Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλημερα, για το παιδι που ρωταει για υπηρεσιες μεσα στην σχολη παλια στα χρονια τα δικα μου καναμε μονο θαλαμοφυλακας, σκοπια οχι. τωρα δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι. αν καποιος νεος φρουρος επισκεφτει το σαιτ να μας απαντησει. επισης εξοδο ειχαμε τα σκ και τις αργιες αρκει να μην ειχες υπηρεσια θαλαμοφυλακα την ημερα της εξοδου. βεβαια επαιζε ρολο και η ωρα. αν πχ τημ ημερα της εξοδου τελειωνες την βαρδια του θαλαμοφυλακα μεσημερι η απογευμα μπορουσες να βγεις το υπολοιπο της ημερας.
Επισκέπτης

Επισης για το παιδι που ρωταει τι θα γινει τωρα με τις εξετασεις. θα. βγει αναλυτικη ανακοινωση συντομα απο την αστυνομια, να βλεπετε καθε μερα το σαιτ της, για μερες και ωρες των εξετασεων.
Επισκέπτης

Καλημέρα παιδιά
Δηλαδή για να καταλάβω εγώ που είμαι θέση 1.400 στην α'κατηγορια δεν έχω καμια ελπίδα;
Δεν θα με καλέσουν για τις προκαταρκτικες εξετάσεις;
Επισκέπτης

Για το παιδι που ρωταει που βρισκεται στην θεση 1400 στην α κατηγορια αν εχει πιθανοτητες να το καλεσουν τωρα. οι επιτυχοντες ειναι οι πρωτοι 240 στην κατηγορια σου. για να σε καλεσουν τωρα πρεπει στις εξετασεις να κοπουν και να μην παρουσιαστουν συνολικα 1160 ατομα. για να ερθει η σειρα σου. αυτο ειναι σχεδον απιθανο να γινει τωρα. ναι σιγουρα θα κοπουν η δεν θα παρουσιαστουν καποια ατομα αλλα τοσα που θελεις οχι. απο κει και περα θα εξαντλησεις τις πιθανοτητες σου οταν θα παρει το 2025 τους υπολοιπους 480 απο την κατηγορια σου. εκει θα εχετε μαθει μεχρι τι σειρα επιλαχων θα εχει φτασει η κατηγορια σου απο τους 240 και αναλογα θα μπορεις να κανεις μια εκτιμηση για τις πιθανοτητες σου.
Επισκέπτης

Αρχιφύλακα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Υπηρετώ στο Κ. Κ του νησιού μου ως εξωτερικός φρουρός.
Αστυνομία είναι όνειρο ζωής οποτε σκέφτομαι να παραιτηθώ για να έρθω σε εσάς. Ποια είναι η γνώμη σας ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 04, 2024 11:00 pm Καλησπέρα σας
Τώρα όσοι πέρασαν τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουν ;
Εμένα με πήραν τηλ από το ΑΤ που είχα προσκομίσει τα χαρτιά μου και μου είπαν να πάω να πάρω την καρτέλα μου. Επομένως τώρα πρέπει να περάσουμε από γιατρούς ώστε να συμπληρώσουμε το έντυπό μας.
Επισκέπτης

Καλημέρα είμαι Β κατηγορία κοντά θέση 150 πιστεύετε έχω πιθανότητες για τους 300 που θα πάρει τώρα η να περιμένω για τους 600;
Επισκέπτης

Για τα 2 παιδια, το ενα απο το νησι και το αλλο που εχει θεση 150 περιπου στη β κατηγορια. για το πρωτο σου εχα γραψει ενα μεγαλο μηνυμα αλλα δυστυχως δεν πατησα υποβολη και μου σβηστηκε μετα, θα σου ξαναγραψω, για το αλλο παιδι που εχει θεση 150 περιπου στη β κατηγορια. ας πουμε οτι εχεις την 150 θεση ακριβως. για να σε καλεσουν τωρα πρεπει να αποκλειστουν και να μην εμφανιστουν 90 ατομα. για του χρονου φυσικα εισαι μεσα. για τωρα δινω πιο μικρη πιθανοτητα.
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Καλησπερα, εχουμε καμμία πληροφορία για το πότε θα μπουνε οι 600 του 25; Μηπως ξέρει καποιος τον προγραμματισμό που υπάρχει?
Επισκέπτης

Καλησπέρα πήγα και εγώ και πήρα την καρτέλα επόμενος πηγαίνουμε άμεσα κάνουμε εξετάσεις και περιμένουμε ποτέ θα βγουν ημερομηνίες πκε σωστά?
Επισκέπτης

Παιδιά ξέρει κάποιος υπεύθυνα αν υπάρχει διορία για τη συμπλήρωση της Καστέλλας;
Επισκέπτης

Καρτέλας εννοώ
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Καλησπέρα!

Σύμφωνα με το ΦΕΚ θα φωνάξουν για αθλήματα 400 άτομα από την α κατηγορία και 100 άτομα από την β κατηγορία... Οι υπόλοιποι που είμαστε πιο κάτω πρέπει να πάρουμε καρτέλα?
Επισκέπτης

Για το παιδι που ειναι στο νησι του εξωτερικος φρουρος φυλακων. η αποφαση σου θελει αρκετη σκεψη φιλε μου. τα θετικα που βλεπω στην περιπτωση σου ειναι οτι ηταν ονειρο ζωης η αστυνομια, κανεις επαγγελμα που φερεις οπλο, εχεις κσι συ διαφορα ωραρια και η δουλεια σου ειναι ενα απο τα κομματια που εχει η αστυνομια. οποτε για εσενα η προσαρμογη θα ειναι πιο ευκολη στο σωμα. απο κει και περα ομως θα σου πω αρνητικα που εχουν οι νεοι φρουροι εδω στην αθηνα. πολλοι δεν μπορουν να προσαρμοστουν που ειναι απο επαρχια, τους παιρνει καιρο η προσαρμογη, επισης παρα πολλοι τα βζαζουν οικονομικα οριακα γιατι εδω τα ενοικια και γενικα η ζωη ειναι ακριβη. καποιοι δουλευουν μαυρα μεροκαματα, αλλοι μενουν δυο δυο για να μοιραζονται τα εξοδα, σε αλλους στελνουν βοηθεια οι γονεις απο το χωριο. αν φυσικα οικονομικα εισαι ανετος τοτε οκ. επισης καποια πραγματα που φανταζεσαι απ'εξω για το σωμα μεσα ειναι διαφορετικα. τελος στο νησι σου μπορει να μη πας ποτε η μετα απο παρα πολλα χρονια γιατι βγαζει απειροελαχιστες θεσεις καθα χρονο για επαρχια. ευχομαι απο καρδιας να παρεις την καλυτερη αποφαση.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 05, 2024 1:55 pm Για το παιδι που ειναι στο νησι του εξωτερικος φρουρος φυλακων. Η αποφαση σου θελει αρκετη σκεψη φιλε μου. Τα θετικα που βλεπω στην περιπτωση σου ειναι οτι ηταν ονειρο ζωης η αστυνομια, κανεις επαγγελμα που φερεις οπλο, εχεις κσι συ διαφορα ωραρια και η δουλεια σου ειναι ενα απο τα κομματια που εχει η αστυνομια. Οποτε για εσενα η προσαρμογη θα ειναι πιο ευκολη στο σωμα. Απο κει και περα ομως θα σου πω αρνητικα που εχουν οι νεοι φρουροι εδω στην αθηνα. Πολλοι δεν μπορουν να προσαρμοστουν που ειναι απο επαρχια, τους παιρνει καιρο η προσαρμογη, επισης παρα πολλοι τα βζαζουν οικονομικα οριακα γιατι εδω τα ενοικια και γενικα η ζωη ειναι ακριβη. Καποιοι δουλευουν μαυρα μεροκαματα, αλλοι μενουν δυο δυο για να μοιραζονται τα εξοδα, σε αλλους στελνουν βοηθεια οι γονεις απο το χωριο. Αν φυσικα οικονομικα εισαι ανετος τοτε οκ. Επισης καποια πραγματα που φανταζεσαι απ'εξω για το σωμα μεσα ειναι διαφορετικα. Τελος στο νησι σου μπορει να μη πας ποτε η μετα απο παρα πολλα χρονια γιατι βγαζει απειροελαχιστες θεσεις καθα χρονο για επαρχια. Ευχομαι απο καρδιας να παρεις την καλυτερη αποφαση.

Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Το εκτιμώ ιδιαιτέρως.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης