου άποψη βγάλε ότι δίπλωμα μπορείς οχι ότι τα μόρια σου είναι κακα απλά για σιγουριά..πάρε κι άλλες γνώμες εγώ πάντως αυτό θα έκανα!

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 348

Δημοσίευση από Guardian »

Η λογικη του να βγει η προκηρυξη τον Ιανουαριο ειναι για να εχουν υπογραψει συμβαση οι νεοι συνοριοφυλακες και να μη μπορουν να παραιτηθουν και μεινει ξεκρεμαστη η συνοριοφυλακη!
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Βάση οικονομικών εάν δν είχαμε τον COVID θα έβγαινε φέτος είχανε πει έχεις δίκιο Guardian απλά μετά είπα από μέσα τον δν θα βγει τώρα το 20 λόγω οικονομικών και έριξαν βάρος στους εποπ που θα βγάλει και πάνε την προκήρυξη για το 21 το καλοκαίρι καλά καλά η προηγουμενη σειρά δεν έχει κλείσει ένα χρόνο μέσα!! Αυτές τις πληροφορίες μου είπαν αλλά έχουν λογική πιστεύω!
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Tilemos »

ΕΦ21 έγραψε:Βάση οικονομικών εάν δν είχαμε τον COVID θα έβγαινε φέτος είχανε πει έχεις δίκιο Guardian απλά μετά είπα από μέσα τον δν θα βγει τώρα το 20 λόγω οικονομικών και έριξαν βάρος στους εποπ που θα βγάλει και πάνε την προκήρυξη για το 21 το καλοκαίρι καλά καλά η προηγουμενη σειρά δεν έχει κλείσει ένα χρόνο μέσα!! Αυτές τις πληροφορίες μου είπαν αλλά έχουν λογική πιστεύω!
Ευχαριστουμε πολύ για τις πληροφορίες σου. Αλλά μην υποχρεώνεσαι άλλο μας κάνεις να νιώθουμε άσχημα

Manthos_997
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Manthos_997 »

Ρε μαγκες εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο σοβαρο αλλα αν ξερει καποιος να μου απαντησει πιστευετε οτι τα βισματα υπαρχουν σε τετοιες προκυεηξεις ή οχι; . Γιατι εχω ακουσει πολλα
Άβαταρ μέλους
DrTEO
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από DrTEO »

Manthos_997 έγραψε:Ρε μαγκες εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο σοβαρο αλλα αν ξερει καποιος να μου απαντησει πιστευετε οτι τα βισματα υπαρχουν σε τετοιες προκυεηξεις ή οχι; . Γιατι εχω ακουσει πολλα
Παντού υπάρχουν φίλε μου

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Και αστυνομικοι απο την αστυφυλακων εχουν κανει απατεωνιες και εγκληματα,δε λεει κατι οτι μπηκαν απο προκηρυξη!
Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Μαυρος94 »

Νομίζω τα ανάπηρα που μπήκαν στην αστυνομία τν έχουν κάνει μπούρδελο.. Όχι όλοι βέβαια αλλά αρκετή.. στο τέλος δν θα ξαναβγεί
Manthos_997
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

καλα ναι γιατι εχω διαβασει και εγω διαφορα γιαυτο ρωταω και εχω αυτη την διαφωνια με.κατι φιλους μου ..μου λενε οτι δεν χωρανε βισματα σε τετοιες προκυρηξεις αλλα εγω δεν το πιστευω ...τεσπα αρα παντου υπαρχουν.. θελουμε δεν θελουμε θα μας την φανε την θεση εγω εχω 2.670
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Tilemos »

Manthos_997 έγραψε:καλα ναι γιατι εχω διαβασει και εγω διαφορα γιαυτο ρωταω και εχω αυτη την διαφωνια με.κατι φιλους μου ..μου λενε οτι δεν χωρανε βισματα σε τετοιες προκυρηξεις αλλα εγω δεν το πιστευω ...τεσπα αρα παντου υπαρχουν.. θελουμε δεν θελουμε θα μας την φανε την θεση εγω εχω 2.670
Με 2670 δεν σου τρώει τη θέση ούτε ο γιος του Μητσοτάκη

Manthos_997
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

μπορει να εχω και 2.570 δεν θυμαμαι καλα αλλα δεν ειναι πολλα ρε..πεευσι ειχε 2.580 οποτε λιγο αν ανεβουν την εχασα
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Θα βγει και προξηρυξη 5.000 εποπ παιδια..πολυς κοσμος εχει απορροφηθει!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες