Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας
Καλησπέρα παίδες. σε περιπτώσεις μοναρχίας τι γίνεται; Υπάρχει απευθείας Ι5; Ή έπειτα απο αναβολές;
ευχαριστώ
ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 126
νκ έγραψε:Καλησπέρα παίδες.σε περιπτώσεις μοναρχίας τι γίνεται; Υπάρχει απευθείας Ι5; Ή έπειτα απο αναβολές;
ευχαριστώ
Δεν παίρνεις Ι5 ούτε μετά από αναβολές υπηρετείς κανονικά σαν Ι3
Καλησπερα βρε παιδια εχω ευαισθησια στους ηχους και βουητα και οι φασαρια με ενοχλη σε σημειο να με πιανη ζαλαδα γινεται να παρω απαλλαγη; Γιατι στο στρατο δεν θα εχει ησυχια παρουσιαζομαι 8 φεβρουαριου μπορω να παω μεσω φρουραρχιου για εξετασεις και να μην καταταγω πητε μου σας παρακαλω μην παραληψετε την απαντησει
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα παιδιά,8 Απριλίου γίνομαι 18 αλλά ακομα δεν έχει έρθει κανένα χαρτί
αλλά θα περάσω μια βόλτα απο τα κεπ της περιοχής μου για να είμαι σίγουρος.
Πέρσυ έπαθα ρήξη χιαστού και πάσχω απο αλλεργικό άσθμα υπάρχει περίπτωση (το οποίο δεν θέλω να γίνει) να μην υπηρετήσω;
Πέρσυ έπαθα ρήξη χιαστού και πάσχω απο αλλεργικό άσθμα υπάρχει περίπτωση (το οποίο δεν θέλω να γίνει) να μην υπηρετήσω;
-
- Στρατηγός
manolisious έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,8 Απριλίου γίνομαι 18 αλλά ακομα δεν έχει έρθει κανένα χαρτί
Θα υπηρετήσεις
Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... Έχω σχολιοσι αλλά δεν με ενοχλεί σε καμία δραστιριότητα ιπαρχει περίπτοση να υπηρετισω αοπλος;
Ευχαριστώ πολύ...
Ευχαριστώ πολύ...
-
- Στρατηγός
Νικος έγραψε:Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... Έχω σχολιοσι αλλά δεν με ενοχλεί σε καμία δραστιριότητα ιπαρχει περίπτοση να υπηρετισω αοπλος;
Ευχαριστώ πολύ...
Για να μην σε ενοχλέι προφανώς θα είναι σκολίωση μικρού βαθμού οπότε δεν κινδινεύεις να βγεις άοπλος
Ευχαριστώ πολύ γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτοση να υπηρετίσω άοπλος...
Καλημερα, δυο αποριες εχω:
α) Σε περιπτωση φιμωσης υποβαλεσαι σε περιτομη ή μπορεις να υπηρετησεις και με φιμωση; Υπαρχει επιπτωση στο βαθμο Σ. Ι. Που θα βγεις;
β) Με μυωπια γυρω στο 8-9 σε καθε ματι, Τι Ι βγαινεις;
Ευχαριστω.
α) Σε περιπτωση φιμωσης υποβαλεσαι σε περιτομη ή μπορεις να υπηρετησεις και με φιμωση; Υπαρχει επιπτωση στο βαθμο Σ. Ι. Που θα βγεις;
β) Με μυωπια γυρω στο 8-9 σε καθε ματι, Τι Ι βγαινεις;
Ευχαριστω.
Όσον αφορά την 2η ερώτησή σου μπορώ να σου απαντήσω πως ένας ξαδερφός μου που είχε τον ίδιο βαθμό μυωπίας με σένα είχε βγεί Ι4.
Βέβαια το λέω με μια επιφύλαξη διότι αυτός είχε μέχρι και πρόβλημα αποκόλλησης σε περίπτωση που σήκωνε βάρη για παράδειγμα!
Βέβαια το λέω με μια επιφύλαξη διότι αυτός είχε μέχρι και πρόβλημα αποκόλλησης σε περίπτωση που σήκωνε βάρη για παράδειγμα!
I4; Στην περιπτωση μου αν με βγαλουν Ι4 ειλικρινα θα ναι ντροπη! Ειναι δυνατον; Δεν ειμαι αναπηρος,2 μετρα παλικαρι ειμαι. Την μυωπια δυστυχως την απεκτησα απο πολλη μικρη ηλικια...
Και ετσι αλλιως αφου θα χω γυαλια ή φακους, δεν καταλαβαινω ποιο ειναι Το προβλημα...
Και ετσι αλλιως αφου θα χω γυαλια ή φακους, δεν καταλαβαινω ποιο ειναι Το προβλημα...
Αγορίνα σε καταλαβαίνω απόλυτα!
Και εγώ κρατάω μια επιφύλαξη απλα σου αναφέρω και την περίπτωση του ξαδερφού μου για να έχεις μια άποψη.
Εννοείται πως τίποτα δεν είναι ντροπή.
Πάντως για την ιστορία ο ξαδερφός μου έκανε λείζερ και πλεόν είναι κομπλέ.

Και εγώ κρατάω μια επιφύλαξη απλα σου αναφέρω και την περίπτωση του ξαδερφού μου για να έχεις μια άποψη.
Εννοείται πως τίποτα δεν είναι ντροπή.
Πάντως για την ιστορία ο ξαδερφός μου έκανε λείζερ και πλεόν είναι κομπλέ.
Ναι ενταξει, απλα εγω δεν αισθανομαι καλα αν ειμαι αοπλος στο στρατο και καθομαι λες και ειμαι αναπηρος. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!
Γεια σε ολουσ ειμαι νεο μελος, πολυ καλη η σελιδα κ το φορουμ σας! εχω 2 πρωιμες κυλες απο τροχαιο στον αυχενα. και πελματιαια απονευρωσιτιδα στο δεξι ποδι, η οπαια μεχρι στιγμης δεν εχει θεραπευθει με συντηριτικη αγωγη (την εχω απο το 2005). μηπως ξερετε τη ι θα βγω ; επιπλεον ηθελα να ρωτησω τι ι βγαινουν οσοι εχουν καποιο ογκιδιο που δυσχαιραινει την λειτουργια καποιου μελους. ρωταω για καποιο φιλο οποιος εχει το νευρωμα (ογκιδιο) μορτον. εχω διαβασει το σχετικο φεκ αλλα δεν εχω σαφη εικονα, απλα ρωταω αν καποιος απο εσας εχει καποια προσωπικη εμπειρια ή γνωριζει κατι παραπανω γενικοτερα. συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις, σας ευχαριστω πολυ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες