Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Παιδιά δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε, προσπαθεί να αποδείξει τώρα πόσους μήνες ότι δε θα ξανά βγάλει και μετά στο καπάκι λέει μακάρι να έχουμε κάτι καλό σύντομα.. Ο τύπος τρολαρει και έχει κλείσει το νήμα 2 φορές με το να ασχολούμαστε.. καλύτερα να συζητάμε πάνω στα νέα που ακούμε, αφήστε τον αστυνόμο ρε να κάνει τη δουλειά του😂
Panagouleas94 έγραψε:Παιδια με 2510 από γελ εχω ελπιδες ;
Με τις περσινές βάσεις είσαι εκτός αλλά λογικά θα είναι κάπως πιο χαμηλές σε σύγκριση με την προηγούμενη, προσωπική μου άποψη βγάλε ότι δίπλωμα μπορείς οχι ότι τα μόρια σου είναι κακα απλά για σιγουριά..πάρε κι άλλες γνώμες εγώ πάντως αυτό θα έκανα!
Η λογικη του να βγει η προκηρυξη τον Ιανουαριο ειναι για να εχουν υπογραψει συμβαση οι νεοι συνοριοφυλακες και να μη μπορουν να παραιτηθουν και μεινει ξεκρεμαστη η συνοριοφυλακη!
Βάση οικονομικών εάν δν είχαμε τον COVID θα έβγαινε φέτος είχανε πει έχεις δίκιο Guardian απλά μετά είπα από μέσα τον δν θα βγει τώρα το 20 λόγω οικονομικών και έριξαν βάρος στους εποπ που θα βγάλει και πάνε την προκήρυξη για το 21 το καλοκαίρι καλά καλά η προηγουμενη σειρά δεν έχει κλείσει ένα χρόνο μέσα!! Αυτές τις πληροφορίες μου είπαν αλλά έχουν λογική πιστεύω!
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Ευχαριστουμε πολύ για τις πληροφορίες σου. Αλλά μην υποχρεώνεσαι άλλο μας κάνεις να νιώθουμε άσχημαΕΦ21 έγραψε:Βάση οικονομικών εάν δν είχαμε τον COVID θα έβγαινε φέτος είχανε πει έχεις δίκιο Guardian απλά μετά είπα από μέσα τον δν θα βγει τώρα το 20 λόγω οικονομικών και έριξαν βάρος στους εποπ που θα βγάλει και πάνε την προκήρυξη για το 21 το καλοκαίρι καλά καλά η προηγουμενη σειρά δεν έχει κλείσει ένα χρόνο μέσα!! Αυτές τις πληροφορίες μου είπαν αλλά έχουν λογική πιστεύω!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 42
Ρε μαγκες εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο σοβαρο αλλα αν ξερει καποιος να μου απαντησει πιστευετε οτι τα βισματα υπαρχουν σε τετοιες προκυεηξεις ή οχι; . Γιατι εχω ακουσει πολλα
Παντού υπάρχουν φίλε μουManthos_997 έγραψε:Ρε μαγκες εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο σοβαρο αλλα αν ξερει καποιος να μου απαντησει πιστευετε οτι τα βισματα υπαρχουν σε τετοιες προκυεηξεις ή οχι; . Γιατι εχω ακουσει πολλα
Και αστυνομικοι απο την αστυφυλακων εχουν κανει απατεωνιες και εγκληματα,δε λεει κατι οτι μπηκαν απο προκηρυξη!
Νομίζω τα ανάπηρα που μπήκαν στην αστυνομία τν έχουν κάνει μπούρδελο.. Όχι όλοι βέβαια αλλά αρκετή.. στο τέλος δν θα ξαναβγεί
-
- Αρχιλοχίας
καλα ναι γιατι εχω διαβασει και εγω διαφορα γιαυτο ρωταω και εχω αυτη την διαφωνια με.κατι φιλους μου ..μου λενε οτι δεν χωρανε βισματα σε τετοιες προκυρηξεις αλλα εγω δεν το πιστευω ...τεσπα αρα παντου υπαρχουν.. θελουμε δεν θελουμε θα μας την φανε την θεση εγω εχω 2.670
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Με 2670 δεν σου τρώει τη θέση ούτε ο γιος του ΜητσοτάκηManthos_997 έγραψε:καλα ναι γιατι εχω διαβασει και εγω διαφορα γιαυτο ρωταω και εχω αυτη την διαφωνια με.κατι φιλους μου ..μου λενε οτι δεν χωρανε βισματα σε τετοιες προκυρηξεις αλλα εγω δεν το πιστευω ...τεσπα αρα παντου υπαρχουν.. θελουμε δεν θελουμε θα μας την φανε την θεση εγω εχω 2.670
-
- Αρχιλοχίας
μπορει να εχω και 2.570 δεν θυμαμαι καλα αλλα δεν ειναι πολλα ρε..πεευσι ειχε 2.580 οποτε λιγο αν ανεβουν την εχασα
Θα βγει και προξηρυξη 5.000 εποπ παιδια..πολυς κοσμος εχει απορροφηθει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες