Όχι θες άλλες, ισχύουν έως 3 μήνες.
Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάτι νεότερο, μόνο ότι ξέρουμε όλοι μας. Ας ελπίσουμε ότι θα βγει η προκήρυξη αρχές του έτους και όχι το καλοκαίρι που βγαίνουν συνήθως. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο εκ των έσω, ας μας ενημερώσει.
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Ευχαριστώ αδερφέ έβαζα και αγγλικά τώρα είναι εντάξει το βγάλα. Να σαι καλά
Τις καρτέλες τις ξεκινάμε ή περιμένουμε ανακοίνωση ;
Καλησπέρα σε όλους ! Όσοι έχετε πάρει τις καρτέλες, ξεκινήστε να περνάτε γιατρούς γιατί βλέπω από βδομάδα να μας φωνάζουν για ΠΚΕ.
Ρε παιδιά συγνώμη πως τις παίρνετε αυτές τις καρτέλες, εμένα γιατί δεν μου είπαν τίποτα, ούτε τηλέφωνο ούτε ένα μήνυμα κατι;
Πήγαινε στο ΑΤ που προσκόμισες τα χαρτιά σου και ζήτα την εσύ. Ή πάρε ένα τηλ και ρώτα τους. Γνώμη μου είναι να μην το αφήσεις, πρέπει να έχεις πάρει υπογραφή από όλους τους γιατρούς πριν τις ΠΚΕ.
Εγώ όταν πήγα στο τμήμα να πάρω την καρτέλα μου, μου είπαν ότι οι ΠΚΕ θα γίνουν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου κατά πάσα πιθανότητα στην Αθήνα
Παιδιά καλησπέρα να ρωτήσω πως θα διεξαχθούν οι εξετάσεις με ποια σειρά; Μέσα σε 3 μέρες δηλαδή θα μας ζητήσουν να περάσουμε απ όλα ή την επόμενη εβδομάδα πχ υγειονομικά και την μεθεπόμενη ψυχομετρηκα και αθληματα ; Ευχαριστώ
1η ημέρα Ψυχοτεχνικά,2η ημέρα Υγειονομικά και 3η ημέρα Αθλήματα.
Θα πάρω τηλέφωνο ναι για να ρωτήσω!
Ναι όμως συγνώμη, μπορεί να πάει ο καθένας να ρωτήσει πχ και ένας που είναι σειρά 140 στη Β’ κατηγορία; Ή μέχρι έναν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων πρέπει να ρωτήσουν αν μπορούν να πάρουν την καρτέλα;
Δηλαδή με λίγα λόγια μέχρι ποιον αριθμό στη σειρά των πινάκων μπορεί κάποιος να πάρει την καρτέλα;
Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Ναι όμως συγνώμη, μπορεί να πάει ο καθένας να ρωτήσει πχ και ένας που είναι σειρά 140 στη Β’ κατηγορία; Ή μέχρι έναν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων πρέπει να ρωτήσουν αν μπορούν να πάρουν την καρτέλα;
Δηλαδή με λίγα λόγια μέχρι ποιον αριθμό στη σειρά των πινάκων μπορεί κάποιος να πάρει την καρτέλα;
Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Η διαταγή που τους ήρθε χθες το πρωί λέει μέχρι 7 του μήνα θα πρέπει όλη να έχουν παραλάβει την καρτέλα τους
Επίσης είναι με δικιά σου ευθύνη να πας ούτε εμένα με πήραν κανένα τηλέφωνο πήγα μόνη μου
Επίσης είναι με δικιά σου ευθύνη να πας ούτε εμένα με πήραν κανένα τηλέφωνο πήγα μόνη μου
Στην α κατηγορία είναι μέχρι 400 και στην β μέχρι 100Artemios έγραψε: Τετ Νοέμ 06, 2024 5:55 pm Θα πάρω τηλέφωνο ναι για να ρωτήσω!
Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Εγώ δηλαδή που είμαι σειρά 102 στη Β’ κατηγορία τι να κάνω να πάω να ρωτήσω;
Ρώτα άμα θες
Αλλά μέσα στην προκήρυξη άμα δεις γράφει τον αριθμό που θα καλέσει σύνολο σελίδα 24
Αλλά μέσα στην προκήρυξη άμα δεις γράφει τον αριθμό που θα καλέσει σύνολο σελίδα 24
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες