Απαραίτητα έγγραφα για προκήρυξη ΕΠΟΠ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 27
Απαραίτητα έγγραφα για προκήρυξη ΕΠΟΠ
Εμενα αυτος ο τροπος γραφης με τα πολλα τα ς κατι μου θυμιζει αλλα τελος παντων... Οπως σου απαντησε κ ο Γκρεεκ Αρμυ διαβασε την προηγουμενη προκηρυξη κ θα βγαλεις ακρη
Dum spiro spero
Re: Απαραίτητα έγγραφα για προκήρυξη ΕΠΟΠ
Καλησπέρα μια ερώτηση οποίος γνωρίζει αν κάποιος φοιτα στο Γ εξαμηνο σε ιεκ έχει περάσει ένας χρόνος φοιτησης τα δύο πρώτα εξάμηνα παίρνει 250 μορια και αν ναι πως αποδεικνύεται το έχει κάνει κάποιος υποψήφιος επιτυχών η επιλαχων για εποπ ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί.
Καλησπέρα μια ερωτηση αν γνωρίζει κάποιος έχω υπηρέτησει με την ειδικότητα Τεχνικός Αποθηκαριος Γραφεας σε προκυρηξη εποπ με ειδικότητα γράφεας η ειδικότητα Τεχνικός Αποθηκαριος θα πάρω τα μορια προϋπηρεσίας από την θητεία ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Να κανω μια ερωτηση βρε παιδια. Θελω να μπω εποπ. Εχω δυο ειδικοτητες απο επαλ. ΗΛ και ΗΝ (ηλεκτρολογος ηλεκτρονικος) μπορω να τις δηλωσω και τις δυο; Και αν ναι η δευτερη ειδικοτητα ειναι εξτρα μορια?
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Καλησπέρα σε όλους μήπως γνωρίζει κάποιος πως αποδεικνύεται η εμπειρία από την στρατιωτικη θητεία για ίδια ειδικότητα στον στρατό ξηρας.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Για αρχή, πάρε τα τηλέφωνα του help desk και ρώτησε. Άμεσα όμως, γιατί εάν πχ σε παραπέμψουν στην Στρατολογία, θα πρέπει να κάνεις σχετική αίτηση, δεν γνωρίζω πόσο γρήγορα ανταποκρίνονται. Εάν δεν ξέρουν, να ζητήσεις να μάθουν και να σε ενημερώσουν. Παράλληλα στείλε το ερώτημά σου και ηλεκτρονικά στο σχετικό mail, ώστε να αναγκασθούν να το ψάξουν και να σου δώσουν αξιόπιστη απάντηση. Εναλλακτικά, επικοινώνησε και με τη μονάδα που έκανες την ειδικότητα και ρώτησέ τους, αναφέροντας ότι είναι για τον διαγωνισμό των ΕΠΟΠ, και το ζητούν ως απαραίτητο δικαιολογητικό.
Styga
Παιδια ερωτηση sos. Για την τριτεκνια θελανε το απλο πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης ετσι; Οχι αυτο που ειναι για στρατολογικη κατασταση.
Ευχομαι να ειμαι οκ γιατι πρεπει να κανεις αιτηση για το δευτερο και δεν νομιζω πως βγαινει απο gov σε pdf. Στο δινουν στα κεπ σε ενα χαρτι
Ευχομαι να ειμαι οκ γιατι πρεπει να κανεις αιτηση για το δευτερο και δεν νομιζω πως βγαινει απο gov σε pdf. Στο δινουν στα κεπ σε ενα χαρτι
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον οικείο Δήμο, με ημερομηνία έκδοσης τελευταίου διμήνου, ώστε να είναι έγκυρο, αναφέρει η προκήρυξη. Οκ, από τα ΚΕΠ.Dertilis έγραψε: Σάβ Απρ 05, 2025 11:11 am Παιδια ερωτηση sos. Για την τριτεκνια θελανε το απλο πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης ετσι; Οχι αυτο που ειναι για στρατολογικη κατασταση.
Styga
Εγώ τα αγγλικά τα έβαλα μεταφρασμένα υπάρχει πρόβλημα ;
Μπορεί να απαντήσει κάποιος σίγουρα που να γνωρίζει αν πειράζει που έκανα με μετάφραση τα αγγλικά ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης