Αύξηση ορίου ηλικίας σε Σώματα Ασφαλείας

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Αύξηση ορίου ηλικίας σε Σώματα Ασφαλείας

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Νιασιμας εσυ δεν ξέρεις αν υπάρχει καμία ομαδική?
yefkk2023

Δημοσίευση από yefkk2023 »

Ακουγεται οτι το οριο το πηγε 28 στους ΥΕΦΚΚ και τους Σωφρονιστικους,επειδη θελει καποια στιγμη να τους ενταξει στα Σωματα Ασφαλειας.
Επισκέπτης

yefkk2023 έγραψε: Δευ Νοέμ 10, 2025 11:56 am Ακουγεται οτι το οριο το πηγε 28 στους ΥΕΦΚΚ και τους Σωφρονιστικους,επειδη θελει καποια στιγμη να τους ενταξει στα Σωματα Ασφαλειας.

Το ξέρουμε αδερφέ αυτο παλεύουμε να το ξανα ανεβασουν είναι άδικο ρε φίλε από 32 στα 28
yefkk2023

Δημοσίευση από yefkk2023 »

Δυσκολο να αλλαξει,ο Μιχαλης δε καταλαβαινει απο τετοια,αμα το πηρε αποφαση δε θα το αλλαξει!
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 10, 2025 11:09 am Νιασιμας εσυ δεν ξέρεις αν υπάρχει καμία ομαδική?

Δεν προσφέρουν κάτι οι ομαδικές. Δεν ξέρω αν υπάρχει και κάτι. Είδα ότι κυκλοφορεί ένα ΦΕΚ, με αλλαγή του ορίου, αλλά δεν ξέρω αν έχει ψηφιστεί. Αν έχει γίνει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Γενικά, δεν μπορείς να κάνεις πολλά, αν έχει παρθεί η απόφαση. Μέσω μηνυμάτων και επικοινωνία σε βουλευτές,στην αστυνομία και στον Συνήγορο του Πολίτη, είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις.
Επισκέπτης

Όλα αυτά που αναφέρατε έχουν γίνει και στο παρελθόν με τους ΕΦ. Μαντέψτε ποιο ήταν το αποτέλεσμα. Δεν πρόκειται να καταφέρετε κάτι και το λέω μετά λύπης μου διότι κάποτε ήμουν και εγώ στη θέση σας και καταλαβαίνω. 
Επισκέπτης

Συμφωνώ σε ολα αυτα που λετε παιδιά αλλα αν υπήρχε ενα ντου απο πολύ κόσμο κάτι μπορεί να γινόταν καταρχας ρε μαγκες ολοι οι 25 26 27 28 εχουν μπει συν ότι έρχεται λιμενικό μέχρι 29 που είναι το όριο δεν θα εχουν κόσμο να μπει..αυτό με το μιχαλακη φίλε που λες είναι γτ δεν έχουν αντιπολίτευση θυμήσου το 21 πως αλλαξσν τα κρητιρια με τους οππι 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 10, 2025 9:04 pm Όλα αυτά που αναφέρατε έχουν γίνει και στο παρελθόν με τους ΕΦ. Μαντέψτε ποιο ήταν το αποτέλεσμα. Δεν πρόκειται να καταφέρετε κάτι και το λέω μετά λύπης μου διότι κάποτε ήμουν και εγώ στη θέση σας και καταλαβαίνω. 

Δεν είναι έτσι φίλε μου. Στην δικαστική και στην Δημοτική αστυνομία το όριο ηλικίας ήταν 28 στην αρχή και επειδή βγήκε σε δημόσια διαβούλευση στην δικαστική και στην Δημοτική στέλνανε επιστολές και μήνυμα στους βουλευτές έφτασε εφτά χρόνια παραπάνω. Και τώρα που θέλουμε να παραμείνει 32 στις φυλακές δεν γίνεται? Στους ειδικούς φρουρούς που λες δεν γινόταν να ανέβει γιατί είναι ρουσφετολογικη προκήρυξη που βάζουν τα παιδιά τους για να πάρουν ψήφους ανέκαθεν και τους εκραξαν οι ψηφοφόροι τους και δεν το άλλαξαν γιατί συζητιόταν πολύ να πάει έστω 30-32 αλλά θέλανε να πάρουν όλους τους πιτσιρικάδες.
Yefkk2023

Δημοσίευση από Yefkk2023 »

Άλλαξαν τα κριτήρια στους οππι,όχι η ηλικία!
Χρυσοχοιδης δε καταλαβαίνει από ηλικίες,βάζει αυτό που θέλει!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 10, 2025 10:32 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 10, 2025 9:04 pm Όλα αυτά που αναφέρατε έχουν γίνει και στο παρελθόν με τους ΕΦ. Μαντέψτε ποιο ήταν το αποτέλεσμα. Δεν πρόκειται να καταφέρετε κάτι και το λέω μετά λύπης μου διότι κάποτε ήμουν και εγώ στη θέση σας και καταλαβαίνω. 

Δεν είναι έτσι φίλε μου. Στην δικαστική και στην Δημοτική αστυνομία το όριο ηλικίας ήταν 28 στην αρχή και επειδή βγήκε σε δημόσια διαβούλευση στην δικαστική και στην Δημοτική στέλνανε επιστολές και μήνυμα στους βουλευτές έφτασε εφτά χρόνια παραπάνω. Και τώρα που θέλουμε να παραμείνει 32 στις φυλακές δεν γίνεται? Στους ειδικούς φρουρούς που λες δεν γινόταν να ανέβει γιατί είναι ρουσφετολογικη προκήρυξη που βάζουν τα παιδιά τους για να πάρουν ψήφους ανέκαθεν και τους εκραξαν οι ψηφοφόροι τους και δεν το άλλαξαν γιατί συζητιόταν πολύ να πάει έστω 30-32 αλλά θέλανε να πάρουν όλους τους πιτσιρικάδες.

Αλλιώς θα άλλαζε και εκεί πίστεψε με. Εγώ θεωρώ ότι αν φτιάξουμε μία ομαδική στο φβ και μαζευτούμε 30-50 άτομα και αρχίσουμε όλους τους βουλευτές της ΝΔ τώρα που καίγονται για ψήφους με eMail θα τον αλλάξει ο Μιχάλης. Για την καρέκλα κάνουν τα πάντα αυτοί.

Επισκέπτης

Yefkk2023 έγραψε: Δευ Νοέμ 10, 2025 10:32 pm Άλλαξαν τα κριτήρια στους οππι,όχι η ηλικία!
Χρυσοχοιδης δε καταλαβαίνει από ηλικίες,βάζει αυτό που θέλει!

Καλά αυτό το έκαναν γιατί του έκανε αντιπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ το 21 και αναγκάστηκε αλλά δυστυχώς το κράτησαν μέχρι σήμερα. Αλλά δεν έχει να λέει εγώ μιλάω για την ηλικία 

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης