Αύξηση ορίου ηλικίας σε Σώματα Ασφαλείας

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Αύξηση ορίου ηλικίας σε Σώματα Ασφαλείας

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Νιασιμας εσυ δεν ξέρεις αν υπάρχει καμία ομαδική?
yefkk2023

Δημοσίευση από yefkk2023 »

Ακουγεται οτι το οριο το πηγε 28 στους ΥΕΦΚΚ και τους Σωφρονιστικους,επειδη θελει καποια στιγμη να τους ενταξει στα Σωματα Ασφαλειας.
Επισκέπτης

yefkk2023 έγραψε: Δευ Νοέμ 10, 2025 11:56 am Ακουγεται οτι το οριο το πηγε 28 στους ΥΕΦΚΚ και τους Σωφρονιστικους,επειδη θελει καποια στιγμη να τους ενταξει στα Σωματα Ασφαλειας.

Το ξέρουμε αδερφέ αυτο παλεύουμε να το ξανα ανεβασουν είναι άδικο ρε φίλε από 32 στα 28
yefkk2023

Δημοσίευση από yefkk2023 »

Δυσκολο να αλλαξει,ο Μιχαλης δε καταλαβαινει απο τετοια,αμα το πηρε αποφαση δε θα το αλλαξει!
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 10, 2025 11:09 am Νιασιμας εσυ δεν ξέρεις αν υπάρχει καμία ομαδική?

Δεν προσφέρουν κάτι οι ομαδικές. Δεν ξέρω αν υπάρχει και κάτι. Είδα ότι κυκλοφορεί ένα ΦΕΚ, με αλλαγή του ορίου, αλλά δεν ξέρω αν έχει ψηφιστεί. Αν έχει γίνει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Γενικά, δεν μπορείς να κάνεις πολλά, αν έχει παρθεί η απόφαση. Μέσω μηνυμάτων και επικοινωνία σε βουλευτές,στην αστυνομία και στον Συνήγορο του Πολίτη, είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις.
Επισκέπτης

Όλα αυτά που αναφέρατε έχουν γίνει και στο παρελθόν με τους ΕΦ. Μαντέψτε ποιο ήταν το αποτέλεσμα. Δεν πρόκειται να καταφέρετε κάτι και το λέω μετά λύπης μου διότι κάποτε ήμουν και εγώ στη θέση σας και καταλαβαίνω. 
Επισκέπτης

Συμφωνώ σε ολα αυτα που λετε παιδιά αλλα αν υπήρχε ενα ντου απο πολύ κόσμο κάτι μπορεί να γινόταν καταρχας ρε μαγκες ολοι οι 25 26 27 28 εχουν μπει συν ότι έρχεται λιμενικό μέχρι 29 που είναι το όριο δεν θα εχουν κόσμο να μπει..αυτό με το μιχαλακη φίλε που λες είναι γτ δεν έχουν αντιπολίτευση θυμήσου το 21 πως αλλαξσν τα κρητιρια με τους οππι 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 10, 2025 9:04 pm Όλα αυτά που αναφέρατε έχουν γίνει και στο παρελθόν με τους ΕΦ. Μαντέψτε ποιο ήταν το αποτέλεσμα. Δεν πρόκειται να καταφέρετε κάτι και το λέω μετά λύπης μου διότι κάποτε ήμουν και εγώ στη θέση σας και καταλαβαίνω. 

Δεν είναι έτσι φίλε μου. Στην δικαστική και στην Δημοτική αστυνομία το όριο ηλικίας ήταν 28 στην αρχή και επειδή βγήκε σε δημόσια διαβούλευση στην δικαστική και στην Δημοτική στέλνανε επιστολές και μήνυμα στους βουλευτές έφτασε εφτά χρόνια παραπάνω. Και τώρα που θέλουμε να παραμείνει 32 στις φυλακές δεν γίνεται? Στους ειδικούς φρουρούς που λες δεν γινόταν να ανέβει γιατί είναι ρουσφετολογικη προκήρυξη που βάζουν τα παιδιά τους για να πάρουν ψήφους ανέκαθεν και τους εκραξαν οι ψηφοφόροι τους και δεν το άλλαξαν γιατί συζητιόταν πολύ να πάει έστω 30-32 αλλά θέλανε να πάρουν όλους τους πιτσιρικάδες.
Yefkk2023

Δημοσίευση από Yefkk2023 »

Άλλαξαν τα κριτήρια στους οππι,όχι η ηλικία!
Χρυσοχοιδης δε καταλαβαίνει από ηλικίες,βάζει αυτό που θέλει!

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 10, 2025 10:32 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 10, 2025 9:04 pm Όλα αυτά που αναφέρατε έχουν γίνει και στο παρελθόν με τους ΕΦ. Μαντέψτε ποιο ήταν το αποτέλεσμα. Δεν πρόκειται να καταφέρετε κάτι και το λέω μετά λύπης μου διότι κάποτε ήμουν και εγώ στη θέση σας και καταλαβαίνω. 

Δεν είναι έτσι φίλε μου. Στην δικαστική και στην Δημοτική αστυνομία το όριο ηλικίας ήταν 28 στην αρχή και επειδή βγήκε σε δημόσια διαβούλευση στην δικαστική και στην Δημοτική στέλνανε επιστολές και μήνυμα στους βουλευτές έφτασε εφτά χρόνια παραπάνω. Και τώρα που θέλουμε να παραμείνει 32 στις φυλακές δεν γίνεται? Στους ειδικούς φρουρούς που λες δεν γινόταν να ανέβει γιατί είναι ρουσφετολογικη προκήρυξη που βάζουν τα παιδιά τους για να πάρουν ψήφους ανέκαθεν και τους εκραξαν οι ψηφοφόροι τους και δεν το άλλαξαν γιατί συζητιόταν πολύ να πάει έστω 30-32 αλλά θέλανε να πάρουν όλους τους πιτσιρικάδες.

Αλλιώς θα άλλαζε και εκεί πίστεψε με. Εγώ θεωρώ ότι αν φτιάξουμε μία ομαδική στο φβ και μαζευτούμε 30-50 άτομα και αρχίσουμε όλους τους βουλευτές της ΝΔ τώρα που καίγονται για ψήφους με eMail θα τον αλλάξει ο Μιχάλης. Για την καρέκλα κάνουν τα πάντα αυτοί.

Επισκέπτης

Yefkk2023 έγραψε: Δευ Νοέμ 10, 2025 10:32 pm Άλλαξαν τα κριτήρια στους οππι,όχι η ηλικία!
Χρυσοχοιδης δε καταλαβαίνει από ηλικίες,βάζει αυτό που θέλει!

Καλά αυτό το έκαναν γιατί του έκανε αντιπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ το 21 και αναγκάστηκε αλλά δυστυχώς το κράτησαν μέχρι σήμερα. Αλλά δεν έχει να λέει εγώ μιλάω για την ηλικία 

Επισκέπτης

Καλησπέρα βλέπουμε πόσες προκηρύξεις έρχονται το 26 λιμενικό Πυροσβεστική και τώρα είπαν και για φυλακες 184 σε φυλαξης και 45 εξωτερικοί.. αυτό που συμβαίνει είναι άδικο τόσες προκηρύξεις και να είναι το όριο μόνο 28 πόσοι θα μπουν πια... σκεφτόμαστε να φτιάξουμε μια ομαδική στο μεσσεντσερ να μαζευτούμε άτομα να στείλουμε επιστολές μήπως τουλάχιστον ανεβάσουν τα όρια ηλικίας εστω για τις φυλακές μιας και είναι ακόμα πολιτικό προσωπικό και έτσι όπως το πάνε θα είναι για αλλα 10 χρόνια οταν φτιαχτεί η ομαδική θα στείλουμε εδω το όνομα οποίος ενδιαφέρεται και θέλει να μπει 
ElAleman

Δημοσίευση από ElAleman »

Λυπάμαι πολύ που θα το πω, αλλά εάν θέλετε σταδιοδρομία σε σώματα ασφαλείας και είστε άνω των 30 - όπως και εγώ - η Ελλάδα ΔΕΝ σας θέλει. Είμαι και εγώ 30 ετών - όταν βγήκε η προκήρυξη ΕΠΟΠ το όριο ηλικίας για τις ειδικές δυνάμεις έπεσε στα 25 και τώρα με την προκήρυξη των ειδικών προγραμμάτων θητείας (είμαι υποψήφιος διδάκτορας που ζει στο εξωτερικό) απορρίφθηκα επειδή υπερέβην τα όρια ηλικίας. Το πήρα χαμπάρι πως η Ελλάδα δεν με θέλει. Τώρα που πήρα την γερμανική ιθαγένεια μου ανοίγονται ευκαιρίες στα γερμανικά σώματα ασφαλείας που προηγουμένως δεν είχα. 

Καταλαβαίνω ότι θέλετε να υπηρετήσετε την Ελλάδα. Και εγώ το ήθελα κάποτε. Αλλα εσείς άνω των 30 ξέρετε σίγουρα πως η Ελλάδα δεν θέλει να προσφέρει τις ευκαιρίες που πραγματικά θέλουμε οπότε έχουμε μια επιλογή. Ή εγκαταλείπουμε τα όνειρά μας και συμβιβαζόμαστε με άλλες δουλειές στην Ελλάδα και συμβιβαζόμαστε με την νέα πραγματικότητα, ή μεταναστεύουμε στο εξωτερικό και διδεκδικόυμε ευκαιρίες σε ξένα σώματα ασφαλείας. 

Το να πιεζετε πολιτικούς στην Ελλάδα να αυξήσουν τα όρια ηλικίας δεν θα έχει αποτέλεσμα διότι η Ελλάδα δεν θέλει τριαντάρηδες. Θέλει συνταξιούχους, πλούσιους ξένους και εικοσάρηδες. Εμείς οι άνω των 30 είμαστε βάρος για την Ελλάδα - εάν δεν είμασταν βάρος θα μας κρατούσε η χώρα με τον οποιοδήποτε τρόπο. Ωστόσο η Ελλάδα μας θέλει φτωχούς, μίζερους.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από niasimas »

ElAleman έγραψε: Τετ Δεκ 10, 2025 11:52 am Λυπάμαι πολύ που θα το πω, αλλά εάν θέλετε σταδιοδρομία σε σώματα ασφαλείας και είστε άνω των 30 - όπως και εγώ - η Ελλάδα ΔΕΝ σας θέλει. Είμαι και εγώ 30 ετών - όταν βγήκε η προκήρυξη ΕΠΟΠ το όριο ηλικίας για τις ειδικές δυνάμεις έπεσε στα 25 και τώρα με την προκήρυξη των ειδικών προγραμμάτων θητείας (είμαι υποψήφιος διδάκτορας που ζει στο εξωτερικό) απορρίφθηκα επειδή υπερέβην τα όρια ηλικίας. Το πήρα χαμπάρι πως η Ελλάδα δεν με θέλει. Τώρα που πήρα την γερμανική ιθαγένεια μου ανοίγονται ευκαιρίες στα γερμανικά σώματα ασφαλείας που προηγουμένως δεν είχα. 

Καταλαβαίνω ότι θέλετε να υπηρετήσετε την Ελλάδα. Και εγώ το ήθελα κάποτε. Αλλα εσείς άνω των 30 ξέρετε σίγουρα πως η Ελλάδα δεν θέλει να προσφέρει τις ευκαιρίες που πραγματικά θέλουμε οπότε έχουμε μια επιλογή. Ή εγκαταλείπουμε τα όνειρά μας και συμβιβαζόμαστε με άλλες δουλειές στην Ελλάδα και συμβιβαζόμαστε με την νέα πραγματικότητα, ή μεταναστεύουμε στο εξωτερικό και διδεκδικόυμε ευκαιρίες σε ξένα σώματα ασφαλείας. 

Το να πιεζετε πολιτικούς στην Ελλάδα να αυξήσουν τα όρια ηλικίας δεν θα έχει αποτέλεσμα διότι η Ελλάδα δεν θέλει τριαντάρηδες. Θέλει συνταξιούχους, πλούσιους ξένους και εικοσάρηδες. Εμείς οι άνω των 30 είμαστε βάρος για την Ελλάδα - εάν δεν είμασταν βάρος θα μας κρατούσε η χώρα με τον οποιοδήποτε τρόπο. Ωστόσο η Ελλάδα μας θέλει φτωχούς, μίζερους.

Μείνε εκεί που είσαι φίλε μου και κάνε το όνειρα σου πραγματικότητα. Στην Ελλάδα τα όνειρα πεθαίνουν νωρίς!

Επισκέπτης

Τα όρια ηλικίας έχουν πετάξει γενικότερα πολλούς έξω
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες