Μειωμένη θητεία - Προστάτες οικογένειας
Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω κι εγώ με τη σειρά μου μία ερώτηση Εάν Δικαιούμαι μειωμένη θητεία. Είμαι 22 ετών και πρόκειται να ακολουθήσω την ΕΣΣΟ που ακολουθεί (ΣΤ') και οι γονείς μου είναι χωρισμένοι (κατοικώ με τη μητέρα μου). Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 71
Όχι δεν δικαιούσαι
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Καλησπερα παιδια... Και εμενα οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι Και μενω με την μητερα μου. Αλλα απο οτι καταλαβενω δεν δικαιουμε απο εκει μειωμενη θητεια... Ομως η μανα μου ειναι καρκινοπαθεις με 67% αναπηρια απο εκει δικαιουμε τιποτα η μπαααα;
-
- Στρατηγός
Καλημέρα. Αν είναι κάποιος παιδί χωρισμένων γονέων δεν έχει καμιά διαφορά αν είναι μοναχοπαίδι ή όχι ως προς τη διάρκεια της θητείας; Ευχαριστώ.
-
- Στρατηγός
1. Διάβασε το άρθρο
2. Το μήνυμα σου επεξεργάστηκε, ρωτάμε πράγματα που έχουνε σχέση μόνο με τον τίτλο του θέματος
2. Το μήνυμα σου επεξεργάστηκε, ρωτάμε πράγματα που έχουνε σχέση μόνο με τον τίτλο του θέματος
KΑλησπερα. Το Νοεμβριο θα μπω στο στρατο και ως προστατης οικογενειας δικαιουμε μειωμενη θητεια. Τι χαρτια πρεπει να προσκομισω στη στρατολογια;
-
- Στρατηγός
Τα δικαιολογητικά θα τα μάθεις όταν παρουσιαστείς, θα στα πούνε οι αρμόδιοι, μην αγχώνεσαι έτσι και αλλιώς θα πρέπει να πας παραμεθόριο 4 μήνες
Γεια σε ολους! Θελω να κανω μια ερωτιση, ειμαι 23 χρονων εχω και εχω χασει τον πατερα μου... Ειμαστε 2 αδερφια και εγω ειμαι ο μεγαλυτερος. Θεωρουμε προστατης. Ηθελα να ρωτησω ποση θα ειναι η θητεια που θα κανω; Ευχαριστω!
Καλησπέρα Παιδιά Και Από Εμένα.
ελπίζω Να Ξέρει Κάποιος Να Μου Απαντήσει.
είμαι 26 Χρονών Η Αναβολή Μου Τελειώνει (λόγω Σπουδών) 31 Δεκεμβρίου 2013. Είμαι Ορφανός Από Πατέρα Και Έχω Έναν Αδερφό Μεγαλύτερο Που Έχει Πάρει Απαλλαγή Λόγω Αναπηρίας.67 % Για Την Ακρίβεια. Γνωρίζει Κανείς Αν Δικαιούμαι Μειωμένη Θητεία;
ευχαριστώ Εκ Των Προτέρων
ελπίζω Να Ξέρει Κάποιος Να Μου Απαντήσει.
είμαι 26 Χρονών Η Αναβολή Μου Τελειώνει (λόγω Σπουδών) 31 Δεκεμβρίου 2013. Είμαι Ορφανός Από Πατέρα Και Έχω Έναν Αδερφό Μεγαλύτερο Που Έχει Πάρει Απαλλαγή Λόγω Αναπηρίας.67 % Για Την Ακρίβεια. Γνωρίζει Κανείς Αν Δικαιούμαι Μειωμένη Θητεία;
ευχαριστώ Εκ Των Προτέρων
-
- Στρατηγός
Θα κάνεις 1 μήνα λιγότερο.
Καλημερα ειμια γιος μοναχογιοςο πατερας μου εχει περασει τα 70 κ η μανα μου τα κοντευει... Ειναι χορησμενοι μενω με την μανα μου, δικαιουμαι κατι λιγοτερο, ευχαριστω... Χωρισμενοι γονεις μπορω να κανω πιστοπ οικ καταστασης που να λεει οτι μενω με την μανα μου συνταξιουχος... Και να εχω καποιο διακιωμα για μειωμενη θητεια ευχαριστω
original έγραψε:Καλημερα ειμια γιος μοναχογιοςο πατερας μου εχει περασει τα 70 κ η μανα μου τα κοντευει... Ειναι χορησμενοι μενω με την μανα μου, δικαιουμαι κατι λιγοτερο, ευχαριστω... Χωρισμενοι γονεις μπορω να κανω πιστοπ οικ καταστασης που να λεει οτι μενω με την μανα μου συνταξιουχος... Και να εχω καποιο διακιωμα για μειωμενη θητεια ευχαριστω
Καλησπέρα, αν επιθυμείς να ενημερωθείς αναλυτικά, μπορείς απο το αναλυτικό θέμα που έχουμε για την μειωμένη θητεία.
Μειωμένη στρατιωτική θητεία
"Ο μόνος ή μεγαλύτερος γιος γονέα που είναι ανίκανος για κάθε εργασία ή έχει συμπληρώσει το εβδομηκοστό έτος της ηλικίας του ή διατελεί σε χηρεία" σύμφωνα με το άνωθεν εδάφιο, ναι είσαι υπόχρεος μειωμένης (8μηνης) στρατιωτικης θητείας.
Καλησπέρα. Είμαι 323 ΕΣΣΟ και θα ήθελα να ρωτήσω αν δικαιούμαι μειωμένη θητεία. Οι γονείς μου είναι διαζευγμένοι. Με τον πατέρα μου έχουμε χάσει κάθε επαφή τα 3 τελευταία χρόνια. Ο ίδιος δεν έχει αφήσει κανένα στοιχείο πίσω του ούτε φορολογική δήλωση έχει κάνει τ τελευταία 3 χρόνια ούτε τίποτα. Δικαιούμαι μειωμένη θητεία;
Υ. Γ. Έχω μια μεγαλύτερη αδελφή και η μητέρα μου δεν έχει ξανά παντρευτεί.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ. Γ. Έχω μια μεγαλύτερη αδελφή και η μητέρα μου δεν έχει ξανά παντρευτεί.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
- Στρατηγός
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες