Απαραίτητα έγγραφα για προκήρυξη ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 27

Απαραίτητα έγγραφα για προκήρυξη ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από illy »

Εμενα αυτος ο τροπος γραφης με τα πολλα τα ς κατι μου θυμιζει αλλα τελος παντων... Οπως σου απαντησε κ ο Γκρεεκ Αρμυ διαβασε την προηγουμενη προκηρυξη κ θα βγαλεις ακρη
Dum spiro spero
Επισκέπτης

Re: Απαραίτητα έγγραφα για προκήρυξη ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα μια ερώτηση οποίος γνωρίζει αν κάποιος φοιτα στο Γ εξαμηνο σε ιεκ έχει περάσει ένας χρόνος φοιτησης τα δύο πρώτα εξάμηνα παίρνει 250 μορια και αν ναι πως αποδεικνύεται το έχει κάνει κάποιος υποψήφιος επιτυχών η επιλαχων για εποπ ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί.
Επισκέπτης

Καλησπέρα μια ερωτηση αν γνωρίζει κάποιος έχω υπηρέτησει με την ειδικότητα Τεχνικός Αποθηκαριος Γραφεας σε προκυρηξη εποπ με ειδικότητα γράφεας η ειδικότητα Τεχνικός Αποθηκαριος θα πάρω τα μορια προϋπηρεσίας από την θητεία ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
kapaaa

Δημοσίευση από kapaaa »

Να κανω μια ερωτηση βρε παιδια. Θελω να μπω εποπ. Εχω δυο ειδικοτητες απο επαλ. ΗΛ και ΗΝ (ηλεκτρολογος ηλεκτρονικος) μπορω να τις δηλωσω και τις δυο; Και αν ναι η δευτερη ειδικοτητα ειναι εξτρα μορια?
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Καλησπέρα σε όλους μήπως γνωρίζει κάποιος πως αποδεικνύεται η εμπειρία από την στρατιωτικη θητεία για ίδια ειδικότητα στον στρατό ξηρας.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Eleonora »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 04, 2025 2:00 pm Καλησπέρα σε όλους μήπως γνωρίζει κάποιος πως αποδεικνύεται η εμπειρία από την στρατιωτικη θητεία για ίδια ειδικότητα στον στρατό ξηρας.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Για αρχή, πάρε τα τηλέφωνα του help desk και ρώτησε. Άμεσα όμως, γιατί εάν πχ σε παραπέμψουν στην Στρατολογία, θα πρέπει να κάνεις σχετική αίτηση, δεν γνωρίζω πόσο γρήγορα ανταποκρίνονται. Εάν δεν ξέρουν, να ζητήσεις να μάθουν και να σε ενημερώσουν. Παράλληλα στείλε το ερώτημά σου και ηλεκτρονικά στο σχετικό mail, ώστε να αναγκασθούν να το ψάξουν και να σου δώσουν αξιόπιστη απάντηση. Εναλλακτικά, επικοινώνησε και με τη μονάδα που έκανες την ειδικότητα και ρώτησέ τους, αναφέροντας ότι είναι για τον διαγωνισμό των ΕΠΟΠ, και το ζητούν ως απαραίτητο δικαιολογητικό.
Styga
Dertilis

Δημοσίευση από Dertilis »

Παιδια ερωτηση sos. Για την τριτεκνια θελανε το απλο πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης ετσι; Οχι αυτο που ειναι για στρατολογικη κατασταση.
Ευχομαι να ειμαι οκ γιατι πρεπει να κανεις αιτηση για το δευτερο και δεν νομιζω πως βγαινει απο gov σε pdf. Στο δινουν στα κεπ σε ενα χαρτι
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Eleonora »

Dertilis έγραψε: Σάβ Απρ 05, 2025 11:11 am Παιδια ερωτηση sos. Για την τριτεκνια θελανε το απλο πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης ετσι; Οχι αυτο που ειναι για στρατολογικη κατασταση.
Ευχομαι να ειμαι οκ γιατι πρεπει να κανεις αιτηση για το δευτερο και δεν νομιζω πως βγαινει απο gov σε pdf. Στο δινουν στα κεπ σε ενα χαρτι
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον οικείο Δήμο, με ημερομηνία έκδοσης τελευταίου διμήνου, ώστε να είναι έγκυρο, αναφέρει η προκήρυξη. Οκ, από τα ΚΕΠ.
Styga
Giwrgoskl

Δημοσίευση από Giwrgoskl »

Εγώ τα αγγλικά τα έβαλα μεταφρασμένα υπάρχει πρόβλημα ;
Επισκέπτης

Giwrgoskl έγραψε: Τετ Απρ 09, 2025 7:04 pm Εγώ τα αγγλικά τα έβαλα μεταφρασμένα υπάρχει πρόβλημα ;
Όχι φίλε μου μην αγχώνεσαι
Giwrgoskl

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 09, 2025 7:13 pm
Giwrgoskl έγραψε: Τετ Απρ 09, 2025 7:04 pm Εγώ τα αγγλικά τα έβαλα μεταφρασμένα υπάρχει πρόβλημα ;
Όχι φίλε μου μην αγχώνεσαι
Είναι σίγουρα αυτό θα μου το μετρήσουν ;
Giwrgoskl

Μπορεί να απαντήσει κάποιος σίγουρα που να γνωρίζει αν πειράζει που έκανα με μετάφραση τα αγγλικά ;
Επισκέπτης

Giwrgoskl έγραψε: Τετ Απρ 09, 2025 8:20 pm Μπορεί να απαντήσει κάποιος σίγουρα που να γνωρίζει αν πειράζει που έκανα με μετάφραση τα αγγλικά ;
αφου μεταφρασμενα τα θελουν τι προβλημα να εχεις. ΚΑΝΕΝΑ απολυτως
Giwrgoskl

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 09, 2025 8:30 pm
Giwrgoskl έγραψε: Τετ Απρ 09, 2025 8:20 pm Μπορεί να απαντήσει κάποιος σίγουρα που να γνωρίζει αν πειράζει που έκανα με μετάφραση τα αγγλικά ;
Το χεις κάνει κάποιος και το έχουν δέκτη ;
Επισκέπτης

Giwrgoskl έγραψε: Τετ Απρ 09, 2025 8:41 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 09, 2025 8:30 pm
Το χεις κάνει κάποιος και το έχουν δέκτη ;
ναι ρε φιλε 2η χρονια δινω μια χαρα το δεχονται αλλωστε ετσι το θελουν το γραφει μεσα. Μην αγχωνεσαι για αυτο το θεμα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες