Ειδικές κατηγορίες Στρατιωτικών Σχολών

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Απάντηση
Στρατός και θητεία
green

Δημοσίευση από green »

Να ρωτησω κατι. Αν ειναι οικογενεια με 2 παιδια και το ενα εχει αναπηρια παιρνει το αλλο καποια μορια για τις στρατιοτικες σχολες; Επισης ειμαι 21 και εχω τελειωσει στρατο και 8ελω να ξαναδωσω για σμυ. Κερδιζω κατι που εχω τελειωσει στρατιοτικες υποχρεωσεις?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Greek_Army »

kallitexnis έγραψε:
HellenicEagle έγραψε: Γειά σας παιδιά... Μπορεί να μου πει κανείς εάν έχω κάποια ειδική κατηγορία στις σχολές του στρατού μας, είμαι προστάτης οικογενείας, ευχαριστώ
Ειδικές κατηγορίες έχουν οι πολύτεκνοι, οι τρίτεκνοι και τα μέλη οικογένειας θανόντα αξιωματικού ή υπαξιωματικού του στρατού. Το ότι είσαι προστάτης είναι γενικό. Εξαρτάται πόσα αδέρφια έχεις, αν έχεις πατέρα στρατιωτικό κλπ.
...
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Εγω ξερω πως ενας φιλος μου με δυο αδερφες και εναν εκλιποντα πατερα θεωρειται πολυτεκνος απο τον νομο... Τωρα εσυ εχεις αδερφια; Και αν ναι, ποσα?
k a t e r i n a
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από k a t e r i n a »

Για να δωσει καποιος με το 10% για σσε πρεπει να κανει και το χαρτι του φεβρουαριου ή μονο τα πκε και το μηχανογραφικο; Εικόνα
johnyshellas17
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από johnyshellas17 »

Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Άκουσα ότι θα βγει η τριτεκνία από τις ειδικές κατηγορίες. Και το εχουν πει σε ενος φίλου μου το σχολείο. Για να ισχύσει κάτι τέτοιο δεν πρέπει πρώτα να βγει η εγκύκλιος;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

johnyshellas17 έγραψε:Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Άκουσα ότι θα βγει η τριτεκνία από τις ειδικές κατηγορίες. Και το εχουν πει σε ενος φίλου μου το σχολείο. Για να ισχύσει κάτι τέτοιο δεν πρέπει πρώτα να βγει η εγκύκλιος;

Φυσικά εκτός και αν στο σχολείο του φίλου σου ρίχνουνε τα χαρτιά.
johnyshellas17
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από johnyshellas17 »

Χαχαχαχαχαχα! Ευχαριστώ πάντως!
ghost32

Δημοσίευση από ghost32 »

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω Εγώ που έχω 10400 στο 4ο πεδίο Και θέλω με το 10% Να δηλώσω Σ. Μ. Υ αν και πέρσι δεν είχα δηλώσει στρατιωτικές σχολές φέτος με 10% Μπορώ να δηλώσω ;
PITT

Δημοσίευση από PITT »

Μοριοδοτουνται τα παιδια των αξιωματικων που υπηρετουν Στα σωματα ασφαλιας για την εισαγωγη τους σε στρατιωτικες Σχολες (αστυφυλακων, ευελπιδων, ικαρων) η μετεπιτα για να γινουν πυροσβεστες, ειδικοι φρουροι, η στο λιμενικο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

PITT έγραψε:Μοριοδοτουνται τα παιδια των αξιωματικων που υπηρετουν Στα σωματα ασφαλιας για την εισαγωγη τους σε στρατιωτικες Σχολες (αστυφυλακων, ευελπιδων, ικαρων) η μετεπιτα για να γινουν πυροσβεστες, ειδικοι φρουροι, η στο λιμενικο.

θα σου απαντήσω για το 2ο σκέλος και η απάντηση είναι Όχι
δασδ

Δημοσίευση από δασδ »

Παιδια για τα παιδια εκτος γαμου υπαρχει τπτ η μπαα; Μονο πολυτεκνους κ τετοια;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

δασδ έγραψε:Παιδια για τα παιδια εκτος γαμου υπαρχει τπτ η μπαα; Μονο πολυτεκνους κ τετοια;

Στην προηγούμενη σελίδα αναφέρεται σε μήνυμα ποιοι ανήκουνε στις ειδικές κατηγορίες
...
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Αν θέλω να περάσω φέτος με το 10% πρέπει Να δηλώσω για την εξέταση στ αθλήματα; Και αν ναι ποτε;

Κάθρυν
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Κάθρυν »

Κωστας έγραψε:Αν θέλω να περάσω φέτος με το 10% πρέπει Να δηλώσω για την εξέταση στ αθλήματα; Και αν ναι ποτε;

ναι οπως και σε όλες τις στρατιωτικές/αστυνομικές σχολές. Τώρα το φεβρουάριο ψάξου, να κάνεις αίτηση μέσω του σχολείου ώστε να δηώσεις υποψηφιότητα. Απο κει και πέρα, στέλνεις τον απρίλιο τα απαραίτητα δικαιολογητικά και αρχές ιουνίου θα δημοσιευτεί η λίστα με τους υποψηφίους που απέστειλλαν τα πλήρη δικαιολογητικά καθώς και τις ημερομηνίες των πκε. Όσων αφορά τις πκε υποβάλλεσαι στην ίδια ακριβώς διαδικάσια με τους υποψηφίους του 90%.

δλδ ιούνιο/ιούλιο τα αθλήματα.

ghost32

Δημοσίευση από ghost32 »

Παιδιά ξέρετε Τπτ για τ 10% απο τ γενικά λ΄θκεια γιατί σκέφτομαι να δώσω με 10% και ακούω διάφορα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης