Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Psyxiatreio

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Psyxiatreio »

Episkeptis97 έγραψε: Τρί Νοέμ 05, 2024 9:03 pm Καλησπέρα σε όλους μια ερώτηση εαν γνωρίζει κάποιος. Πριν 3μιση μήνες έκανα όλες αυτές τις εξετάσεις που θέλουν μπορώ να τις προσκόμισω ή πρέπει να κάνω καινούριες;
Όχι θες άλλες, ισχύουν έως 3 μήνες.
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 05, 2024 12:47 pm Καλησπερα, εχουμε καμμία πληροφορία για το πότε θα μπουνε οι 600 του 25; Μηπως ξέρει καποιος τον προγραμματισμό που υπάρχει;
Μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάτι νεότερο, μόνο ότι ξέρουμε όλοι μας. Ας ελπίσουμε ότι θα βγει η προκήρυξη αρχές του έτους και όχι το καλοκαίρι που βγαίνουν συνήθως. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο εκ των έσω, ας μας ενημερώσει.
Επισκέπτης

Ευχαριστώ αδερφέ έβαζα και αγγλικά τώρα είναι εντάξει το βγάλα. Να σαι καλά
Επισκέπτης

Τις καρτέλες τις ξεκινάμε ή περιμένουμε ανακοίνωση ;
Επισκέπτης

Τις ξεκινάμε εγώ ήδη πήγα σε δύο
369

Δημοσίευση από 369 »

Καλησπέρα σε όλους ! Όσοι έχετε πάρει τις καρτέλες, ξεκινήστε να περνάτε γιατρούς γιατί βλέπω από βδομάδα να μας φωνάζουν για ΠΚΕ.
Artemios

Δημοσίευση από Artemios »

Ρε παιδιά συγνώμη πως τις παίρνετε αυτές τις καρτέλες, εμένα γιατί δεν μου είπαν τίποτα, ούτε τηλέφωνο ούτε ένα μήνυμα κατι;
Επισκέπτης

Artemios έγραψε: Τετ Νοέμ 06, 2024 4:32 pm Ρε παιδιά συγνώμη πως τις παίρνετε αυτές τις καρτέλες, εμένα γιατί δεν μου είπαν τίποτα, ούτε τηλέφωνο ούτε ένα μήνυμα κατι;
Πήγαινε στο ΑΤ που προσκόμισες τα χαρτιά σου και ζήτα την εσύ. Ή πάρε ένα τηλ και ρώτα τους. Γνώμη μου είναι να μην το αφήσεις, πρέπει να έχεις πάρει υπογραφή από όλους τους γιατρούς πριν τις ΠΚΕ.
Εγώ όταν πήγα στο τμήμα να πάρω την καρτέλα μου, μου είπαν ότι οι ΠΚΕ θα γίνουν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου κατά πάσα πιθανότητα στην Αθήνα
Episkeptis97

Δημοσίευση από Episkeptis97 »

Παιδιά καλησπέρα να ρωτήσω πως θα διεξαχθούν οι εξετάσεις με ποια σειρά; Μέσα σε 3 μέρες δηλαδή θα μας ζητήσουν να περάσουμε απ όλα ή την επόμενη εβδομάδα πχ υγειονομικά και την μεθεπόμενη ψυχομετρηκα και αθληματα ; Ευχαριστώ
psyxiatreio

Δημοσίευση από psyxiatreio »

Episkeptis97 έγραψε: Τετ Νοέμ 06, 2024 5:31 pm Παιδιά καλησπέρα να ρωτήσω πως θα διεξαχθούν οι εξετάσεις με ποια σειρά; Μέσα σε 3 μέρες δηλαδή θα μας ζητήσουν να περάσουμε απ όλα ή την επόμενη εβδομάδα πχ υγειονομικά και την μεθεπόμενη ψυχομετρηκα και αθληματα ; Ευχαριστώ
1η ημέρα Ψυχοτεχνικά,2η ημέρα Υγειονομικά και 3η ημέρα Αθλήματα.
Artemios

Θα πάρω τηλέφωνο ναι για να ρωτήσω!
Ναι όμως συγνώμη, μπορεί να πάει ο καθένας να ρωτήσει πχ και ένας που είναι σειρά 140 στη Β’ κατηγορία; Ή μέχρι έναν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων πρέπει να ρωτήσουν αν μπορούν να πάρουν την καρτέλα;
Δηλαδή με λίγα λόγια μέχρι ποιον αριθμό στη σειρά των πινάκων μπορεί κάποιος να πάρει την καρτέλα;
Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Επισκέπτης

Η διαταγή που τους ήρθε χθες το πρωί λέει μέχρι 7 του μήνα θα πρέπει όλη να έχουν παραλάβει την καρτέλα τους
Επίσης είναι με δικιά σου ευθύνη να πας ούτε εμένα με πήραν κανένα τηλέφωνο πήγα μόνη μου
Επισκέπτης

Artemios έγραψε: Τετ Νοέμ 06, 2024 5:55 pm Θα πάρω τηλέφωνο ναι για να ρωτήσω!
Ναι όμως συγνώμη, μπορεί να πάει ο καθένας να ρωτήσει πχ και ένας που είναι σειρά 140 στη Β’ κατηγορία; Ή μέχρι έναν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων πρέπει να ρωτήσουν αν μπορούν να πάρουν την καρτέλα;
Δηλαδή με λίγα λόγια μέχρι ποιον αριθμό στη σειρά των πινάκων μπορεί κάποιος να πάρει την καρτέλα;
Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Στην α κατηγορία είναι μέχρι 400 και στην β μέχρι 100
Artemios

Εγώ δηλαδή που είμαι σειρά 102 στη Β’ κατηγορία τι να κάνω να πάω να ρωτήσω;
Επισκέπτης

Ρώτα άμα θες
Αλλά μέσα στην προκήρυξη άμα δεις γράφει τον αριθμό που θα καλέσει σύνολο σελίδα 24
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες